Miresele anului 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 22
olguttza spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Olguttza, asa se poate si tocmai a explicat si A.Cicel ca la asta se referea si ea. Fac pauza, dar pe rand.
Vazui! Da' cand ea explica, io inca scriam mesaju', ca-s mai inceata, si nu vazui. Deh, batranetzile...
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
krelia spune:
quote:
Originally posted by Bolecutza
Helloo si eu voi fi mireasa in 2006, in iulie. Abia astept sa impartasim din experientele legate de organizarea evenimmentului si nu numai...
Bolecutza, bine ai venit la miresici!!!
Cand va hotarati la data, te rog sa-mi comunici in PM sau pe mail, ok?
Siiii.... sa fie inrt-un ceas bun!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Bolecutza spune:
Freia, Am vazut ca tu te ocupi cu gestionarea datelor, la mine, daca voi avea si confirmarea celor de la restaurant poti trece ca data a nuntii 1 iulie la Club Residence - Bucuresti.
krelia spune:
quote:
Freia, Am vazut ca tu te ocupi cu gestionarea datelor, la mine, daca voi avea si confirmarea celor de la restaurant poti trece ca data a nuntii 1 iulie la Club Residence - Bucuresti.
Bolecutza
26 august 2006
a.cicel spune:
quote:
Helloo si eu voi fi mireasa in 2006, in iulie. Abia astept sa impartasim din experientele legate de organizarea evenimmentului si nu numai...
Bolecutza
Bine ai venit printre noi Bolecutza.
Giova spune:
Bine ai venit pe Bolecutza!!!
Vezi ca-i suparat fata, pe Krelia, ca ea se ocupa cu actualizarea listei. Freia e unul dintre moderatorii subiectului.
Krelia eu sunt de acord. I-ai o jucarie mare si frumoasa, dar vezi ca sunt al naibii de scumpe.
poze
gio si bb Marco 28+
krelia spune:
Gio
Mda, ma gandeam eu ca nu gasesc pe dejaba...dar, poate reusesc sa ma incadrez in vreo 3 - 400.000. nu???
Ca, o sa mai dau si pt ea inca vreo 200 pe ceva - un briz briz d epus la gat sau un set cu cercelusi...in gen meli-melo , nu kair de-acolo ca aia-s de-a dreptul nesimtiti..."are" neshte preturi..
26 august 2006
Giova spune:
Asa e meli-melo e groaznic de scump.
Tot nu mi se deschide mess. Nu stiu ce sa mai fac?
Am o problema: restaurantul unde facem nunta e super misto, n-avem ce sa bagam de vina, doar ca din partea mai multor persoane care au avut nunta acolo, am auzit ca se fura in prostie. mai ales bautura. Cum sa procedez ca sa nu ma fure asa de mult?
poze
gio si bb Marco 28+
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Giova
Asa e meli-melo e groaznic de scump.
Tot nu mi se deschide mess. Nu stiu ce sa mai fac?
Am o problema: restaurantul unde facem nunta e super misto, n-avem ce sa bagam de vina, doar ca din partea mai multor persoane care au avut nunta acolo, am auzit ca se fura in prostie. mai ales bautura. Cum sa procedez ca sa nu ma fure asa de mult?
poze
gio si bb Marco 28+
Nu stiu cum e Timisoara cu obiceiurile, dar aici e unul foarte bun, in sensul ca e indicat sa ai un staroste. Acesta este o persoana de incredere, o ruda, un prieten, care se ocupa de toate detaliile in timpul nuntii si are grija si de cei de la bucatarie, verifica nr. meniurilor care ies din bucatarie, cantitatea de bautura.
Parerea mea e sa gasesti o persoana in care ai incredere si sa o rogi sa se ocupe de asta