Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

noki inca se mai invata sambata la ASE? Tin minte, maica. cand eram si eu studenta ca aveam o alta zi libera din saptamana in schimb. Total aiurea...

tania azi fac si eu clatite ca mi-ai facut.

doinna cum nu ai prea avut ce, mey? ti se pare ca noi spunem intotdeauna adevaruri fundamentale sau ni se petrec lucruri nemaintalnite? intra tu de cateva ori la "sporovaiala" si o sa vezi ca dependenta e gata. Mult noroc prieteneie tale...

ripley pe mine ma loveste somnul pe la 1 dupa ce mananc. daca am treaba si nu pot dormi asa ma tine pana seara. Ca seara cand am adormit dupa serialul "Neveste disperate" (of, ca s-a terminat momentan), iar acum sunt "de veghe".

eu ieri m-am despartit de colegi. Desi astept de vreo 2 luni sa stau acasa, a fost mult mai greu decat mi-am inchipuit. Mai ales la sfarsit cand au venit sa ma imbratiseze - m-au terminat ca pe un Peste
sensibilos ce sunt.
In plus, colega de birou mi-a mutat de fata cu mine biroul la perete " sa fie mai mult loc". Asta a fost cireasa de pe tort.
Abia astept sa incep cursurile de gravida sa vad alta lume, ca intr-adevar innebunesc acasa. Mai ales ca trag de vreo 2 zile la un joc de strategie - Black and White II, pentru cunoscatori - si nu am downloadat decat un giga din cei 2,5.

Chiar ca noaptea iti vin tot felul de ganduri negre.

Felicia 31+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

ripley/tania -nu vreti sa faceti schimb cu mine?ca eu as dormi oricum, oricand si in orice pozitie- mai ales ca Lia adoarme la 8 seara se trezeste pe la 10 si mai adoarme la 1-30-2 am, dupa care o supara dintisorii la 4 am...la 7 ma scol sa-mi pregatesc de puiul de scoala-mai bine zis motai in fotoliu opana ma asigur ca are haine potrivite si a mancat micul dejun/luat doctoria...la 8 cand pleaca alex se trezeste Lia si vrea un biberon, mai adorm la 9 si la 10.30 ma scoala sotul ca avem treaba de facut...si cica am dormit 6-7 ore pe noapte , da' vai de ele...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Dragelor, jos palaria in fata celor care mai au un pui mic acasa...
Sunt tare curioasa cum se va schimba si viata noastra si daca vom ramane la parerea ca diferenta maxima acceptata intre bebei este de 3 ani... Vom trai si vom vedea!!!!

Am 35+ saptamani si programarea la cezariana, dar asta nu exclude posibilitatea de a naste oricand in luna a 9a... asa ca va trebui si eu sa fac bagajul. Am totul pregatit in casa, dar nu le-am pus inca intr-un singur loc.

Fetele din Romania, voi luati pompa de muls proprie la voi la spital?!

IrinucaR 35+ Andrei-Ciprian

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata fetelor,

Am avut o seara si o noapte nu prea placute, pe la 21,30 m-au luat niste dureri "burto-spate" cum le ziceti voi ca nu stiam ce se intampla, ma durea mijlocul si burtica acolo jos de ma tot rugam in sinea mea ca nu asta sa fie momentul...Plus ca bb dupa ce cateva zile imi amintise doar finut ca si el e acolo in burtica a facut aseara o reprezentatie de vreo 3 ore, ca la un moment dat i-am spus sa termine ca nu mai pot. Se foia saracu' intr-o veselie de am crezut ca vrea sa iasa.
N-am avut ce face am luat si un No Spa asa de siguranta, dar abia mai spre dimineata m-au lasat "neplacerile". Adevarul e ca si acum am o senzatie din aceea ca la ciclu, nu f. pregnanta dar ce pot sa fac? Sper sa mai stea pe acolo bb o vreme.
Va doresc un week-end placut si numai bine.

Mandy, azi 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bau-bau
acu scriu oarecum in graba, ca n-am apucat sa citesc sb. anterior si nici ce-ati scris in asta. saptamana asta n-am prea avut timp de net si aseara eram mult prea obosita ca sa mai scriu ceva.
la mine nu s-a intamplat nimic spectaculos, ieri am facut 5 chile de salata boeuf (sau cum s-o scrie, pe mine franceza ma depaseste), am taiat 3 ore la legumele-alea, intepenisem pe scaun. da' mi-era o poftaaaaa.
acu mergem prin oras sa cautam diverse, cu toate ca "poate daca ploaia s-ar opri"...
burta mea creste spectaculos, sor-mea nu m-a vazut 2 zile si a ramas cu gura cascata. da' bb nu da nici un semn c-ar vrea sa apara. si eu sunt fff bucuroasa pe chestia asta.
pupici
si va mai scriu diseara
c & bbandrei 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

chiar asa, irinuca si eu vad cat de calme sunt lucrurile acum si toata lumea imi spune - lasa ca o sa vezi tu, odihneste-te acum cat poti. Dar ce sa faci, am mancarici, nu pot sta locului. si, in definitiv, asta e, de asta am vrut copil, ce credeam ca o sa fie o . ptr asta exista papusi la librarie. Doar ma rog sa nu intru in panica.

mandyksch ai grija de tine! Cred ca trebuie sa te odihnesti la maxim daca vrei ca bebeul sa mai stea cuminte.

corap un singur sfat: robot de bucatarie. eu am unul si am facut deja si o ciorba de fasole si o prajitura. intr-adevar, nu se mai taie legumele artistic, dar timpul l-am redus considerabil...

Of, in Militari aparuse soarele dar acum nici gand sa mai revina.

Felicia 31+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Felicia, uite azi chiar ca nu am facut nimic in casa, ba chiar am atipit o juma' de ora, cred ca o s-o las mai moale cu toate cele.Mancare pt. astazi mai am asa ca maine o sa facem de mancare impreuna cu tati si pentru azi decretam zi de odihna totala.
Doar mancam si ne odihnim, atat.

Mandy, 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

ina, care inconstientza?:) nici eu n-am bagajelu' facut. stiu ce-oi face - m-oi apuca sa trintesc niste 'esentiale' cind m-apuca durerile sau rupe apa, asa cum am facut data trecuta. noa, rideti si voi!:) cum am zis, astia (la spital) iti cam dau de toate, nici nu stiu ce sa-mi iau cu mine altceva decit camasa de noapte, o carte sa citesc (!) si hainutele copilului (alea de adus acasa). asa ca, ce bagaj?!

dragelor, sint tolomaca rau. cum fac sa ma inscriu pe yahoo? ca am trimis doar doua misive la cele doua adresa: aia cu nov dec 2005 si cea cu parola, adresa cristineih. acuma astept?

va pup. tre' sa fugim de-acasa ca vine agenta imobiliara cu doi potentiali cumparatori. casa e luna!!:)

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (37+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE - CU POZE NOI

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetele, eu sunt bine, mai putin logoreica pt ca invat. In we e misto ca pot sa citesc de pe laptopul sotului pe care il tin in brate pe canapea si mai pot si eu sa scimb pozitia, sa nu ma doara spatele. Il tin deconectat de la net, ca sa nu ma tentati. :-)

Azi am fot la teatrul de papusi cu Silvia. Probabil ultimul in formatia asta, pe viitor o sa mearga cu tati si eu o sa stau acasa cu puiuta micuta.

Soacra-mea nutella s-a suparat pe fi-su (teoretic, practic pe amandoi) si cu greu am ghicit ca s-a suparat si cu greu ne-a spus motivul! Si cred ca e doar unul din ele! Asa ca nici nutelele astea nu-s chiar asa dulci cum par de fapt cred ca e in instinctul socristic sa fie suspicioase si suparatcioase. Ce ma enerveaza la a mea ca nu e ostila pe fata, le aduna in ea si dupa aia se bozumfla. Oooofff!!! Cand ziceam si eu ca macar dpdv asta n-am probleme.
Acum sotul meu se tot chinuie s-o impace la telefon, prin intermediul lui socru-meu care e o persoana mai rationala.... sa vedem! Eu n-am chef sa ma stresez cu asta acum, prefer sa ma concentrez pe examen. O sa vad dupa! (Vorba lui Scarlet O'Hara citata de n ori de mama mea: "O sa ma gandesc la asta maine")

Ma duc la invatat! Va multumesc pt galerie!
va pup,
Lavinia azi 36 fix (asa e Ripley!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Tania multumesc ; cred ca pe masura ce AMR-ul scade, mi se lumineaza si mie fatza ( si sufletul) si de-aceea incepe sa-mi priasca maternitatea
Anamari am auzit ca acele masini de spalat sint o minune si te te salveaza de calcat – visul oricarei femei!
La cata miscare faci tu cu Lia ,burticutza si Alex, pina cind nasti ajungi manechin!
Mandy iti tin pumnii ca bebe sa nu se grabeasca desi 37 de saptamani…him...la mai multe!!
Cora pofta buna la salata! Nu ne invitzi si pe noi, ca ai multa?
Mona sa fie cu …vinzare!!!

Fetelor noi astazi schimbam geamurile + usa de la bucatarie punem termopane.
Asta-noapte am stat sa vad filmele “One milion baby” – cu care mi-a facut “pofta” Alina – si “Birth” cu Nicole Kidman. Mai am zilele acestea un dvd pe care trebuie sa-l vad “Terminal” cu Tom Hanks, poate maine, ca astazi sint ocupata cu cumparaturi, gatit, diseara mergem la un concert de binefacere – se string fonduri ptr. amaratii din Pakistan si ptr.cei cu uraganul – am adunat un grup de prieteni sa fim cat mai multi, sa donam bani la Crucea Rosie.
Maine sintem invitati la verisoara-mea la prinz si uite asa va mai trece repejor un alt sf. de saptamina…

Pupicei si cind ne reintilnim luni dimineata sper sa fim numai burtici! ( bebeii pot sa mai stea la caldurica putin)
Lavi02 spor la invatatura!
Noi astazi facem 33 sapt.!!!

Ina si bubulina micutza si cumintica 33(fix)
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput