Bebelusi de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor- eu am cumparat de trei zile morcovi cu cartofi fabricat in Ungaria importat de o firma din Bucuresti cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

de acord sa inveti copilul si cu mancarea facuta in casa si cu cea la borcanel, cum zicea pisika4ever.

florentina, e cumplit! sper sa ii dea Dumnezeu puterea sa treaca prin aceasta experienta traumatizanta cu speranta si luciditate.

androix, da' chiar imi place cum pui problema si cum procedezi. esti si norocoasa ca filip nu e mofturos. io ce ma fac cu domnisoara mea mofturoasa? am pus supica acum la fiert. sa vedem...ii dau cand se trezeste.

pisik4ever, ca bine zici.."e la moda"..:)) atata m-am stersat si eu cu alaptatul si diversificarea. fa asa, ba nu asa, asa e bine, ba nu, ba da, pe vremea bunicii, la moda acum....mi-e clar! e bine oricum cand e facut cu drag pt bebelusul din brate!

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mercedes, pai am spus ca gasesti borcanele Hipp numai cu morcov in hipermarketuri. Eu m-am aprovizionat cu ele deocamdata separat fiecare fruct si mai incolo combinatii, deci au separat morcovi, piersica, mar.

Adina, bine zici ce zici, de acord cu tine!

Florentina, greu iti vine sa crezi ca asa ceva se poate intampla si totusi realitatea ne demonstreaza. Ii doresc multa sanatate bb prietenei tale. E chiar revoltator!!!

Fetelor, eu NU am cotizat cu nimic la dr. din 2 motive:
1.S-a intamplat sa nu mai nasc cu ea. Am fost la ea vinerea, in 10.iun si am programat cezariana (cu 2 sapt. mai repede decat termenul de 40 sapt.) pentru 15 iunie, dar in 12 iun pe la 23 am simtit o zvacnitura puternica si asta a fost tot. Mi-am dorit din tot sufletul sa nu se intample cumva mai devreme si nu noaptea, dar n-a fost sa fie, s-a intamplat exact pe dos. Sun dr. pe mobil si aflu ca nu e in localitate (mi-a cazut cerul in cap) si-mi spune sa merg linistita ca vorbeste cu dr. de garda.
So, am nascut cu medicul de garda, care se vedea clar ce sictirit este si adevarul e ca mi-a fost teama sa nu adoarma cu tot cu mine in sala de operatii. Asta a fost al 2 motiv pt. care nu i-am dat nimc. Profesional nu am ce sa-i reprosez, dar o raceala si o mutra acra greu mai vezi, nici macar nu mi-a zis ca l-a sunat dr. mea.
Asa ca bebelina a venit pe lume in 13 iunie la ora 2.45 (am)
Cum intreba cineva (pisik4ever?) ce zic mamicile de ziua de 13, eu zic ca e o zi norocoasa, mie mi-a purtat noroc in viata, mai ales examenele date vinerea in 13.

Gabitza, multumim pt. promptitudine! Vroiam sa te mai intreb se poate trece la sem,natura direct tickers-ul sa se vada?

POZE PROASPETE

Eli mami de Bianca & Andreas

www.snugglepie.com/ezb/266034.png" target="_blank">BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

a papat 30ml de supica strecurata!!! uraaa! nici nu ma mir, dupa 4 ore de somn era lihnita de foame. ce mi se pare ciudat si amuzant in acelsi timp este ca a stiut ca nu e lapte...fara sa guste nu s-a repezit ca la lapte. a stat nitel si dupa cateva secunde..cu o mutrita mirata a deshis gura. s-a jucat nitel cu biberonul inainte sa traga si apoi a res 30ml dintr-un foc. am oprit-o eu ca sa nu fie prea mult din prima. sper sa fie asa si maine ..si poimaine ca si cu sucul de morcovi mi-a facut=o. a mancat o data 50ml, iar dupa o sapt urla sa nu-i mai dau, asa ca am lasat-o balta si cu sucul

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

Pisik, problema e ca motanul meu lasa cam mult par si ma gandesc la bb cand va incepe sa mearga de-a busilea. Si in plus nu e deloc prietenos cu nimeni. Dupa mine se tine ca scaiul, nici la baie nu pot intra fara el si desi il cert destul tot dupa mine umbla. Dr nu sta in brate si foarte putin la mangait. DE fapt inainte sa nasc nu statea deloc dar acum sta si el ca o pisica normala, simte deh.
Triplu test am facut si eu pt ca am nascut la aproape 36 de ani si doctorita ma bagase la dosarelul de mamici cu risc din cauza varstei. Slava domnului, ama vut o sarcina minutat, analizele super ok si bb e sanatos.

Am uitat sa va spun: ieri cand am fost la dcotor, mi-a zis ca bb are un usor tremur la mainilor (am observat asta numai cand e nerabdtarore sa apuce o jucarie sau se bucura) si ca ar trebui sa ii mai dau Ca. Am intrebat-o daca nu e pericol sa se inchida fonanelel si ea imi zice: "Ah, da!?" Si nu a zis nici sa iau nici sa nu iau. Ce palaria mea de doctorita e si asta? Musai sa ma duc si la alt medic.
Nasol e ca bb nici nu vrea lapte praf, papam doar 20 de ml cu cereale si o fi "slabit" si laptele meu.
Cine zicea ca da Vi-sol la bb? Asta e calciu Parca asa am vazut la farmacie.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, este dezactivata pe forum inserarea de imagini. Deci nici ticker-ul nu se poate pune in semnatura.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Cloreta, eu ma simteam mamica in varsta p-aici, cu cele 33 de primaveri ale mele, si daca era dupa tac-su mai asteptam vreo cativa ani, ca el ii zicea la ginecoloaga ca sunt tanara!!! Tanara ptr facut bebei, acu nu va ganditi ca era asa un compliment sa ma simt eu bine! Voi cati anisori aveti, restul de mamici? Cine e cea mai tanara mamica? Dar veterana?

Mamicilor, cred ca medicii nostri prea se baga in toate detaliile, aici facem control o data pe luna, ne cantarim, ne masuram, facem vaccin si punem intrebari ca parintii care au un copchil si se mira de toate alea. Si de fiecare data ne linisteste, ca copilu e f bine, si nu ne scoate povesti din astea sa nu mai dormim noaptea… nu tu control de fontanela, nu tu inceput de rahitism, (auzi!, cum poti spune asa ceva? Daca dr are o banuiala te pune sa faci o analiza, un test la sange, nu-ti arunca o balarie din asta sa nu-ti mai tihneasca, ca cu cat esti mai ingrijorat, cu atat se resimte si copilu'). Nu tu tremurat de maini! Si la a mea ii tremura barbita din cand in cand cand suge dar de aici si pana sa ma panichez cu lipsa de calciu e cale lunga. Aveti grija ca excesul de ca si fier sunt f daunatoare, mai putin grav este sa fie un pic in minus. Ce un medic nu se simte competent daca nu-ti scoate o balarie la consultatie??? Relaxati-va si lasati bebeii sa respire! Credeti voi ca atunci cand eram noi mici le mai frecau atata pe mamicile noastre? Si uitati-va ca suntem toate mari si sanatoase! Si cu bebei!!!

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Gabitzam! Gabitzam! Gabitzam!

Am regasit contul pe webshots asa cum m-ai sfatuit, ma recunoaste, dar nu mai gasesc albumul in care pusesem poze. E normal? Le sterge el singur dupa un timp? Si mai am o intrebare daca tot am inceput: nu reusesc sa-mi modific semnatura, sau profilul, (nu stiu unde sa merg) sa pun si eu acolo un link cu poze sau macar data nasterii bebelinei, ca ma uit la voi si imi face placere sa vad cand e nascut bebeul…mersi!!!

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Cloreta - si lui Eric ii tremurau piciorusele in primele luni. Adevarul e ca si mie mi-au zis ca e de la lipsa de calciu tot asa, fara analize sau ceva de genul. Eu i-am dat atunci 5 ml de calciu - 10 zile pe luna (vreo 2 luni) si si-a revenit, nu-i mai tremura piciorusele nici macar cand e nervos.

Pisik 4ever - cred ca Crissu e cea mai tanara mamica de la noi, daca nu ma insel. Eu am 24, fac 25 la anu' in martie. Dar parca ea e mai mica.. Oricum, nu cred ca anii au vreo importanta, mai ales cand e vorba de bebelusi. Daca ti-l doresti asa cum ni l-am dorit noi, n-are nici o importanta daca ai 20 sau 30. Vorba aceea, important e cum te simti, nu?

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Saru'mana pentru inf. ref. ortopezi, saptamana viitoare incep colindu' pe la cabinete de luni...m-a enervat la culme atitudinea aluia cu radiografia, sa nu vrea nici sa vada intai copilul sau eco.
Corni- referitor la diversificare, nu stiu daca te ajuta la ceva ca noi ii aplicam Patriciei o schema "adaptata" kg. ei...acum la 5 luni am introdus branza calcica- FACUTA DIN LAPTELE PE CARE IL BEA- adica Nan, 500mllapte cu 4 pastile calciu lactic. De obicei nu se face din laptele praf din cate am inteles, da' ne-a zis ca avand in vedere si problemele cu burtica(gaze) sa nu o zapacim cu alt fel de lapte.
Chestia e ca din 500ml a iesit destul de multa- cam cat un borcanel mic, de 125gr- si a mancat doar jumatate din ea. Amestecata cu jumatate de borcanel de "mere,piersica, banana" de la Nestle, care e preferatul ei. Loreen- stiu ca ii dadeai Deliei branzica, cam cata mananca odata?
BORCANELE: Iepu' haleste la greu, unul pe zi din alea mici. Prefera mere si banana sau mere, piersica si banana de la Nestle. Cu piure din asta a invatat urgent si smecheria cu lingurita, deschide gurita ca un pasaroi Lichide nu i-am dat cu lingutita, de fapt si borcanelul il mananca jumatate cu lingurita si restul il pun in bibe cu putin lapte-e taaare bun.
Adina- mie mi-a zis dr. sa-i dau dupa 5 luni cu lingurita, ca sa se invete pt. branzica- ca asta doar asa merge- sunt bebei care invata mult mai repede dar la unii reflexul de a impinge spre gat mancarea apare doar dupa 5 luni. Noua ne-a zis sa nu ne ametim mai rau cu lingurita, sa se enerveza si sa papa si mai prost. Asa ca suculete a baut doar din bibe, destul de grosute( ala de piersici cel putin iese ca si piureul din borcanel Hipp)- ca asa stie storcatorul meu sa le faca-prin tetina reglabila Avent.
Eu sunt fan borcanele cu piure, dar suculetele mi se par mai bune astea facute de mine- de la Hipp- "mere. morcovi si ananas" s-a cam stricat la burtica . Pedi a noastra a zis chiar ca e mai bine sa-i dam ceva nou intai de la borcanel si apoi facut si in casa, ca astea din borcanele sunt mai usor de digerat. Cu banana asa am facut, pana acum a mancat doar din borcanel, apoi o sa-i facem piure din banana oparita in coaja (cica asa e mai usor de digerat) si apoi banana cruda. Acu' ce sa zic, eu am noroc ca Iepu' e ca si Filip- a halit cu placere tot ce i-am dat nou, noi cu laptele avem probleme.
Piersici: eu iau de la piata obor si cat a lipsit sotul am avut o strategie obosita- cate un kg de la diverse tarabe- pana la urma alegeam ceva din ele- sotul cumpara acum intai cate una si il pune pe nenea vanzatorul sa o taie sa nu fie neagra. Da' merge- zau ca aduce piersici ok

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput