Mamici de septembrie-octombrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Oana, cred c-ai trecut prin niste clipe groaznice... sa dea Domnul sa nu mai existe asemenea momente!
Cristina, mersic frumos! Dar in mod normal mi-as lua pompa tot Nuk;
Jadi, mersic! Stiu pompa aceea comfort, din aia vroiam eu sa-mi iau chiar daca e mai scumpa decat seringa; seringa nu mi-a insuflat nici un fel de incredere... ideea e ca pe mine nu ma deranjeaza sanii, am avut si eu niste momente din astea de care zici tu dar mie imi curgeau puternic (fiind intre mesele bebeului) si ma linisteam fara sa fac nimik; aveam o stare de disconfort poate 10min si atat; d-asta nu prea stiu ce sa fac...mai vad...singura treaba ar fi poate pt. stocaj, ca mie imi ramane lapte dupa ce haleste copilita...dar nici pt. asta n-am pungi speciale...stie cineva de pungi dar sa fie din Ro?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oana, offf prin ce-ati trecut! N-am crezut nici eu ca pot fi colicii astia chiar asa.

Jadi, Miflore, sunt recipiente pt stocare tot la Avent, un fel de paharute cu capac etans, foarte bune. Ele sunt bune si pt mai tarziu pt mancarici. Am inceput sa vorbesc in diminutive...

Hilde, de care contractii ai? Regulate? Nu de alta, dar ma roade pizma. Vreau si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, nu stiu daca ai retinut care e cea mai placuta metoda de declansare a nasterii:

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Haha, am inteles dar...numai eu! Cica i-e frica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Da, si eu am vazut pahare din alea de la Avent, sint special pentru congelat/carat lapte in ele; costau multicel, dar am inteles ca fac toti banii.

Aseara m-am culcat la 19:30, cred ca am cistigat intrecerea cu gainile. Normal ca azi la 5 juma eram cu okii pe tavan. Astept sa vad azi pina la cit rezist.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Pai cum Ioana? miruna nu s-a trezit peste noapte sa haleasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ba da, cum sa nu. Prima etapa de somn e cam de 6 ore, apoi de 2-3 ore. Dar o schimb si ii dau de mincare automat. Asta daca nu plinge, dar noroc ca se intimpla mai rar noaptea.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Tonnia,

nu pot sa spun ca, contractille sunt regulate, ma apuca asa cand cum.
De exemplu, ma tine 30 de minute in continuu, si dupa aceea pauza.

Nu stiu cum va fi la mine, se va rupe apa direct sau voi incepe cu contractiile?

Vero
38+6

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu nu o mai schimb pe Petra noaptea, decat daca face kk.
Azi mi-a vomat prima data, ca o fantana arteziana. Nu stiu de ce. Ca numai san i-am dat. Poate i-a fost prea foame?!
Ioana, am cautat poza cu Miruna in marspoiu, dar n-am dat de ea.
Azi am cumparat Baby Drink, sa vad daca pot sa ii scot masa de la ora 4-5. Cred ca de asta o doare burtica dimineata ca e prea solicitat stomacelul ei noaptea.
Karmenutza, las-o sa doarma cat vrea, cand ii foame se trezeste sigur. Cand doarme nu-i bine, cand nu doarme iar nu-i bine... :)) asa am patit si eu.
Vai Oana, imi pare rau ce s-a intamplat cu bb Andrew. Sper sa fie bine acuma. In spitalele din Romania te ingrozesti ce e (ma refer la conditii).
Meme, felicitari !!!
Voi ???

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Oana imi pare rau tare de bb Andrew. Sa speram ca a fost si ultima criza de colici.

Meme felicitari!!!

Codruta eu da ... si nu a fost nici pe departe cum credeam (adica grau dupa atat timp...), ci la fel de bine ca de obicei . Na ca v-am zos=o si pe asta.

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput