Copilasi de iulie-august 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, Andreea ce faza! E un scump Mateiasul!

Eu va pupicesc ca plec spre casa la piticul meu...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

niste poze de week-end:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/album?.dir=/eec7
philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mei Andreea, tu vrei sa ne omori cu pozele alea cu asfintitul ?!!! Sau rasarit ? Ca acu chiar ca nu stiu care din ele e ... oricum - superfain momentul ! Si pupici lui Philip, ce cuminte sta in jucaria aceea !
Lia, ! Te asteptam la o vorba ! Si io una tusesc, sint la capitolul Tussin forte, dar vaz ca nu prea ma ajuta ! Cel mai nasol este ca ma prind crizele de magareasca exact cind ma duc sa ma culc !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mie mi-a placut Pupi, asfintit mai vedem noi, dar un Pupi asa cuminte io n`am mai vazut

Plec si io imediat spre casa, apoi sa ma tund, daca pot, pun poze

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andreea, frumoase poze! scaunu` acela l-a rasturnat cine cred io? fiecare cu ce-l doare, binenteles ca cele mai dragi mi-s alea in care papa cu minutza

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumim de aprecieri.acolo ii place lui sa sada, in masuta aia colorata, azi a stat o ora acolo. scaunul l-am rasturnat eu, pt ca se baga dupa tv si tragea de cabluri. e capcana pt el.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Lia, ca tot te trimiteau fetele intr-o vacanta ...veniti duminica la Bucuresti, faceti si voi o plimbare, mai schimbati peisaju' ...va asteptam la petrecere? mai uiti de tuse si alte ganduri ...
ce i-ai dat lui Danut de mancare? eu astazi i-am dat ardei umpluti (vita+porc) si a mancat doi ardei babani, oricum moata e o haplea ...dar ti-am zis asa, ca idee ...fa-i ardei umpluti!

Andreea, vazut si pe Pupi cel cuminte ...ce frumos se joaca el si ce papa, super misto pozele!

Daria, asteptam poze cu schimbarea de look!

mey, sa stiti ca nu punem monopol aici cu petrecerea ...adica sa nu scrieti doar pentru ca noi discutam despre party, ca va dam bataita!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna frumoaselor.
Eu stau acasa din motive de "depresie" psihica, fizica, etc. Intr-un cuvant am o stare de ....
Dar mi-am mai revenit citindu-va si vazand pozicile cu pitici. Asteptam poze de la marea intalnire. Daca reusiti sa-i cuprindeti pe pitici intr-o poza ar fi super, dar tare ma indoiesc.
Apropo de Adela si bibele. Noi inca il folosim si inca, cu succes. Inclusiv noaptea. Dar noaptea ne autoservim. Ne lasa mamaie 2 biberoane cu lapte in patut si noi lipa lipa le halim. Faza haioasa este cand vrea si ziua lapte, si nu are timp sa stea sa-l bea. Il bea din mers. Face cativa pasi cu ea in mana si apoi da sticla pe spate si gal-gal, ca betivanii. E asa comica.
De dormit noi dormim foarte bine. De la 8-9 seara pana la 8-9 dimineata, si dupa amiaza unul sau doua somnicuri. @ micute sau unul de cel putin 2-3 ore.

Pupici si mai revin dupa ce mai citesc.

A, si biiir, si la mine e frig.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Liliana, !! Bine ai revenit !
Si eu sper sa ii putem prinde pe toti poznasii intr-o poza, desi banuiesc ca va fi suuuupergreu ! Oricum, merita incercat !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

liliana, ma bucur tare mult sa vad ca esti atit de multumita de adela si ca-i merge bine!!
mey, da` fetili de la schimbu` 3 chiar isi fac de cap!
olivia, gata uichendu`, nu prestezi deloc?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput