La bine si la greu impreuna (cap. 4)

La bine si la greu impreuna (cap. 4) | Autor: MURA

Link direct la acest mesaj

Hello, fetele.
Am deschis un nou subiect care sper sa ne aduca mai mult noroc.
Poate poate la un moment dat una dintre noi sparge gheata.
Multa bafta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Se pare ca si eu si Tia am facut acelasi lucru in acelasi timp.
Am deschis un nou capitol in acelasi timp cu Tia.
Acum trebuie sa hotaram unde continuam.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

buna fetele!

dupa cum a spus si MURA sper si eu ca in acest capitol sa sparga una dintre noi gheata....sau daca s-ar putea si ar vrea doamne doamne chiar toate odata sa o spargem!!!

succes si pupici la toate!!!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Hei, fetele care se pregatesc de FIV, ce analize faceti?
Eu dupa ce m-am fript cu dna,dr. Matei acum suflu si in iaurt.
Trebuie sa ma asigur ca fac toate analizele si ca fac totul ca la carte pentru ca in cazul unei nereusite sa fiu impacata cu gandul ca am facut tot ce era omeneste posibil.
Pana acum ma gandeam cu groaza la venirea rusilor, acum abia ii astept ca sa pot repeta analizele hormonale.
Eu o sa merg la Medsana la Dr. Denisa Protopopescu. Nu stiu insa cand si cum. Deocamdata sunt in pauza si imi repet analizele pentru ca celelalte sunt deja vechi.
Cand o sa consider ca sunt ok psihic si fizic o sa incep demersurile pentru FIV.
De analize am nevoie si pentru endocrinolog pentru ca trebuie sa imi reglez si eu hormonii astia odata .
Endocrinoloaga mi-a spus ca in trei luni imi poate "repara" hormonii.
Sper sa fie asa.
Multi pupici.

Mergi la inceput

MURA-eu nu stiu ce analize trebuie facute inainte de FIV...eu abia luni(24)am programarea la medic si atunci o sa-mi zica de analize,tratament,etc
eu fiind la acelasi medic nu cred ca mai imi da sa fac analize hormonale numai chiar estradiolul,aasta e ce mi-au zis fetele care sunt la acelasi medci cu mine.....o sa vad eu luni si o sa-ti zic daca mi-a dat si alte analize desi poate difera putin fata de romania!

ai auzit tu cumva ca se fac si alte analize in afara de estradiol pt FIV???chestia ca mie mi-au facut toate analizele inainte sa incep cu inseminarile ar fii culmea sa ma faca sa mai astept o luna doua sa fac iar aceleasi anlize(am facut z3,z14,z21 ,histero etc)zi-mi si mie tot ce stii despre FIV sa nu fiu "in plop"

pupici

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Buna fetele, am intrat sa va salut repede-repejor ca trebuie sa fug apoi... KLA, vezi ca in capitolul anterior ti-am scris un mesaj despre fiv, intra te rog pe site-ul ala. Aaaaa, si vezi ca cica in cap.44 de la subiectul FIV gasesti mai multe informatii!
Va pup!

Mergi la inceput

NATASHA-ms mult de tot dar am intrat pe pagina si aia si cat ma avut rabdare am citit(sunt o fire agitata si stau prost la capitolul "rabdare" dar n-am inteles mare lucru....de fapt n-am gasit raspuns la intrebarile mele!!!
o sa ma uit acum la fiv 44 sper sa ma lamuresc!

pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna fetelor!!!
Sint super fericita!!!...azi am fost la eco pt confirmarea polipului...polipul nu s-a refacut...se pare ca ceea ce se vedea la ultima ecografie,era un cheag de singe...eram in ultima zi a CM,asa ca e posibil...asa ca am scapat de histeroscopie...
A ris cu lacrimi medicul vazindu-ma cum tzopaiam prin cabinet...
Acum mi-a dat sa iau un medicament timp de 3 luni,cite o pastila pe zi...nu inteleg ce scrie pe reteta(scris de doctor deh)...
Testul papanicolau nu l-am facut deoarece aici costa dublu fata de dispensarul unde l-am facut pina acum...

Va pupic si va imbratisez pe toate

Mergi la inceput

PICCAFLOR-ragazza am vazut ca m-ai chemat pe mesenger dar eram in sufragerie cu musafirisi abia cand m-am intors am vazut ....
ma bucur mult ca nu ti s-a refacut polipul!!!!!!URAAAAAAAAAasa te-ai scapat de un gand!!!acum dupa parearea mea ar trebui sa te pui pe treaba si poate nu mai ajungi sa faci nici histero ca ramai gravidtuta pana atunci!DOAMNE AJUTA-NE LA TOATE!!!
ah sa nu uit....azi o tipa mi-a zis ca branca ursului e buna si pt barbateii nostri...stii ceva???
oare chiar sa fie adevarat?cam ce efecte pozitive ar avea la ei???

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

piccaflor, ma bucur ca nu ti s-a refacut polipul uterin! Cand am citit cat erai de bucuroasa, mi-am amintit de mine cand am intrat cu buletinul de analize care imi iesisera bine in cabinetul doamnei endocrinolog. Eram toata numai un zambet, m-a intrebat si dr. de ce sunt asa bucuroasa? Intr-un final s-a lamurit si ea
kla78, branca ursului e foarte buna mai ales pentru barbati. Eu am incercat sa-i dau sotului ieri si m-a trimis la plimbare, ca miroase destul de tare a alcool si el nu bea Mai multe detalii gasesti pe linkul pe care l-am postat pe forum :)Poate tu ai mai mult noroc!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Stiu ca pentru fiv este obligatoriu HIV1+2 , herpes, VDRL, asta la ambii parteneri.
Noi am facut si teste genetice - cariotipul. La noi fiind problema cu sotul, are foarte putini spermatozoizi dr. Dracea mi-a spus ca este obligatoriu sa faca Mycrodeletii pe cromozomul Y pentru ca daca are ceva probleme fiul nostru le va mosteni si FIV-ul se face pe semnatura noastra, ca ne asumam aceasta problema pentru fiul nostru.
Acum am mai facut analize ceva cu hipercoagularea sangelui nu stiu exact, o sa iau astazi rezultatele si o sa va explic mai clar.
Analizele hormonale si in rest.... nu mai stiu, aaaaa... mai sunt Ureaplasma si Mycoplasma, si analizele infectioase le stiti voi... toxoplasmoza , citomegalovirus etc....

Branca ursului am inteles ca e buna pentru barbati pentru mobilitate si viabilitatea spermatozoizilor dar este infioratoare la gust.
Pupik

Mergi la inceput