Mamici de septembrie-octombrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Codruta draga,

Custam prost, adica.....nu facem.
La sotul meu ii e frica, de parca mie nu mi-ar fi.
Asteptam...pana dupa.
Dar ce sa va zic fetelor am niste ganduri si o pofta asa....in subconstinet, vai de sotul meu dupa ce nasc....adica dupa inca 4 sapt sau cat va fi nevoie
Pai sapt trecuta ma uitam si eu la Emanuelle asa de curiozitate si mi-a venit o pofta nebuna de m-au apucat contractiile serios....mi-a fost frica sa ne apucam de treaba.
Dar in fine....pofta cat incape!!
Deci, sunt sanatoasa.
Ce sa va mai zic.......m-a vazut al meu cu putulica barbierita...si mai ca nu a sarit pe mine. A ridicat tonul sa ma invelesc ca ii fac pofta desi a continuat sa-mi faca masaj la picioare.
Dupa... recuperam en gros.

Si-am incalecat pe o sa si v-am spusu povestea asa!

Vero
38+6

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Oana,nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare pentru incercarea grea prin care ai trecut,si nu ma rusinez sa marturisesc ca mi-au dat lacrimile...Dumnezeu sa te intareasca,sa te ajute sa poti face fatza situatiei si sa treci invingatoare peste aceste recifuri ce ades ne stau in calea vietii.
Jadi,imi pare rau pentru faptul ca in Ro nu se gasesc pungulitze. Daca doresti,pot sa-ti cumpar si sa-ti trimit eu.Spune-mi numai cate doresti si adresa la care sa le trimit printr-un PM.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ce faceti gagici?

Eu am avut o noapte naspa, n-am prea dormit, nu mai reusesc sa-mi gasesc o pozitie cat de cat comoda. Altfel, nici un semn, nada, stationar! Azi am mers pe jos la greu, maine vreau sa dau cu aspiratorul.

, 39+, AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Tonnia tin pumnii sa inceapa contractziile dupa ce dai cu aspiratorul, dar nu incerci sa prestezi, am tot auzit ca da rezultate bune, serios..Cu somnul et inteleg ca si eu eu dorm deja prost si mai avem vreo 13 sapt inca..
Nastere usoara si asteptam povestea!

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Daaa..si eu am auzit ca e cel mai natural mod de a declansa nasterea, asa ca atunci cand se apropie momentul .Si mie mi e dor de acrobatii,dar pana nu scapam de burtoaie merge
Succes Tonnia ca vad ca nu mai ai rabdare
Hilde nu va mai abtineti sa nu vi se urce la cap, si asa e de asteptat dupa
Irina, dupa cat timp de la nastere ai facut?

Latrishia 38 + AMR 12

http://share.shutterfly.com/action/welcome?sid=8AaNmzhw0bNGFE¬ag=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mai fetelor, eu una sunt tarsaloasa, mi-e teama! mai bine dau cu aspiratorul! Daca se intampla ceva brusc si dupa aia asociez fazele si raman traumatizata? mai bine sa raman cu un stres de la aspirator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, esti culmea.
codruta, uite aici poza cu marsupiu.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Salutare,

Eu in sfrasit am avut o noapte linistita, cu somn toata noaptea.
Cea mai linistita noapte din luna 9.
Am dormit tun de parca mi-ai fi dat somnifer.
Oare nu o fi linistea dinaitea furtunii??
Cum va explicati?
Totul ok pana acum 1 h....can au inceput ovarele sa am taie, bazinul sa ma doara si eu mai stiu ce e pe acolo...abdomen tare, acum e ok...sa vede la noapte sau seara.
Nu mai rezist, vreau sa nasc odata....nu mai pot.

Vero
39 AMR 8 zile

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Tonnia, nu vreau sa te dezamagesc, dar eu dau des cu aspiratorul si nimic..plus ca si chiar acum 2 zile..si tot nimic...cred ca tot de bebe depinde.daca e mai lenesh(cum se pare ca sunt ai nostri)..dam noi mult si bine cu aspiratorul
Cat despre scurgere, da, acum 2 sapt am avut ceva gelatinos transparent..acum am trecut la ceva gelatinos albicios..oi fi totusi pe drumul cel bun...

bebe alex la purtator
38++ sapt. AMR 9 zile

http://photos.yahoo.com/alexandru_titza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ah, si am uitat...in afara de Isis de la Avent, cam ce alta pompa ar fi buna? ca parca sa dau atatia bani pe ceva ce nu voi folosi chiar ft mult...Sunt mai bune cele tip seringa? Sau alea care au ca o pompitza? Doar pompa mai imi lipseste..azi i-am luat pampersi lui bebe. Si maine imi ia maica-mea lista de medicamente data de dr..(apropo, la noi in farmacia spitalului cica bate vantul, si ca sa nu ai surprize neplacute, tre sa te duci cu totul de acasa, inclusiv perfuzor, flexura, vitamine etc..)
Vreau sa va spun ca de miercuri ma tot holbez la poza lui nepotu-meu (am pus-o pe display la calc.), si m-a apucat si mai rau nerabdarea..
VREAU SA NASC!!!

bebe alex la purtator
38++ sapt. AMR 9 zile

http://photos.yahoo.com/alexandru_titza

Mergi la inceput