Copilasi de iulie-august 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Liliana, cred ca este o dulceata Adeluta, sa ne mai povestesti despre ea si sa ai grija de tine, chiar daca este departe, Adela are nevoie de mami ei la capacitate deplina dee functionare!

Vazut poze cu o frumoasa dansatoare (arati bestial, se pare ca am ramas singura balena din zona), cu peisaje care iti taie rasuflarea si cu un baietel blond frumos si cuminte

Daria, multumesc tare mult de informatii. Dar cu batista alba si panglica ce ati facut? Si astept si eu poze de la nunta si de la schimbarea de look!

Cristalina, pe mine ma faci mereu sa zimbesc cu mesajele tale. Pupacim botosica cuminte si mamica "mucoasa"

Lia, domnisoara mea este in stadiul in care se da in vant dupa bors. Asa ca bunicile fac cu randul bors si ne dau si noua (ca de, cel facut de mami nu este bun) si am mai facut un sos cu carne de pui si o tona de legume (ceapa, ardei, rosii, morcov, telina, patrunjel, pastarnac, dovlecel si cred ca atit) la care voi face si un pireu de cartofi. Si mai avem supa de rosii trimisa de bunica mea, iar eu am mai facut cartofi cu oua, cascaval, lapte si smantana (un strat cartofi fierti, unul cu oua fierte taiate rondele, unul cascaval, la sfarsit smantana si lapte si dat totul la cuptor). Am frigiderul plin, cred ca Stefaniei abia miercuri ii mai fac mancare, iar pentru noi face mama in week-end cand vine

Carmen, s-ar putea sa ai dreptate si sa nu se sature Stefi, asa ca in aceasta seara i-am pus si 3 masuri de cereale in lapte.

Eu mai lucrez un pic si mai stau prin zona.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea, eu in 250ml lapte ii pun 5 masuri de cereale, de abia curge prin tetina. cum stai cu invatatul? gata, io mi-s rupta, plec la . noapte buna!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Carmen, tare rau, noroc ca nu ma stresez. Am o intrebare, tu de unde cumperi incaltari pentru Ilinca? Nu reusesc sa gasesc nimic Stefaniei pentru vreme de toamna, ea are pernite la picioare si nu ii intra nimic.

Gata, plec si eu ma nani, noapte buna!

Pupici,

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hei chiar ca slab schimbul trei. Unde sunteti fetelor?
Olivia, s-a terminat weekendul. Sper ca esti okay si tu si puiutul. Ce a hotarat MP, caci 3 noiembrie nu e chiar asa de departe.
Andreea, de ce esti depresiva? Gandeste pozitiv si ai sa vezi ca nu e totul chiar asa de negru.
Anca, tu cand ai spus ca mergi in Ro?
Frumoaselor, tare frumosi copii mai avem. Abia astept pozici de la intalnire.

Somn usor Romania si o zi buna schimbul trei.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut!
In lipsa Oliviei am aparut io ... Olivia o fi obosita dupa week-end... sper ca asta e..

Liliana, deci brunetica ta e cuminte... pai nu vrea sa o supere pe buni probabil... si Bianca merge si bea in acelasi timp... e haioasa cand o vad mergand si cu sticla la gura...eu plec in ro pe 28 oct..

vazut si pe philip cel cuminte foc.... auzi tu sa stea o ora in masuta aia... andreea, ia zi de unde ai luat-o ca-mi trebuie si mie una urgent in cazul asta...

mey... nu amanati voi petrecerea aia o saptamana ca sa ajungem si noi?...stati nu dati.. am glumit..

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

`neata.
andrea, eu am avut o pereche de ghetute de la ionut, pe acre el nu le-a incaltat asa ca m-am scos la capitolul asta. cum a dormit stef asta noapte?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
vazut Pupi cum mananca spaghete...mama ce cool e! Andreea, se vede ca ai prins exprienta la pozat!
Andreea B, arati tare bine, se vede ca ai slabit mult!
a propos de ghetute groase, am vazut ff calduroase si ieftine la selgros, sambata. de productie romaneasca, de piele, inalte, captusite cu blana. si doar 385.000. sper sa mai gasesc pana sambata viitoare...acu ma oftic ca nu le-am luat atunci!
gata, fug la munca.....sper sa revin!
va pup pe toti si pe toate, sa aveti o zi frumoasa si mai calda!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

brr, ve urat este afara ...

Carmen, multumesc de intrebare,, a dormit mai bine, dar tot s-a trezit plangand de citeva ori si are un plans ca sar automat din pat cand incepe.
Roxana, as vrea si eu Selgros in Iasi sau Carrefour, dar ioc Mai ma duc azi la citeva magazine (pe Cuza Voda, aseara am fost la Mall, poate voi avea noroc. Sau ii voi luam marimea 21 ca sa ii incapa piciorul, chiar daca ii sunt lungi.

De citeva zile (de cand bea lapte de vaca) Stefi are scaunele normale ca si consistenta, dar foarte deschise la culoare (galben deschis). Sa imi fac griji? Voi ce stiti?

O zi buna va dorim!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Intrat, citit, vazut, placut!!

Nicole, fetelor... nu va suparati pe mine dar ideea cu tombola nu e buna.
Copiii sunt prea mici si nu vor intelege ideea de tombola si vor plange dupa cadou.
Mai bine de banii de cadou sa ia la fiecare o bomboana, ceva... credeti-ma ca nu e de gluma cu cadourile astea, eu cand am fost cu Victor la cate o serbare a trebuit sa ii iau si lui"cadou"asa ca... mai bine o lasam balta, ori primeste fiecare un fleac acolo.. ori nici unul nimic.

Andries

Mergi la inceput

andrea, daca nu are scaune multe, urit mirositoare si consistenta anormala nu ai de ce sa-ti faci griji.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput