Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-67
Raspunsuri - Pagina 10
danangie spune:
Buna dimineata printeselor!!
Ce faceti? Pe la munci?
Eu azi sunt in ziua a 19-a. De 2 zile simt intepaturi mari la ovare. Nu stiu de ce.
Nu mi s-a mai intamplat niciodata. Sa fie vreo raceala? Cum se manifesta anexita? Azi TB era 36,9. A crescut cu 1 liniuta fata de ieri. Sanii nu ma dor absolut deloc. Curios. Sa fie din cauza acestor picaturi pe care le iau pentru chist?
De maine incep munca, pentru ca 4 zile am fost in concediu medical. A fost super sa ma odihnesc putin.
De maine incep rutina de zi cu zi.

. Aici de ieri dimineata ploua incontinuu
. Maine dimineata ma duc sa progesteronul, prolactina, emocromul(la cerere), si vreau sa aflu si RH. Si am sa fac si estrogenul,parca nu? Si pe asta tre' sa-l fac, nu?
Va pup si sa aveti o zi buna!
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Cristinna spune:
Fetelor mi-au venit uratii

, adica au aparut 2 pete maronii pe chilot. Asta o fi inceputul. DAR pt prima oara de 3 ani au venit fara nici o durere, nici de burtica, nici de spate..NIMIC. Foarte ciudat oricum.
Deci, acum e 100% ca saptamana viitoare pe joi sau vineri voi face laparoscopia.
Danagie , poate intepaturile sunt de la implantare? Eu asa iti doresc![]()
Va 
Cristinna
andicu spune:
Cristinna, poate petele sunt de la implantare !!!
mai ales ca e prima data cand nu te doare nimic !
Vine si randul meu..
Pozele mele
danangie spune:
CRISTINNA dar in a cata zi esti? Eu as avea 6 zile de la DPO. Pe mine ma inteapa ovarele. Eu oricum iti tin pumnii poate e de la implantare si stii ca se zice ca in unele cazuri implatarea se manifesta cu aceste pete de sange. Si ca nu ai avut dureri, un motiv in plus sa speram. D-ne ajuta!!
PS: Fetelor aseara am visat ca am facut testul si iesise pozitiv. Prima oara cand vazusem si eu 2 liniute. Dar pacat ca a fost vis. Iar acum 2 seri am visat-o pe UTOCATALINA ca o nascuse pe Bianca.
Ce vise, nu?
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Cristinna spune:
Danagie eu sunt ziua 29, adica ziua 15DPO.La mine nu cred ca e vorba de implantare ,ci de ciclu, dar oricum ar fi ma voi lamuri eu pana maine, ori la bal ori la spital![]()
..Dar cu siguranta ca la spital o sa fiu,dar nu-i bai, macar voi fi impacata ca am facut un pas in plus pt atingerea scopului meu de a avea un BB.
La tine insa daca te inteapa ovarele si esti in ziua 6DPO, poate sa fie un semn bun, cum ca gigeii isi fac treaba pe acolo![]()
Eu iti tin pumnii scumpa
Andicu

.
Cristinna
iepurila spune:
Salutare fetele mele dragi,
Am, inviat. Ca tare rau mi-a fost ieri, desi eram la birou. Am facut marti histeroscopia (Mishu si Danangie, sarumana ca v-ati gandit la mine si mi-ati tinut pumnii). Mai am inca niste resturi de sinechii (cica am colul foarte spastic si nu se poate lucra cum trebuie). Asa ca ma asteapta inca doua luni de tratament hormonal si apoi iar histeroscopie.
Avalon si Amely intr-adevar sinechiile se diagnosticheaza prin histeroscopie. Nu se vad neaparat la echo.
Madana, iubita, multumesc pt gandul tau.
MOana bafta vineri. Tin pumnii stransi.
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Amely spune:
Madana
, eu n-am luat, doar am citit despre el, uite aici mai multe, la subiectul deschis de Diciu:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59806
Iepurila, in ce consta tratamentul hormonal? Bafta, iti tin pumnii pt. urmatoarea histeroscopie!
Danangie
, anexita se manifesta la mine cu dureri de ovare, adica asa cum descrii tu...dar nu este obligatoriu sa fie anexita, si pe mine se mai trezesc sa ma intepe din cand in cand fara motiv (sper!). Ce-ar fi sa fie de la implantare? eu iti tin pumnii stransi!
Cristinna, imi pare rau daca au venit uratii, eu insa tot mai sper sa fie sarcina!
Andicule
, si eu caut un endocrinolog bun, dar inca nu am gasit... o sa mai citesc ce au mai scris alte fete si poate ma lamuresc...
Va pup pe absolut TOATE!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Madana spune:
Amely
multumesc mult pt. raspuns. Am citi si eu si mi se pare super interesant. Totusi o sa incerc sa ma mai documentez inainte sa incep sa-l caut. Si sigur voi cere sfatul medicului meu. Esti o draguta.
:Dana
iepurila spune:
Amely, PREMARIN ziua 1-11 cate 1 pe zi si UTROGESTAN ziua 15-25 cate 2 pe zi. Fix la fel ca si pana acum pt ca se pare ca a dat roade.
Cat despre urmatoarea histeroscopie, daca va scriam ieri, la cat de rau imi era va spuneam ca nu mai vreau sa aud cat traiesc. Dar azi sunt bine, vioaie si gata de lupta. Ce ma ingrijoreaza este frecventa cu care (scuzati cacofonia) fac anestezii generale.
Va pupicesc
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.