Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-67
Raspunsuri - Pagina 9
cami30 spune:
MAdana, eu am facut laparo datorita acestui forum si acestor fete minunate care mi l-au scos in cale pe T, singurul doctor care nu mi-a propus o mie si una de alternative costisitoare, pentru ca laparoscopia sa fie ultima solutie. Pentru ca pana sa ma "deshtept", am facut o HSG, nu f dureroasa da' care sigur poate fi o sursa sigura de infectii, date fiind conditiile in care sunt facute aceste analize, mi-a modificat CM, care era f abundent, mi l-a dereglat total care vreo 2 luni a venit total aiurea, ba la 20 zile, ba la 30.
De asta am stat si am analizat mult ce fel de doctor vreau si m-am dus la el. Si chiar daca prima impresia nu a fost buna, pentru mine a fost important ca acel medic isi stia meseria si ca mi-a rezolvat problema. Si nici n=o sa ma duc la altul pana nu hotarasc ca T nu mai are cum sa ma ajute. Sa merg la 15 doctori in acelasi timp mi se pare ca iti faci personal mai mult rau, pentru ca 10 medici iti vor spune 10 lucruri diferite.
Forumul este bun in sensul in care aici poti sa descoperi din experientele fetelor ce fel de doctor e cel pe care il alegi, ca persoana, ca profesionist, ca metoda. Si apoi stiind toate astea, nu poti sa-i reprosezi ca nu a facut cum ai fi visat tu. Cand de ex. te duci la T, trebuie sa te astepti sa-ti propuna laparo, pentru ca asta este metoda lui de investigare si tb sa te astepti sa nu se uite pe o analiza tip HSG, pentru ca este total impotriva ei. Exista aici pe forum, posibilitatea sa afli tipul de doctor pe care ti-l doresti: unul care sa te mangaie, sa-ti povesteasca, sa te cheme des, sa-ti propuna fix ce vrei tu, sa faci un milion de analize, sa-ti zica sa astepti, etc, sau.. sa gasesti unul care te taie repede, verifica cu okiu 90% din cauzele de sterilitate la femeie, repara ce se poate repara si iti spune exact ce sanse ai. Ca nu m-a tzinut de mana si nu m-a mangaiat pe frunte dupa operatie, nu cred ca asta e important
cami
marrina spune:
quote:
Originally posted by cami30
Buna dimineata!!
Pentru mine nu prea e... era sa mor de la ceaiul de naprasnic ( singurul pe care il beam), nestiind ca acesta creste tensiunea, eu aveam palpitatii, imi bubuia capul, imi pocneau urechile fara sa am habar de ce.. Pana la urma m-am lamurit ca ceaiul e de vina. Asa ca am incetat.
Ti-am raspuns la naturiste. Esenta: napraznicul scade TA, nu o creste.
adelamaria spune:
Buna!
Am intrat doar sa va salut si sa va urez o zi buna! CUm am spus, eu nu am foarte multe de povestit...O sa va tin la curent atunci cand voi merge la medic si imi voi face analizele; sper sa fie cat mai curand! Mi-am notat din mesajele voastre cam ce analize trebuie facute. Probabil ca tot la Medicover ajung...
Am si eu o intrebare: voi cum faceti sa aveti atata timp pentru mers la cabinete, analize, interpretari de analize? Va luati zile/ore libere? Ca la mine e aproape imposibil...
Cristinna spune:
Buna fetelor,
Cami30imi pare rau ca tocmai acum s-a imbolnavit sotiorul tau, dar las ca recuperez tu luna care urmeaza
.
Fetelor tocmai acum faceti polemica pe marginea laparoscopiei cand eu saptamana viitoare voi fi pe masa de operatie

.Oriucm, hotararea mea e luata si nu mai dau inapoi...ce-o fi o fi. Dar sa va spun ceva: eu am facut si HSG..si in urma acestei intervenii am aflat cu bucurie ca trompele mele sunt perfect permeabile, uter frumos ..deci totul excelent. INSA dupa acest HSG am inceput cu durerile pelvine inainte de ciclu..si niste dureri fetelor de am ajuns lesinata la urgenta in bratele sotului la 5 dim. Acdum nu stiu daca cauza acestor dureri a fost tocmai HSG, dar coincidenta e oricum prea mare. In fine, nu vreau sa va derutez mai mult nici eu, cert e ca nu dau inapoi de la laparoscopie si o consider ca pe un pas inainte in incercarea mea de a avea un BB.
Adriana Mica,scumpa...ai inteles bine cu aceea mica intarziere. Uite ca sunt in ziua 29 , ciclu nu e, dureri de spate nu am asa cum am eu de obicei inainte de ciclu,nic sanii nu ma mai dor..m-au durut doar vreo 3 zile si atat, parca simt un fel de actvitate in burtica care seamana cu venirea uratilor,temperatura pana ieri era ok, adica la 37,1 ,dar azi dim m-am trezit cu o ora si jumatate mai repede decat de obicei ,iar temperatura era scazuta la 36,7....deci 99% ca vin rushii curand.
Va pup pe toate si sa aveti o zi reusita
Cristinna
Amely spune:
Diciu
, si eu am luat ca reper tot primul interval de valori normale, dar se pare ca Medicover dau alte valori decat Sanadorul...
nici eu nu inteleg de ce si sunt derutata...
nu e prima data cand observ diferente de valori la analize, de la o clinica la alta...
Cami, si in urma operatiei s-a rezolvat problema cu uterul laterodeviat? sau cauza nu mai putea fi inlaturata prin laparo? Si eu am avut o anexita netratata multi ani, pe partea dreapta si am uter laterodeviat dreapta...ce coincidenta, nu?
A, si cu naprasnicul, are dreptate Marrina, vezi ca SCADE tensiunea (poate fi uneori periculos pt. hipotensivi...). Sanatate multa sotiorului!
Madana, sigur nu e o confuzie iubita, doar ca nu mai tineam minte... Pentru prolactina marita am inteles ca ar fi foarte bun Mastodynonul, l-ai incercat?
Adriana mica, distractie placuta la munte, cu colegii!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
andicu spune:
Buna dimineata fete frumoase!
N-am prea intrat in ultima vreme ca am avut altele pe cap.
Nu sunt nici prea fericita ca se pare ca acum am facut mastoza chistica
. Am o multime de chistulete foarte mici, de 1mm si doar 2 de vreo 4 mm, asa ca daca tot nu-mi mai faceam griji de nimic, am intrat in stresul asta. Nici nu stiu unde sa ma duc in Constanta, la ce endocrinolog, ca nu sunt multi si nici prea grozavi; dac-as veni la Bucuresti, nici acolo nu stiu incotro s-apuc, asa ca deocamdata iau Mastodynon, sfatuita de fete si am trecut pe naturiste cum e Cat's claw si pulbere de naprasnic (dupa cum zice Livia).
Daca ziceti ca naprasnicul scade TA, nu e bun ptr mine
, ca eu am oricum tensiunea scazuta;
Cami, sanatate sotiorului!
Cristinna, sper sa ai vesti
bune cat mai curand!
Adriana mica, sa stii ca si eu sunt la fel ca tine; n-am facut niciodata analizele hormonale;dr a zis ca nu e nevoie; si iata ca este nevoie, din moment ce m-am potcovit cu chisturi la sani. Cred ca e bine sa le facem macar sa aflam daca suntem ok sau nu.
Pup toate fetele din gashca !!

Vine si randul meu..
Pozele mele
Amely spune:
Cristinnica, nu-ti mai face probleme, ca va fi foarte bine, da? Noi iti tinem pumnii sa vina bb in toamna asta la tine si sa fie cu folos laparoscopia!
Andicu
mastoza asta chistica are vreo cauza anume? Oricum, am inteles ca Mastodynonul este foarte bun, asa ca sper sa se rezolve cat mai repede problema ta...sanatate multa!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Cristinna spune:
Amely, Andicu, mercic de imbarbatarea..cred ca aveam nevoie![]()
Andicule Mastodynon-ul e foarte bun si pentru sani. Eu in perioada in care am luat, nu am mai avut probleme deloc cu durere si inteptauri de sani. Inainte ma dureau sanii imediat la 1 zi dupa ovulatie...si ma dureau de nu mai puteam sa dorm nici o secunda pe burtica.
Cristinna
andicu spune:
Amely, se pare ca aceasta mastoza chistica este cauza unor dereglari hormonale; asa mi-a spus medicul de la echo; eu nu stiu ce dereglari as avea, ptr ca n-am facut analize hormonale pana acum. Ma tot gandesc ca dupa 2 extrauterine in 8 luni si ramasa fara trompe, as putea avea dereglari hormonale. Trebuie sa ajung la un medic bun si nu stiu la cine.
Vine si randul meu..
Pozele mele
adelamaria spune:
Ce coincidenta! Si eu am avut diagnostic de mastoza fibrochistica acum vreo 2 ani jumatate, pe vremea cand inca luam AC. Atunci mi s-a prescris Mastodynon si inca ceva...vitamina D sau e...parca...
Nu am luat acea reteta niciodata, in schimb am ales sa renunt la AC.
Doctorita mi-a schimbat atunci AC si mi-a zis ca durerile (infernale!) vor persista atata vreme cat voi lua AC...Am continuat o vreme cu Novinette (asta mi-a recomandat - cica au o concentratie mai mica de hormoni)...A fost mai bine o perioada, apoi au aparut din nou problemele...
Cand am renuntat la pastilute, aproape ca nu mi-a venit sa cred cat de mult s-a schimbat situatia!!!
Din pacate, sangerarile intermenstruale au ramas se pare...Asta ma face sa cred ca ceva ceva tot s-a intamplat cu hormonii mei in astia 6 ani de AC!![]()
![]()