Cum v-ati cunoscut sotul(sotia)?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

Eu l-am cunoscut pe sotul meu intr-un mod mai aparte.Mai erau cateva luni si implineam 20 ani pe atunci se intra pe chat pe telefonul mobil.Si am intrat si eu intr-o zi mai mult de curiozitate si intamplarea a fost sa ma abordeze el primul.Am discutat noi cateva zile prin mesaje apoi mi-a cerut sa ne intalnim ,eu nu prea voiam pt ca imi era cam teama ( Doamne poate dau peste vreun nebun ,cine stie )Dupa cateva zile de insistente a venit si m-a luat de jos de la bloc cu masina( dar bineinteles nu m-am dus singura am luat-o pe sora mea mai mica cu mine) ne-am dus la o terasa am baut o cafea si apoi nu ne-am mai despartit.Asta se intampla in august , in octombrie de ziua mea a venit cu un inel niste flori super (un buchet imens),apoi de revelion chiar la ora 12:00 seara m-a cerut de sotie.A fost cea mai frumoasa cerere ,nu mi-am inchipuit ca ma voi simti atat de fericita.M-am mutat la el si am inceput pregatirile de nunta ,in august eram sot si sotie la un an a venit baietelul nostru Cristian care acum are 2 ani si 9 luni.Ma simt implinita si foarte fericita am doi baieti pe care ai iubeasc enorm.Multa fericire tuturor

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizica spune:

Eu pe sotul meu l-am cunoscut pe internet iar dupa o saptamana m-a cerut de sotie. A fost ceva rapid si a meritat. Am facut 4 ani imreuna si "inca" e super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

buna fetelor...
sa va povestesc si eu cum miam cunoscut sotiorul..
si sa incep cu inceptutl.. in august 2003 am venit in germania cu contract de munca pt un an ca au-pair la o familie de culoare...
-o familie foarte de treaba si respectoasa....
doamna gazda trebuia sa primeasca un dulap pt dormitor de la un amic deal ei dar nu avea cine sa il transporte pana la ea acasa..si amicul doamnei ii spusese ca are un prieten care are un ford transit si il poate aduce el..
--din vorba in vorba amicul doamnei ii spusese prietenului lui ca doamna are o fata au-pair din romania si ar face bine sa ma cunoasca...cand au venit de au adus dulapul eu nu eram acasa aveam, liber si eram prin oras....la intoarcere mia povestit doamna despre baiat si ca el ar dori sa ma cunoasca...
eu am ramas tablou nu stiam ce sa mai zic..
-doamna sa gandit ca sa il invitam la masa si eu sa gatesc ceva romaneste ..si mia spus sa fac sarmale(prietena doamnei gazde e tot din romania si la ea a mancat sarmale de multe ori si ii plac)..
.zis si facut ...la sunat spunandui ca il invitam la masa si eu voi gati romaneste..
-eu am facut atunci pt prima data sarmale singura si miau iesit bestiale...nici mie nu mia venit sa cred ca eu le facusem
-si pe data de 14 ianuarie 2004 asta fusese intro marti vine (sotul) la noi si eu deschizand usa lam vazut mam prezentat el la fel si lam invitat inauntru..
-imi batea ff tare inima de parca vroia sa imi iasa din piept..
-sarmalele mele au avut un succes nemaipomenit plus ca venise si amicul doamnei (cupidonul nostru)si iau placut si lui sarmalele mele..
si de atunci am ramas impreuna suntem facuti unul pt altul..
-pe 14 ian 2006 se implinesc 2 ani de cand suntem impreuna iar pe 16 ian 2006 se implinesc 6 luni de cand suntem casatoriti..
inainte sa vin in germania nu mai avusesem prieten de vro juma de an si ma gandisem ca si asa plec pt un an in germania si nu imi mai trebe nici un prieten..
dar norocul a fost ca miam intalnit jumatatea si voi ramane in germania..au trecut 2 ani si 4 luni acum de cand sunt in germania
-ne iubim mult si ne respectam reciproc si suntem fff fericiti..

va pup si va doresc la toate sa fiti..iubite..

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Noi ne-am cunoscut la Cluj.El era anul v la medicina veterinara, iar eu eram proaspata boboaca.Totul a fost o coincidenta la sala de sport, unde eu aveam ora, iar el a venit la agatat boboace cu un coleg , mai ales ca era proaspat" liber".Cum avem acelasi nume de familie, cand proful a facut prezenta, curiozitatea l-a facut sa intrebe cine are numele de familie ca al lui.Asa am intrat in vorba cu el, si ne vedeam saptamanal la sport, pana cand dupa vre-o 3 saptamani mi-a cerut sa iesim la film.OAMENI IN NEGRU.Eu am zis sa vina dupa mine in camin, el a zis ca ma asteapta joe, si nu ne-am intels unul pe celalalt si am ratat filmul
Eu intre timp mi-am gasit un alt dragut, iar el insista, mai ales ca acesta era un prieten de-al lui.Iar intr-o seara mi-a spus ca vrea sa se revanseze cu filmul si azi avem 8 ani impreuna.
Ce repede trece timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_miruna spune:

Eu mi-am cunoscut sotul pe net.Eram studenta in ultimul an iar el era de fapt cel care avea xeroxul unde imi copiam cursurile (asta am aflat dupa vreo 2 sapt de discutii pe net). Mai bine ca nu am stiut din prima caci nu cred ca as fi iesit cu el deoarece mi se parea o persoana ff nesuferita la vremea aia.Prima intalnire fata in fata a fost acum 2 ani in noaptea de Inviere ( atunci eram hotarati ca ne intalnim doar ca amici). Din acea seara nu a mai trecut nici macar o zi incare sa nu fim impreuna. Iarna trecuta ne-am mutata impreuna, anul acesta in octombrie ne-am casatorit iar peste o saptamana o asteptam pe bebe a noastra. Tot ce pot sa va doresc este sa aveti si voi parte de un sot care sa va iubeasca cel putin pe jumatate cat ma iubeste al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

..........si noi avem o poveste frumoasa, eu si sotul meu ne-am cunoscut "de tinerei" eu aveam .....17 ani iar el 20. practic am crescut impreuna, ne-am format obiceiurile si dorintele unul dupa celalalt!
dupa ce am intrat la facultate, dupa primul an am facut logodna (la 20 de ani) si ne-am mutat impreuna, am zis sa vedem daca ne descurcam sa traim in doi si a fost (este) foarte bine . dupa alti 3 ani de stat impreuna ne-am decis sa facem nunta!
desi ne-am cunoscut de tineri, daca ar fi sa o iau de la capat as vrea sa se intample totul exact la fel.......nu as schimba nimic in relatia noastra.
ma simt implinita si fericita si in fiecare zi ii multumim lui dumnezeu pt fericirea pe care ne-a daruit-o!!

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Sofia, misto...

Eu l-am cunoscut pe partia de schi, era cel mai bun schior, de departe si ... m-am tinut dupa el...ne-am remarcat reciproc si...am tinut legatura :))

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Sofia off topic au fost super toaletele de la nunta! Rochia ta, buchetul, deosebit de fine si elegante!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Noi ne-am cunoscut in 1999 la birou. Total diferiti - eu o petrecareata si jumatate, imi petreceam noptile prin cluburi si umblam azi cu unul maine cu altul; el super serios si indragostit lulea de prietena cu care era de 4 ani.
Nici unul nu eram genul celuilalt, lui ii placeau fetele "de casa", iar fizic, roscatele un pic mai plinute (eu fiind bruneta si, la ora aia slabanoaga rau). Mie - genul de barbati pe care ii intalnesti prin cluburi si fizic sateni, inalti si slabi (el e brunet, cu ochelari si mediu de inaltime)
Nu stiu prin ce minune am devenit amici, din ce in ce mai buni. Pe el il fascina modul meu de viata, pe mine ma atragea seriozitatea cu care isi trata relatia (fiindca pentru fiecare viata celuilalt era ce nu avea si-si zicea "vreau si eu asta").
Incet - incet amicitia a inceput sa o ia pe alta panta, am inceput sa flirtam. De Revelion 1999 - 2000 eu eram la o petrecere unde ma distram super, el cu prietena la o alta petrecere si la 12,02 m-a sunat si mi-a zis "La multi ani, iubito!" Ala a fost momentul in care m-am indragostit si mi-am zis ca asta e baiatul cu care ma casatoresc.
A mai trecut totusi ceva timp pana sa ne combinam, de abia in septembrie am reusit sa-l fac sa-mi cada in brate, la o petrecere.
Totusi continua si relatia cu prietena. De Craciun mi-am zis ca daca pana de Revelion nu ramane doar cu mine eu il las naibii sa-si urmeze drumul.
Pe 28 decembrie am iesit in oras si mi-a zis "nu te mai duce la munte (de Rev) fa-l cu mine".
Asa a fost sa fie.
Cateodata, in rutina inerenta si datorita dragostei uriase ce a navalit in inima odata cu venirea pe lume a bebelinei, uit cum era pe atunci, cum ma gandeam la el zi si noapte si cum mi-am schimbat viata pentru el.
Apoi mi-aduc aminte ce-am simtit cand am realizat ca e numai al meu si-mi dau seama ca asta ne-a fost destinul sa ne intalnim si sa ramanem impreuna cu toate diferentele dintre noi.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Firesc! Eram colegi de munca, la amandoi a inceput ca one night stand. Eu eram suparata ca fostul imi daduse rapid papucii, el ca asta era obiceiul lui: avea un intreg fan club de fete la serviciu. Eu, bleaga, la nici o saptamana ii declaram mare iubire, el ca "nu stiu daca asta vreau, o relatie! si ca hai sa ne vedem asa, fara nici o obligatie!"
Si uite asa au trecut 3 luni in care la munca abia ne salutam, iar in fiecare noapte eram la el acasa. Ce sa spun? Eram ca spirit liber, nu prea imi pasa daca iese ceva sau nu...si iaca a iesit, de 5 luni suntem casatoriti, la nici un an de asa zisa relatie fara obligatie...

Mergi la inceput