Echinaceea - Ursuleti
Raspunsuri - Pagina 5

V. Erica spune:
Baietelul meu e o dovada ca homeopatia functioneaza.
Nu vreau sa mai intru in amanunte (am facut-o mai demult), va spun doar atat: diagnosticul era astm bronsic, intr-un an de zile l-am internat de 6 ori in spital si tratat cu multlaudatele antibiotice si antihistaminice (sunt de acord ca in criza n-aveam alternativa), dupa acel an - NUMAI homeopatie + fitoterapie si nu a mai avut nici o raceala serioasa, n-am folosit nici un aparat pt. astmatici sau medicament...
Homeopatia trateaza din pacate doar anumite boli, nu pe toate. Medicul meu homeopat iti spune de la inceput daca te poate ajuta sau nu.
Scuze pt off-topic.
Si acum, on topic: si eu ii dau Echinaceea lui Eric, tinctura.
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

pisi_ella spune:
Fetelor...nu mi-ati raspuns la o intrebare!! Are vreo legatura echinaceea cu vaccinul de 2 ani jumate??? Facem vaccinul peste 3 saptamani si inca nu am terminat flaconul de Ursuleti. Mai avem cativa...Trebuie facuta pauza mare intre administrarea de Echinaceea si vaccin?? Sau pauza despre care vorbesc se face numai in cazul vaccinului antigripal?_Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Daria spune:
Eu ii dau fetitei mele de 4,4 ani tinctura pusa in apa plata. Am observat aici ca majoritatea au ales varianta ursuleti. Exista un motiv anume, este contraindicata tinctura sau este vorba numai de gust? Imi poate spune cineva care este doza zilnica pentru copii? Pe prospect sunt trecute 20-30 picaturi de trei ori pe zi, dar nu specifica nimic de copii.
Astept raspunsuri de la voi. Multumesc,
& Maria
foto Maria

adrianangi spune:
Daria,
Eu ii dau lui Andrei (3 ani) Echinacea - tot tinctura, pentru ca al meu baiat nu maninca nici un fel de bomboane si deci refuza categoric ursuletii. I-am cumparat d'ashtia inainte, dar pentru ca-i scuipa din gura si spunea "scirbos", m-am reprofilat eu pe ei. :)
Siropul nostru, Echinaid, este de la Planta Intera (italia) si are prospect si pentru copii - 15 picaturi, o data sau de 2 pe zi.
Fiind la inceput si mititel ca virsta, ii dau doar o data pe zi, intr-o cantitate mica de apa plata, pe care o trag apoi cu o seringa (din'aceea gradata, de la Nurofen).
PS. In locul tau, as merge cu ambalajul la farmacia de unde ai luat tinctura si as intreba farmacistul. Fiecare siropel are o cantitate diferita de echinacea, deci doza pe care o dau eu poate sa nu fie buna pentru voi. In plus, la copii administrarea e cu siguranta diferita fata de adulti.