Cum v-ati cunoscut sotul(sotia)?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Se pune si daca imi va sotz abia din vara asta?

Povestea noastra nu-i foarte spectaculoasa. Eu terminasem o relatie de 5 ani, extrem de problematica, si dupa ce mi-a trecut "jalea", traiam intr-o dulce libertate (adica eram toata ziua cu prietenele), insa parca incepusem sa simt putin dorinta de a avea pe cineva (din punctul asta de vedere, pot spune ca EL a venit exact la momentul oportun, nici prea devreme, nici atat de tarziu cat sa incep deja sa disper ca-s singura). Il mai intalnisem o data, cand o prietena de-a mea (colega cu el de facultate) m-a rugat sa merg cu ea sa se intalneasca cu un coleg sa-i dea niste cursuri (pe drum mi-a tot povestit cum invata colegul la biblioteca, sa nu-l deranjeze sora-sa - imi si facusem o impresie de "soricel de biblioteca" - super departe de adevar). Am iesit impreuna la un suc (toti trei adica), si desi ne-am studiat cu curiozitate (eu tocmai terminasem primul an de predat la facultate, el dadea licenta curand, cred ca i s-a parut interesanta "domnisoara asistenta") n-a iesit nimic. Ne-am revazut cam dupa o luna, tot la un suc - m-a chemat aceeasi prietena, nici nu stiam ca vine si el. Intamplarea a facut sa fim 3 fete (prietena mea cu inca o prietena si eu) si el singurul "mascul", asa ca am facut o groaza de glumitze si "concuram" pentru atentia lui. Se facuse noapte si desi era iulie era un pic cam racoare, mie imi era frig si el s-a oferit sa ma incalzeasca si cand i-am simtit trupul lipit de al meu... m-am topit toata, imi dadea o senzatie atat de placuta, cum nu mai simtisem demult. M-a condus acasa si mi-a platit cu un pupic pentru ca i-am tinut telefonul mobil in gentutza mea. Si ne-am vazut si a doua zi, si in urmatoarea ... si pe zi ce trecea imi dadeam seama ca imi place tot mai mult si ca ma indragostesc iremediabil de el... M-a asteptat 6 luni sa ma intorc din America, desi ne cunosteam abia de 3 luni cand am plecat... si mai avem 4 luni si 15 zile pana cand o sa zicem "da"... Si abia astept sa traiesc toata viata langa el pentru ca este sufletul meu pereche.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

