cum scoatem mucii din gat?
Raspunsuri - Pagina 8
Dana Mirigel spune:
Acelasi lucru l-am patit si eu cand am introdus comanda si am vrut sa o trimit.Nici nu stiu daca sa mai incerc sau poate nu mai e valid acest link.
Iubire inseamna Dumnezeu / Fii bun, iubeste mult, ca nu se stie niciodata...
Mamica celor mai dulci ingerasi de pe lumea asta: Raissa si Maya
Dana Mirigel spune:
uite nici n-am apucat sa termin de scris un nou mesaj ca m-au si sunat.Le-am spus de problema si sunt sigura ca se va rezolva.Deci functioneaza chiar daca nu iti arata daca mesajul tau a fost transmis!
Iubire inseamna Dumnezeu / Fii bun, iubeste mult, ca nu se stie niciodata...
Mamica celor mai dulci ingerasi de pe lumea asta: Raissa si Maya
Mirela72 spune:
Pompita nu se gaseste inca in farmaciile din Timisoara, cred ca doar in cele din Bucuresti. Firma Overland distribuie produsul de cateva luni,dar n-au distribuitori in toata tara, nu s-a gasit in Romania asa ceva pana acum, asa ca nu mai fiti suparate pe farmacisti, ca n-au nici o vina, daca n-as fi citit aici despre pompita, poate ca si eu m-as fi crucit.Noroc ca se importa si la noi aceasta inventie, e foarte eficienta pt. mucii indaratnici.
Mire-mama de fetita frumoasa
leena spune:
Fetelor, eu nu inteleg ce se intampla pe acest forum ! De luni de zile m-am obisnuit sa intru pe acest site si sa citesc forumul, mi-a placut ambienta degajata si spiritul de intr-ajutorare care (credeam eu !) domina intre participanti, motiv pentru care mi-am creat si eu un cont aici,sa incep sa particip si eu la discutii.
Ei bine, acum am impresia ca am intrat intr-o curte privata bine pazita, unde nu toti suntem bine veniti !
Uitati-va ce mesaj am primit pe privat de la ereso:
-------------------------------
De la: ereso
Subiect: fii mai decenta !
Trimis - 16/01/2006 : 16:56:37
Sa nu crezi ca nu stiu de atacurile tale la adresa mea !!!
Nu sunt singura care a fost entuziasmata de fiecare data cand a venit vorba de pompita minune ! (dealtfel ai vazut si tu cate dintre noi suntem multumite)
CRED CA TU ESTI CEA CARE INCEARCA SA FACA RECLAMA LA POMPA AIA "BABU" !!!, draga ... heny
P.S. se vede de la o posta ce vrei sa faci - ai dat si un site cu pompa ta
--------------------------------
Iata ce am raspuns:
Am picat din cer cand am citit mesajul tau trimis pe privat ! Eu sincer nu inteleg nici una din acuzatiile tale total nefondate. Te rog sa-mi demonstrez cum sau unde te-am atacat pe tine...? Si nici nu inteleg reactia ta asa de agresiva... asa se procedeaza intre mamici care incearca sa se ajute cu sfaturi dezinteresate ???
Ce problema ai exact cu mine ? Eu nu fac nici o reclama pentru nimeni, dar mi-am permis si eu ca tine si ca altii sa scriu pe forum ca sunt multumita de produsul pe care il folosesc si care ajuta copilului meu. Asta te deranjeaza ?
si apropo: "(dealtfel ai vazut si tu cate dintre noi suntem multumite)" ... am si vazut cate nu sunt chiar asa de multumite dupa ce au incercat 'pompita minune'... ma bucur ca tu ai ramas extrem de multumita, dar acest fapt nu-ti da dreptul sa treci la atac direct la o persoana care vede lucrurile altfel.
Puteti sa consultati posturile mele de pe forum, poate una dintre voi ar putea sa-mi explice in ce fel am putut sa o supar asa tare pe aceasta 'ereso' ?
As dori sa stiu daca ea se comporta asa si cu altii ?
Am inteles din toate mesajele sale ca 'ereso' este o sustinatoare convinsa de faimoasa 'pompita minune' ... dar considerati normal sa reactioneze in acest fel ???
ereso spune:
Recunosc, vina este in totalitate a mea !!!
Ma consider vinovata ca am fost super fun-a a acestei pompite, ca multe altele dintre noi dealtfel, care ne-am declarat super-multumite !
Asta e, m-am entuziasmat foarte tare si nu am luat in calcul ca pot exista si nemultumiti.
Cat despre produs, este cum erau pampersii acum nu stiu cati ani ... erau contraindicati ... ca ramaneau copiii cu picioarele cracanate ...
Imi cer oricum scuze !
Imi cer scuze si celorlate cititoare pentru faptul ca trebuie sa discutam pe forum ceva ce era "PM" adica privat. Asta e, trebuie sa raspund public. Ca la televizor ca doar suntem obisnuiti.
P. S. despre doctori ... hai sa nu vorbim la acest subiect ca s-au scris romane pe alte topicuri ...
alondra25.2006 spune:
Si noi ne chinuim cu aceeasi problema,pompita nu face fata.Incearca niste aerosoli cu ser fiziologic sau salbutamol,ii va fluidifica,pui copilul in pozitie decliva cateva minute,si il tapotezi pe spate.Secretiile vor iesii sigur,si copilul va respira mai bine.
Alina
copiloi spune:
WOW! CE SURPRIZA!!!!! Am dat si pe acest topic de aceiasi useri, care scriu de aceasta pompita, de parca painea lor ar depinde de ea ![]()
Aceleasi mesaje inflacarate (reclama sau nu.....asta nu mai conteaza) de la ereso si Tina Mayer.......
Nu mi se pare corect sa se promoveze un produs (mai ales ca este pentru copii!!!) de catre persoane, care au si alte interese, de cat curatatul mucilor copiilor!!!!! Pentru ca aceste persoane nu sunt impartiale!!!
Alina
ereso spune:
Draga copiloi,
Am mai spus si repet. Am fost si sunt atat de incantata de rezultatele acestei pompite incat uneori poate s-a inteles altceva.
Nu cred ca am fost subiectiva si mai ales nu cred ca ai motive sa ma pui alaturi de Tina M.
Citeste in forum si o sa vezi ca sunt foarte multe mamici care chiar daca sunt pe forum, nu scriu decat dupa f. mult timp. Poate este si cazul Tinei.
Nu este frumos sa incriminezi pe cineva doar de dragul de a isca ceva cearta.
Eu nu m-am suparat si consider (apropos de subiect) ca este printre putinele metode eficiente de a scoate mucii din gat
heny spune:
quote:
Originally posted by ereso
Draga copiloi,
Nu este frumos sa incriminezi pe cineva doar de dragul de a isca ceva cearta.
mama lui Niki
Ai mare dreptate! Dar ceea ce ai postat la un alt subiect te contrazice :
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63803&whichpage=4
iczikra spune:
si noi avem aceeasi problema cu mucutii.din nefericire aici nu se gaseste acest aspirator.cand am intrebat de el ,am fost privita de parca
.eu am folosit para pana alaltaieri.ieri am primit din anglia pe comanda tot un fel de aspirator dar tragi mucutii cu gura.e bun,dar totusi,cand vin in ro saptamana viitoare o sa comand batista bebelusului.sunt tare curioasa ce poate.
pupici.