Miresele anului 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 21
ooana spune:
blue eyes de unde ai luat trandafirasii pe care i-ai pus la marturii??
gio...nu mai tin minte aranjamentele de la Mutu, poate daca explici putin imi aduc aminte...oricum daca face mama ta un experiment, ni-l arati si noua nu!?!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Gata am vazut marturiile. Super!!!
Nu stiu ce a avut yahoo-ul meu, dar si-a revenit. Pe mess. inca nu pot intra.
Kateryna eu luni am fost la buletine. Era program pana la ora 13 si era 13.15 cand am ajuns cu actele. era totul inchis, m-am pus pe-un plans acolo, a venit o tipa si cand m-a vazut si mi-a zis sa ma linistesc ca mi le ia. Noroc cu burta, ca altfel mai faceam un drum in Alba sa-mi depun actele. Semnatura e naspa, poza la fel+ ochi rosii de la plans. Nici nu vreau sa vad cum imi va arata C.I.
Oana florile reau orhidee, nu stiu de unde aduse (asta e mai putin important), dar ce mi-a placut e ca aveau vaze inalte, ca sa nu ocupe loc pe masa, inauntru florile, care picau super.
Ma refer la nunta lui Mutu cu Carolina, care a avut loc acum 2 sapt. la Roma.
Oricum cand imi va face un aranjament asa, il voi pune sa-l vedeti si voi.
poze
gio si bb Marco 28+
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
'neata fetelor!
a.cicel, nu vreau sa te dezamagesc si, e foarte adevarat, ca s-ar putea sa ma insel, dar nu prea cred ca nu vor face nici o pauza, e greu de crezut ca cineva poate canta atatea ore fara oprire. Am ceva studii de muzica, vorbesc oarecum din experienta.
Poate nu m-am exprimat foarte corect. Ei nu fac pauze deodata. Fiecare canta la mai multe instrumente si vocal. Daca unul merge sa manance ceilalti il suplinesc. Deci din acest punct de vedere su fac pauze. Si unul din baieti, care a fost azi la mine si am discutat mi-a fost coleg de liceu si cam stiu ce poate.
tigrutz spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
'neata fetelor!
a.cicel, nu vreau sa te dezamagesc si, e foarte adevarat, ca s-ar putea sa ma insel, dar nu prea cred ca nu vor face nici o pauza, e greu de crezut ca cineva poate canta atatea ore fara oprire. Am ceva studii de muzica, vorbesc oarecum din experienta.
Poate nu m-am exprimat foarte corect. Ei nu fac pauze deodata. Fiecare canta la mai multe instrumente si vocal. Daca unul merge sa manance ceilalti il suplinesc. Deci din acest punct de vedere su fac pauze. Si unul din baieti, care a fost azi la mine si am discutat mi-a fost coleg de liceu si cam stiu ce poate.
asta e cu totul altceva
olguttza spune:
quote:
'neata fetelor!
Tigrutzule, nici io nu vreau sa te dezamagesc, dar: am fost si io anu' asta la 2 nunti (una aici, una-n buzau) cu "taraf" si, la nici una, nu s-a facut pauza. Cum? Ei cantau si mancau prin rotatie, ca sa zic asa. La nunta din bucuresti, ma rugam chiar sa faca aia o pauza! Imaginati-va cum e s-asculti manele continuu de la 8 seara la 5 dimineata! Cumplit! Deci, cand manca grosu' trupei, ramanea organistu' care intretinea atmosfera, dupa care, veneau aia si pleca el. La buzau, era acordeonistu' care, dupa parerea mea, a facut toti banii si care presta cand ceilalti 4 mancau. Chestia asta depinde foarte mult de formatia respectiva, de profesionalism, de puterile lor, de variatatea repertoriului etc.
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Bolecutza spune:
Helloo si eu voi fi mireasa in 2006, in iulie. Abia astept sa impartasim din experientele legate de organizarea evenimmentului si nu numai...
tigrutz spune:
Olguttza, asa se poate si tocmai a explicat si A.Cicel ca la asta se referea si ea. Fac pauza, dar pe rand. E practic imposibil sa canti 6-7 ore....sau nu sunt eu foarte talentata? asta o fii motivul?
a.cicel spune:
Si tipii sunt profesionisti. Au aparatura de ultima generatie. Au insistat sa vada sala unde va fi nunta ca sa stie ce sa aduca (ma refer la marimea boxelor, sonorizare etc.) Nu vreau sa para ca o reclama, dar nasa mea i-a vazut la o nunta si au spus ca merita toti banii. Daca intereseaza pe cineva formatia astept un PM pentru mai multe detalii. Nu stiu daca am voie sa dau site-ul lor aici.
krelia spune:
oana, ai dreptate!!!
No 1. - Deme'... (da' dc ai sters postu'?)
am vorbit ieri cu mama si am stabilit sa sunam la ML pentru programare ....poate nimerim o sambata ...
Gio, mai incearca
Azi ma duc prin oras ...in magazinul ala und eau si conffeti ....poate lansez o intrebare.....eh, eu ma duc cu alte treburi...tre' sa cumpar un cadou pt prietena mea graviduta si pt "putza" ei care ieri a facut 2 saptamani...si ma gandeam la o jucarie de plus mare mare mare....care sa-i ramana si de care sa-si aminteasca cand va fi mare.....ca de imbracat...o sa-i tot ia m-asa, nu?
Ce parere aveti?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006