cum mi-am cunoscut viitorul sot... hmmm, pai eram in facultate prin anul 3 si eram singura de vreo 7 luni si ma plictiseam... la faculatea aveam o colega care este verisoara lui. intr-o seara de decembrie m-a invitat la o discoteca in regie. acolo l-am cunoscut pe varul ei, viitorul sot. mi-a placut de el, are niste ochi superbi! colega mea m-a intrebat atunci ce parere am despre el si i-am spus chestia cu ochii! am dansat, am vorbit si la un moment dat am coborat afara sa ma racoresc si el a venit dupa mine si m-a intrebat daca vreau sa ma intalnesc cu el a doua zi? am zis da caci oricum ma plictiseam! ne-am intalnit o perioada pana la Craciun, cand el a plecat acasa la parinti (este din Buzau) si am stabilit ca dupa Revelion sa mergem impreuna la munte. ah, am uitat sa va spun ca mi-a cumparat un cadou de Craciun pe care mi l-a dat inainte de a pleca acasa! am fost la munte vreo 4-5 zile din care nu ieseam afara decat sa mancam si sa ne plimbam seara 1 ora in rest la greu. de atunci au trecut 5 ani cu suisuri si coborasuri, am realizat lucruri impreuna care ne-au unit si care ne-au facut sa realizam ca ne iubim enorm si ca dorim sa ne petrecem viata impreuna, asa ca anul acesta in iulie voi deveni DOAMNA!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Noi ne-am cunoscut in Bran. Eu lucram cu o echipa acolo iar el venise sa ajute. Genul timid, tacut, mic de statura (cu greu am acceptat asta), ce sa mai, nimic interesant pentru mine o fire zglobie. Dar a venit si momentul in care a deschis gura si uite ca timidul meu nu vorbea mult dar in schimb destept foc. Tot vorbind timp de 2 saptamani mi-am dat seama ca gandim la fel in multe lucruri. Am terminat lucrul in Bran si m-am intors in Bucuresti iar el a plecat acasa pt. 3 luni. Dupa 3 luni s-a intors din nou in Romania si atunci au inceput sa se lege lucurile, dar mi se parea tare neexperimentat in relatii si mi-a fost greu sa mi-l imaginez cu oarece initiativa. Oricum timpul a trecut, am ajuns sa nu-mi pot imagina viata fara el, asa ca dupa 2 1/2 de la intalnirea noastra ne-am casatorit. Ne iubim mult, si ni se pare ca dintotdeauna am fost destinati unul altuia. E un sot si un tatic perfect si desi credeam ca e mutulica de fapt doar pare asa. Ne distram o gramada impreuna.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Eu l-am cunoscut pe sotul meu cand aveam...3 ani!...El era coleg de scoala cu fratele meu si cel mai bun prieten.Intre noi e o diferenta de 6 ani si jumatate.Fratele meu obisnuia sa-mi mai traga "frateste" cate una....iar el ii spunea mereu:"las-o mai,nu mai da in ea,ca e mica"...Parca ii aud si acum vocea...Va dati seama,ca pentru mine era un...erou!..A trecut timpul..el s-a indragostit cand avea 19 ani de o fata si s-a casatorit la 21 de ani...eu am plans,crezand ca l-am pierdut pentru totdeauna!...Apoi,mare fiind,m-am casatorit si eu...Viata,insa ne-a adus din nou impreuna intr-un moment in care eram din nou singuri...acum suntem impreuna,avem un baietel super si nu imi vine inca sa cred ca sunt impreuna cu dragostea mea de..copil!...ne iubim din toata inima!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ce de povesti frumoase...
Povestea noastra cred ca a inceput undeva acolo SUS, pentru ca doar Dumnezeu ne putea intregi asha.
Pe scurt...eu eram buna prietena cu fratele Lui. Si intr-o seara de martie, cand eram cu toata trupa la prietenul meu de suflet(cumnatelu)a venit el cu prietena lui de atunci. Nu mi-a placut foarte tare...si acum ne amuzam pe tema asta. Apoi ei s-au despartit pt ca ea il insela, eu eram intr-o pseudo-relatie, si ne-am apropiat enorm. Am devenit cei mai buni prieteni...plangeam, radeam, stateam pur si simplu de vorba ore in sir. Si, desi toata lumea ma intreba daca noi nu avem de gand sa fim impreuna, eu le replicam tuturor ca suntem doar prieteni. Fara sa stiu ca inima mea era deja doar a lui. La fel a patit si el. Si intr-o minunata zi de iunie, la 1 an dupa ce ne cunoscusem ne-am sarutat. A fost ceva ce nu ne-am putut explica. Si am ramas imbratisati ore in sir...si asa suntem si acum.
Este comoara sufletului meu, barbatul cel mai frumos si tandru din lume, este jumatatea fara de care viata mea ar fi fost searbada. Suntem casatoriti de 5 luni jumate si la 4 ani de relatie, ne indragostim pe zi ce trece mai mult.
E minunat sa oferi si sa primesti tot!
Va pup si va doresc sa aveti parte de lumina si iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

sotul meu a venit in 2003 in Romania ,cu razboiul din Irak,era soldat in Fortele Aeriene Americane ,eu.. o simpla ospatara si studenta in acelasi timp ,radem acum cand ne amintim cum fugea dupa mine si ma cearta ca nu l-am placut de la inceput ,ne-am indragostist nebuneste ,razboiul a luat sfarsit -iar el a trebuit sa se intoarca in Anglia -acolo avea baza la momentul respectiv ,dar nu inaite sa imi dea un frumos inel de logodna ,planuiam sa ne casatorim intr-un an ,credeti ca a rezistat? a venit dupa 2 luni,cu costum de ginerica si pregatit sufleteste sa ma ceara de la parinti ,a fost soc total pentru toata lumea ,deci numai dupa 7 luni ne-am casatorit! E viata mea ! Daca as alege de 100 de ori tot el ar fii,acum suntem si mai fericiti asteptandu-l pe Michael sa vina in numai 3 luni,ma rog sa aiba gropitele si rasul lui,parul lui blond si sa creasca ca si tati-numai 2 metri ,ii multumesc Domnului in fiecare zii pentru asa bunatate de sot!!! Sa fiti iubite !

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Noi suntem casatoriti de aproape 2 ani. L-am cunoscut in discoteca (sunt fericita ca i-am putut demonstra mamei ca vorba ei nu s-a aplicat "niciodata nu o sa gasesti un tanar calumea intr-o discoteca!" ), ne-am indragostit si peste 6 luni m-a cerut de sotie, iar dupa un an ne-am casatorit! Si sunt fooooarte fericita!

NUNTA NOASTRA

POZICI

Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)

Mergi la inceput