Salariu traducator?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

eu sunt traductor autorizat de Min. Justitiei si de 3 ani doar de asta ma ocup, mi-am dat chiar demisia din post titular de prof. la liceu, pentru ca imi merge mult mai bine cu traducerile. am biroul meu, acasa, luna viitoare imi deschid unul si mai catre centrul orasului. ce-i drept, orasul meu e destul de mic, dar e plin de traductori de germana si engleza cum sunt eu. pot sa-ti zi ca lucrez la preturile date anul acesta de minister: 200.000 ROL /pagin pentru presoane fizice si 250.000 ROL /pagina pers. juridice, 100.000 ROL /certificat. mai sunt taxele de urgenta: 50% la 3 ore si 25% la 48 de ore si sfarsit de saptamana. doar ca eu nu aplic aceste tarife de urgenta, pentru ca toti (sau cel putin 95% din ei) vor pe loc, asa ca eu mi-am crescut pretul din start la 280.000 pentru pers. juridice si 220.000 pentru fizice. si tinand cont ca un notar care doar pune stampila si semneaza la ce eu lucrez si consum curent, hartie, imprimanta etc ia 208.000 /1 exemplar legalizare traducere, nici nu sunt mari preturile. dar ma rog, cum comenteaza oamenii: notarul a facut scoala!!! ca parca eu am invatat in baie! serios.
eu chiar sunt dispusa sa colaborez, cateodata am chiar mult de lucru si nu fac fata, asa ca daca esti interesata pe engleza si germana, scrie-mi te rog un mail.
succes, si nu lasati preturile jos!
mai poti vizita un site: www.atr.org.ro
e siteul asociatie de traducatori din RO. aici mai poti sa afli informatii, sa devii membru (sincer eu nu sunt ca nu i-am vazut rostul, desi am fost si la conferinte la ei) si mai afli una alta.

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Buna fetele!

Treaba asta cu traducatorii suna foarte foarte bine. Cu cat citesc mai mult, cu atat imi doresc sa lucrez in domeniu. Multuumesc mult pentru informatiile si link`urile oferite!

Din pacate, nici o speranta la orizont, desi am trimis muuulteeee CV`uri...

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput