Mamici de ianuarie-februarie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Dana eu am 11+ dar doctorul a zis ca e ok .
Daniela bafta la eco si ai sa vezi ca va iesi bine.
Fetelor stiu pe cineva care a fost la 35 de saptamani si bebe avea deja 3.200 kg . Nu e mult?
Toanca tu stai bine de tot cu kilogramele.
Irina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
CATA, multa sanatate mamei tale! Nu te supara cu asta, stai linistita, se face bine! Sa porti sanatoasa ce ti-ai cumparat!
JANINA, imi pare rau ca nu ti-a trecut raceala. Ai grija de tine si stai pe cat posibil la caldurica. Am auzit si eu ca de azi ne dau astia caldura. Sper asa sa fie.
BEE, in legatura cu lactatele, si eu aveam pofta in continuu de branza cu smantana, din asta care se gaseste gata preparata. Si se pare ca am papat prea mult, ca nu mai vreau s-o vad. Si nici alte lactate.
Aseara mi-a fost super greata, iar n-am putut sa mananc nimic. Si cum m-am trezit dimineata sunt iar cu gandul numai la mancare. Si am si arsuri in fiecare seara, indiferent ce mananc.
DANIELA, bafta la echo! Sa vii cu vesti bune!
Eu trebuie sa fac niste cumparaturi, ca mi-a cerut Gabi musaca. Sper ca nu e prea frig afara. Imi fac curaj si ies oricum. Nu de alta, dar parca vad ca o sa pap si eu, deci se merita efortul.
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Toanca, 7 kg ! Minunat, draga mea !
Irina, pai nu stai rau la 11 kg si 30 saptamani.
Dar eu am luat 14 kg si am 23 saptamani. La prima sarcina am luat in total 18 kg.
Dar acum se pare ca voi lua mult mai mult . Si nu-s deloc incantata. Mai, fetelor, credeti-ma ca incerc sa ma abtin cat de cat la mancare, fiindca daca as si manca cat imi doresc, m-as rostogoli .

Alina, musaca... yammy... am facut si eu acum 2 saptamani... ...

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
March, bafta la eco si nu te stresa. Si pe mine m-a chemat la 21 de sapt doar pt inimioara (ca la 20 nu o vedea prea bine).
Catalina, sper sa se rezolve cu mama ta!! Ce ne-am face noi fara mamele noastre? A mea a inceput sa aiba tensiune mare si mereu ma iau de ea ca nu se ingrijeste suficient! Si o iau la rost ca n-o sa aiba cine sa aiba grija de nepoata ei!
Janina sanatate multa! Ai grija de tine. Nu tu te plangeai si de "nervi" la picioare? Zi-mi si mie cum sunt aia! CA eu seara, cam dupa ora 8 incep sa am asa ca niste spasme,furnicaturi la unul din picioare si e foarte enervant!
Toanca, cred ca esti campioana kilogramelor la varsta ta de sarcina! (in sensul ca nu le-ai prea luat in exces) Eu una, ma straduiesc sa nu acumulez decat pe burta si ura s-a vazut!!! Un prieten care m-a vazut sambata mi-a spus ca "am slabit"! La fata cel putin! Dar burtica mea tot imensa e.

fetele si mai scriu

Bee 29+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

dana_ene, da 7 kg...
Da ma straduiesc sa nu depasesc norma de mancare...
Manac numai paine neagra (maxim 3 felii /zi), multe fructe, legume....
Iar dupa 7 seara nu mai mananc nimic.....
Ideea e ca nici nu prea am avut pofte.
Si nici nu prea manac dulciuri....
Am vrut sa ma incadrez in graficul de 10-12 kg; sper sa si reusesc!

Toanca si Matei Alexandru 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bee, felicitari pentru asa compliment.
Vreau si euuuuuu !

Astery, n-ati venit acasa ?
Ai vazut pantalonii de gravida din magazinele Rococo ? Cred ca au ceva pe gustul meu.
Dar n-au magazine si-n Buzau .

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

dana_ene din magazinele ROCOCO mi-am cumparat si eu pantaloni de gravide din stofa...sunt practici si cred ca in ei o sa-mi petrec iarna.
Apropo de kg: cantarul meu de acasa arata cu 7 kg in plus....da sa vad ce o sa arate cel de la doctor...ca dupa cantarul ala am fost luata in evidenta.
Oricum, joi ma duc la dr. si o sa vad atunci.
Nu cred, insa ca are cum sa fie o mare diferenta....

Toanca si Matei Alexandru 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna gravidutze,

Toanca cum poti sa rezisti fara sa mananci nimic de la 19.00 in sus??? Nu stiu daca e bine, nu simti ca te i-a cu lesin?
March te asteptam cu vesti bune de la eco
Catalina sanatate mamei tale, sa porti sanatoasa ce ai cumparat
Irina ce faci, te simti mai bine?
Fetelor Giova maine vine, mai avem de asteptat pana vedem pozeleMaine la 10.00 sant programata si eu la dr. sant sigura ca ma controleaza pt. col,imi face analiza la urina, sange pt. trim.3,as vrea eu si o eco dar nu sant sigura ca o sa imi facaMaine o sa intreb dr. daca sant normale starile de sufocare, de multe ori pe zi am crize, simt ca nu am aer si scot niste sunete ciudatela inceput Giorgos se speriase, spunea ca fac de parca mi-a venit vremea sa nascAcum s-a obisnuit,uneori mai face si misto de mineCu sanii asa este, cresc si apogeul va fi cand incepem sa alaptam.Cum spunea si Dana, dupa alaptare se golesc si se mai lasa
pupici,sv usor in continuare celor care lucrati

26+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Daniela si eu am luat 13,5 kg...asta este...om vedea mai incolo...nu ma mai impacientez pentru ca simbata la botez mama baiatului botezat, mai avea de dat jos 6 kg numai, restul le-a dat jos in 2 luni si luase 21 de kg si era si micuta de inaltime....asa ca sunt sigura ca vor zbura kg pina la urma...Bee, Alina nu reusesc sa vorbesc cu mama...imi raspunde tot sora si-mi zice ca-l cauta pe doctor si recunosc ca deja sunt impacientata!Ma rog sa fie bine si sa vorbesc cit mai repede cu ea sa ma linistesc! Alina eu am arsuri suportabile seara...sa vedem mai incolo!Dan zice ca in ultimile 3 zile mi-a crescut mult de tot burta...asa simt si eu...dar in numai 3 zile???!!!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta26+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki mercic scumpa...vad ca faceti deja analizele de trim. III...prietena mea in 38 de sapt...abia acum 1 sapt. le-a facut...nu e prea devreme sa le facem acum? Ma gindesc ca undeva pe la mijlocul trim. III ar fi mai aproape de nastere si, deci, actuale...o sa-l intreb pe T sapt. viitoare mirecuri cind ma duc la control! Succes Maraki maine!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta26+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput