Copilasi de iulie-august 2004 (122)
Raspunsuri - Pagina 12
leeloo2004 spune:
Mai, Andreea ce faza! E un scump Mateiasul!
Eu va pupicesc ca plec spre casa la piticul meu...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
philip spune:
niste poze de week-end:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/album?.dir=/eec7
philip
&andreea
copilasi dragalasi
alice2004 spune:
Mei Andreea, tu vrei sa ne omori cu pozele alea cu asfintitul ?!!! Sau rasarit ? Ca acu chiar ca nu stiu care din ele e ... oricum - superfain momentul ! Si pupici lui Philip, ce cuminte sta in jucaria aceea !
Lia,
! Te asteptam la o vorba ! Si io una tusesc, sint la capitolul Tussin forte, dar vaz ca nu prea ma ajuta ! Cel mai nasol este ca ma prind crizele de magareasca exact cind ma duc sa ma culc !![]()
Alice si
Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
szivarvany spune:
Mie mi-a placut Pupi, asfintit mai vedem noi, dar un Pupi asa cuminte io n`am mai vazut 

![]()
Plec si io imediat spre casa, apoi sa ma tund, daca pot, pun poze 
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
carmenp spune:
andreea, frumoase poze! scaunu` acela l-a rasturnat cine cred io
? fiecare cu ce-l doare, binenteles ca cele mai dragi mi-s alea in care papa cu minutza
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
philip spune:
multumim de aprecieri.acolo ii place lui sa sada, in masuta aia colorata, azi a stat o ora acolo. scaunul l-am rasturnat eu, pt ca se baga dupa tv si tragea de cabluri. e capcana pt el.
philip
&andreea
copilasi dragalasi
rain spune:
Lia, ca tot te trimiteau fetele intr-o vacanta ...veniti duminica la Bucuresti
, faceti si voi o plimbare, mai schimbati peisaju' ...va asteptam la petrecere? mai uiti de tuse si alte ganduri ...
ce i-ai dat lui Danut de mancare? eu astazi i-am dat ardei umpluti (vita+porc) si a mancat doi ardei babani, oricum moata e o haplea ...dar ti-am zis asa, ca idee ...fa-i ardei umpluti!
Andreea, vazut si pe Pupi cel cuminte ...ce frumos se joaca el si ce papa, super misto pozele!
Daria, asteptam poze cu schimbarea de look
!
mey, sa stiti ca nu punem monopol aici cu petrecerea ...adica sa nu scrieti doar pentru ca noi discutam despre party, ca va dam bataita!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
polux spune:
Buna frumoaselor.
Eu stau acasa din motive de "depresie" psihica, fizica, etc. Intr-un cuvant am o stare de ....
Dar mi-am mai revenit citindu-va si vazand pozicile cu pitici. Asteptam poze de la marea intalnire. Daca reusiti sa-i cuprindeti pe pitici intr-o poza ar fi super, dar tare ma indoiesc.
Apropo de Adela si bibele. Noi inca il folosim si inca, cu succes. Inclusiv noaptea. Dar noaptea ne autoservim. Ne lasa mamaie 2 biberoane cu lapte in patut si noi lipa lipa le halim. Faza haioasa este cand vrea si ziua lapte, si nu are timp sa stea sa-l bea. Il bea din mers. Face cativa pasi cu ea in mana si apoi da sticla pe spate si gal-gal, ca betivanii. E asa comica.
De dormit noi dormim foarte bine. De la 8-9 seara pana la 8-9 dimineata, si dupa amiaza unul sau doua somnicuri. @ micute sau unul de cel putin 2-3 ore.
Pupici si mai revin dupa ce mai citesc.
A, si biiir, si la mine e frig.
Liliana
alice2004 spune:
Liliana, 
!! Bine ai revenit !
Si eu sper sa ii putem prinde pe toti poznasii intr-o poza, desi banuiesc ca va fi suuuupergreu ! Oricum, merita incercat !
Alice si
Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
carmenp spune:
liliana, ma bucur tare mult sa vad ca esti atit de multumita de adela si ca-i merge bine!! 

mey, da` fetili de la schimbu` 3 chiar isi fac de cap!
olivia, gata uichendu`, nu prestezi deloc?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei