Rozacee - ati auzit de ea?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ya222 spune:

Draga Crinia,
Nu pot sa-ti spun exact cat timp am folosit Skinorenul, dar am terminat aproximativ un tub de 30g. Ce sa zic...mi-a facut destul de bine, desi, stii cum e, daca nu te scapa definitiv, parca tot nu esti multumit. Acum mai folosesc doar ocazional(cand vad eu ca se cam agraveaza treaba) aproximativ 2-3 zile, dimineata si seara. Reteta pentru pudra mi-a recomandat-o doctorita dermatolog si e preparata in farmacie. Atat doar ca imi amintesc ca am alergat cam multicel pana am gasit una care sa aiba Ihtiolul asta.
By the way, nu stiu ce relevanta ar avea pentru cineva, dar doctorita Munteanu din Campulung este o super dragutza si foarte competenta. Nota 10 pentru ea!

When everything gets in your way...have a nice day!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

fetelor, vi s-au indicat/ati luat antibiotice pentru a trata rozaceea? la mine diagnosticul acesta nu e sigur, in schimb mi s-au prescris antibiotice timp de 2 luni si nu vreau sa iau!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Teodora D. au fost indicate antibiotice destul de puternice. Insa efectul a fost atita timp cit s-au administrat ele. Dar dupa iarasi din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Rozaceea este o boala a pielii si deobicei erupe primavara si toamna insa depinde in mare parte si de starea sufleteasca, emotii stari depresive, inhibarea nervilor...
Nu prea exista un tratament eficace care face ca aceasta boala sa dispara in totalitate, exista perioade de acalmie si perioade cind infloreste asa cum am spus primavara si toamna.

Am sa incerc sa revin cu citeva solutii...cum nu ma ocupa de cosmetica de ani de zile trebuie sa ma interesez si sa-mi "consult" cartile ...

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Lilach spuneai de careva solutii la problema data.
Iti voi fi foarte recunoscatoare daca ne vei spune ceea ce ar putea ajuta tratarea acesteia.
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Lilach unde ai disparut? Astept cu nerabdare ce ceea ce spuneai in mesajul tau.

Fetelor mai cunoasteti cum se poate de scapat de aceasta problema?

Mergi la inceput