Mamici de ianuarie-februarie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina am citit ca in perioada asta se ridica burta cu 5 cm pe saptamana.Acum nu stiu cum sa o i-au , se ridica sau si creste? De ce nu iei un taxi sa te duci la spital la mama ta? Te linistesti mai repede!

26+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina mie mi se pare cam tarziu sa le facem cu 2 sapt. sau chiar cu 1 inainte de nastere.Daca ar fi sa iasa vreo analiza prost, trebuie sa ne dea ceva tratament nu? Ce rost are sa le facem atat de tarziu? Dr. mi-a spus din septembrie ca luna asta imi face analizele.Inca o data: sanatate mamei!!!

26+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

maraki, la modul sincer, manac cand ajung seara acasa dupa servici (cam pe la 18.30-19), dupa care nici sa vreau nu mai pot sa mananc; nu mai mi-e foame...si ma simt balonata ca un gansac; eventual mai beau niste lapte ca, de regula, seara ma apuca arsurile....si cu lapte rece imi mai trece....
Voi mancati si seara?

Toanca si Matei Alexandru 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare burticute
Hop si eu, nu am mai intrat ieri, am stat si eu cu sotiorul si am fost plecati la Metro, pe urma am venit acasa, am mancat si nu mi-a mai ars de deschis calculatorul, mai ales ca imi curgeau ochii si nasul de nu mai pridideam cu servetele de hartie. Am racit si azi sunt sechestratata in casa, nici la cursul de germana nu am fost!
Cata, sper sa se faca mama ta bine cat mai repede. Tin pumnii! Incearca sa nu te stresezi foarte tare ca ii transmiti Biei starea ta.
Marchplayer, asteptam vesti bune de la eco, o sa fie totul bine, stai linistita!
Maraki, sa poarte Angelo sanatos hainutele.
Alina, spor la facut musaca. Eu ador musacaua!
Am luat o teapa colosala cu Kaufland, fetele din Bucuresti voi stiti ce vreau sa zic, e un nou supermarket sau hipermarket care abia s-a deschis pe 13. Imi vine mie ideea geniala sa mergem sambata, omor, nu alta, o coada imensa de masini pana sa parchezi si pe urma la intrare. Asa ca ne-am suparat si nu am mai intrat, ca nu aveam chef sa pierd toata ziua acoolo. Nasol ca de la Obor pana acolo se mergea bara la bara, biata masina a mea, saraca!
In fine, trebuia sa ma gandesc ca va fi aglomeratie.
Acum ma duc sa spal vasele, intru mai tarziu. Pup fetele
Anda si bebe Mark 28+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MARAKI , multumesc de raspuns. Din pacate cumnata mea a ajuns sa faca perfuzii pentru ca nu bea deloc lichide. Stomacul nu o doare, nu are arsuri......in schimb are greata si vomita.

UTOCATALINA sanatate mamei.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Toanca, te felicit si eu, e super - 7kg!!! Eu cred ca deja sunt la +8 la 24 sapt. Am observat ca mi-e din ce in ce mai greu sa urc scarile dar cred ca e normal, daca acum 6 luni imi puneai 8kg in brate mi-ar fi venit rau, nu? Voi cum va miscati?
Unde este magazin Rococo? Trebuie neaparat sa inventez o pereche de pantaloni ca ma duc la un eveniment miercuri. Si nu am nimic de imbracat.
vad ca ma simt bine, nu mai sunt bleaga si tusesc mai rar (si cu meduze...)
Bee, mi-e foarte greu sa descriu cum sunt nervii mei de la picioare, ca o furnicatura+mancarime, parca as avea foarte multa energie si as vrea sa dau ture de stadion. De obicei incep sa dau din ele, sa le intorc (nici masaj nu suport). Ciudat de tot...

J 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Janina, uite aici: www.gravide.ro/pages/shops.htm" target="_blank">Magazine Rococo.

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Merci Dana.
Apropo, la 19+ fata avea 336g. Sa nu te stresezi cu kg... ca dam jos dupa aceea.

J 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

SAPTAMANA 17+:
Irina – 260 grame

SAPTAMANA 19+:
Denisam – 300 grame
Janina - 336 grame
Giova - 382 grame

SAPTAMANA 20+:
Bee – 350 grame
Maraki - 400 grame, 25 cm
Catalina – 420 grame

SAPTAMANA 21+:
Roxit - 400 grame
Iuliiuli – 497 grame
Marchplayer – 500 grame
Irina – 525 grame

SAPTAMANA 22+:
Miha29 - 400 grame
Dana_ene - 455 grame
Tanti – 519 grame

SAPTAMANA 23+:
Janina - 540 grame
Monica70 – 567 grame

SAPTAMANA 25+:
Catalina – 800 grame
Irina - 975 grame

SAPTAMANA 26+:
Ralirali – 920 grame
Toanca - 1035 grame

SAPTAMANA 27+:
Alina - 1028 grame
Bombonica – 1200 grame

SAPTAMANA 29+:
Irina - 1750 grame

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monika da ma simt mai bine chiar vreau sa ies un pIc vreo jumatate de ora la plimbare ca tot e cald si soare si in plus devine din ce in ce mai greu sa stau pe scaun. Nu prea ii place bag de seama miscaciosului.
Irina 30+

Mergi la inceput