Bebelusi de martie - aprilie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Bianca Ecaterina - An-k, Irina Ana-Maria - Andira, Alexandra - Adela 20 si Ioan Rares - Oanamaria luiza



Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10708;29/st/20050217/n/Alex/dt/7/k/4172/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

LA MULTI ANI Irina,Rares,Alexandra, Bia!

Dana_j Wow! Frumoase poze! Iar tu esti o romantica!

Andira Felicitari pentru cei doi dintisori!!!!!!!!!! Frumos cadou de 6 luni

Noi am fost aseara la doctor. Urina e ok, gatul e ok, urechile ok...concluzia...dintisorii, bineinteles!! Bata-i vina sa-i bata! Si ca sa fie si mai rau...ies toti patru de sus Azi noapte s-a trezit de 4 ori si nu s-a linistit pana nu i-am dat cu Bonjela (un gel pentru dinti) si i-am dat Panadol In ce dureri o fi mititica Sa speram ca nu mai dureaza mult...azi sunt chioara de somn...

Va pupam si va uram o zi buna!






Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ligia, ma bucura ca esti de acord cu ce i-am spus Kathywshei.
Din fericire nu am vorbit din proprie experienta.Eu am o familie cum multi si-ar dori.In fiecare zi multumesc Domnului pentru fericirea pe care mi-o da.Nu spun ca sotul meu e perfect,ca nu e,si nici nu imi doresc sa fie,nici eu nu sunt si m-as simti inferioara, asa, suntem egali, eu un pic mai sus .
Un singur lucru am exprimat din experienta familiei mele si anume, scuza cu mersul la toaleta .Am furat exemplul de la sotul meu care nu suporta, in mod special, doua lucruri:sa faca patul diminetile de week-end(ca in rest oricum il fac eu si momentul de maxima agitatie cand plecam undeva si trebuie sa pregatim bagajul Letitiei, adevarul e ca oriunde am pleca luam toata casa ).Ei bine, cand simte "cheridul" ca se apropie unul din aceste momente, il apuca ca la comanda niste crampe ingrozitoare si trebuie sa fuga de urgenta la toaleta ).Inainte ma enervam cumplit, acum chiar ma pufneste rasul si il intreb daca nu cumva simte niste crampe prin preajma sau il trimit la toaleta ca uremaza momentele cu pricina...

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Vai, scuzati cacofonia!Cred ca am exagerat cu .

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Ligia, Mara maninca asa: dimineata si seara cite 200ml de lapte si 2 mese de legume, respectiv fructe 100-150 ml (dupa cum are chef) la care completam cu lapte pina la 200ml. Eu asa ma orientez, daca dimineata , cind e flaminda, maninca 200ml inseamna ca asta e volumul stomacelului si mai mult nu-i trebuie. Daca se intimpla sa manince la diversificare mai mult varsa, de fapt regurciteaza, nu varsa in jet, dupa care e foarte fericita. E vesela, activa si are colacei, asa ca probabil maninca suficient. Noi si rideam de ea, ziceam ca o facem balerina cind o fi mare, dar e pitica si cu fundul mare, asa ca deocamdata nu se incadreaza.
Andrruzza, eu nu prea stiu obiceiurile, habar n-aveam de cosulet. Nu se pune problema de invidie sau altceva, consider util sa mai schimbam informatii, sa stim pentru bb2.
Pupici.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ligia, eu, care sunt mama mancacioasa de copil nemancacios sigur mi-as dori ca Leti sa pape asa de bine ca Radu.De Mara a lui Rp, chiar nu ma mai exprim...as fi in culmea extazului!
Mie imi e rusine sa va spun cat papa Letitia ca sigur m-ati intreba cum supravietuieste.Deci, noi sigur o putem face balerina ca vad ca suntem printre primele in top cu mobilitatea si acrobatiile.Sincer, as prefera sa fim primele la papica.Offff!

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ariadnabr, bine ca Sonia e sanatoasa.Faptul ca ies dintisorii e un motiv de bucurie!Lasa ca trec si durerile si sa vezi cand isi face antrenamentul la muscaturi...

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Buna dimineata! Pentru mine,chiar ca-i dimineata!

Azi noapte ,pe la 5,bebe a inceput sa planga.Nu am idee de ce. Nu m-am putut trezi,asa ca l-a linistit Mircea,apoi si-a luat pilota si s-a mutat in camera cealalta ,sa mai prinda putin somn pana la ora de trezire. Visam un copil care vroia borcanase cu papa pt bebei si plangea de mama focului ca nu le primeste.La inceput mi s-a facut mila de el,apoi m-a iritat,ca,mai tarziu sa na enervez pe mama lui care nu-l potolea!Copilul plangea si mama aia iresponsabila nu-l linistea!!.Atunci a intrat Mircea in dormitor,foc si para! L-a auzit pe Brien prin usile iunchise si cica plangea de mult.Cred si io ca a durat ceva pana au ajuns urletele (cu 2 usi inchise)si-n visurile lui, s-a dezmeticit si a asteptat putin sa-l preiau eu. Va dati seama ca am dormit bustean si nu m-am putut ancora in realitate ,desi pruncul era la 1 m de mine.
Si nu s-a terminat aici.I-a dat papa Mircea pe la 7,atat se facuse deja.M-am mai lasat putin in pat,dupa ce a readormit bebe,ca ma simteam in continuare ca beata.Si m-am trezit nervoasa ca iarasi nu doarme,si are chef de ganganituri si chiuituri! Credeam c-au trecut cateva minute.Cand colo era...11,40!Am sarit din pat ca arsa!



Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Oanamc ai pus poze de la botezul acela?stii, asteptam sa vedem rochita facuta de bunica ta...apropo, cand e nunta cea "fitzoasa"?ti-ai pregatit deja tinuta?
sper ca nu te superi pe mine ca te intreb...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

poze Alexandra si noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

"la multi ani!" Bianca(An-k),Irina(Andira),Alexandra(Adela),Rares(Oanamaria Luiza)!

rrox ma bucur mult sa aud ca Ioana nu are nevoie de antibiotic.Si ca ati gasit o doctorita buna.Si ca Mariuica face progrese.Va pupam,Imi cer scuze din nou,eu am gresit,eurespalul e bun,doar ca nu dat seara.

kathywsha imi pare tare rau ca treci prin asa ceva.Subscriu,intru-totul,parerii Oaneimc.

andira felicitari pentru cadoul primit de Irina la cele 6 luni! Sa-i stapaneasca cu folos!

ligiaimi pare rau de exema lui Raducu,tin pumnii sa treaca cat mai repede!

danna-J minunata descrierea,minunate poze!

ariadnabr of! Cunosc durerile astea! Va dorim sa iasa dintisorii cat mai curand si sa n-o mai chinuie.

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput