Copilasi de Mai-Iunie 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Carmenbr, ! Si eu am votat pe 28!!

Am uitat sa va spun ca m-am tuns aseara; ma simt asa LIBERA!Crescuse cam mult in ultimul timp si nu mai statea nici intr-un fel

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

cami sa-ti fie de bine cu noua tunsoare.

simona ce vorbesti ca e Victor slabutz ?!? Andrei abia are 10.5kg la 80cm si nu ma plang. Adevarul e ca la cat alearga si se cocoata toata ziua pe scaune cum sa se aseze kilele?

irinusha si Andrei e innebunit de telefoane. Atata incat daca ne plimbam si vede pe cineva vorbind la telefon duce chiar si mana la ureche (sau telecomanda, o jucarioara...orice )si zice alo, da, se cearta sau rade cu 'cine o vorbi el'. Cel mai mult ii place cand vorbeste cu taica-su - atunci nu mi-ar mai da telefonul. Pe mine ma bucura, ca macar asa sa-l mai auda si sotul meu pe prichindel. Si asa se oftica ca nu-l poate vedea mai mult.

monet sa nasti pe 27!!!

Fetele din Bucuresti ce stiti de Kiddy Land?

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

este cel de pe cheiul Dambovitei (Splaiul Independentei)-in apropiere de reprezentanta Mercedes,pe malul de vis-a-vis?Daca da,din exterior arata foarte bine,noi nu am fost inca acolo, desi stam destul de aproape si am putea merge pe jos.Cel de care vorbesc eu cred ca este deschis de curand,nu l-am mai vazut si pare facut de curand (cladire,curte,..)

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Anacami, cunosc senzatia de bine pe care ti-o da o tunsoare noua. E supeeeeeeeer! De fapt, orice schimbare ne face sa ne simtim bine (daca iese cum vrem noi, daca nu e nenorocire!).
In legatura cu link-ul, la mine merge, nu stiu ce s-a intamplat la tine. Oricum, nu conteaza, important e ca ai reusit sa le vezi.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Bertha, am vazut pozele. Ce frumos ca te-ai intalnit cu Irinel...Si ce frumos parc aveti acolo.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna fetele!

Ieri nu am apucat sa scriu asa ca... La Multzi Ani Amaliei, lui Sebastian si Iustin! Sa crestetzi mari si sanatosi!
Si acum cei de azi:

La Multzi Ani Elena! Mamaleone sa itzi traiasca puiutza!
Dana A, multa sanatate! La Multzi Ani Stefa!
La Multzi Ani Edvard!

Bertha, faine poze! Strasnic s-au mai distrat voinicii! Asa ca "barbatzii"!
Irinusha, sa te auda Dumnezeu! Ca nu mai reusesc sa ma concentrez cum o faceam in facultate si nu am chef sa se lungeasca aceasta stare.... Ce haios, e Crisu... A mea e inebunita dupa telefon si vorbeste si ea " Alo! Pa!". Nu are mania cheilor cat pe cea a capacului de la sticle cum spune si Cius22. Mai spune si ceva de genul "cacapu'" sau cam asa. Insa nu confisca dopul, cum face Victor, ci se chnuie (nu numai pe ea, ci si pe noi) sa puna capacul la sticla.
Diana, pupici lui Vladutz si pe burtici! Sa dispara gretzurile alea cat mai repede.
Acris, multz'am de incurajari! Eu ma straduiesc sa vad daca ma ajuta si Clara. Inca suntem la stadiul sa anuntzam cand facem pe noi, da' sa nu stam cu placere pe olitza. Sa o pupi pe Amalia si din partea noastra mamica cu dor muuult!

Nu mai am vreme sa va scriu prea mult, da' sunt cu ochii pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fete iubite cu papusi si mai iubite:),

vin doar sa va dau raportul ca bebica e tot la locul ei, colul nu mi s-a mai dilatat de-o saptamina (ma rog:)), totul e la fel, eu nu mai am rabdare. sint la limita limitelor. azi o duc pe lia la ai mei pentru weekend si o sa incerc sa ma 'calmez' relaxindu-ma cu o carte in mina. bebe din burtic ma buseste fara mila, de cite ori isi suceste cite ceva, am senzatia ca ma rupe. o fi mare?! nu stiu..... ard de nerabdare sa va pot anunta momentul:).

va pup. sint la servici, dar de luni, na, nu mai vin. de la mine putere . aveti grija de voi si puiutii scumpi.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (38+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE - CU POZE NOI

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Bertha,am vazut pozele!SUPER! totul...si copiii si mamicile si parcul,pana si taticul(cred ca al lui Danut).Ma bucur tare mult pentru voi ca ati petrecut minunat si v-ati facut amintiri frumoase.

Mammy
,multam fain pentru pontul cu Kiddyland...da' cred ca noi deabia pe la vara o sa ajungem pe acolo...de fapt numa' bine ca o sa fie mai marisor si o sa inteleaga mai mult...mey ...da' de unde ati luat-o ca m-am plans ca Victor e slab...am zis si eu asa,in comparatie cu alti copilasi...Poate v-am povestit ca avem niste prieteni care au un Victoras cu o ora mai mic ca Victor al nostru(sunt niste poze in albumul PITICII)...ei,eu observand ce repede se dezvolta copilasul am tras concluzia ca al meu e mai...codas...dar nu ma impacientez,ca stiu ca fiecare are ritmul sau de dezvoltare...sanatos sa fie.

CarmenBr
,din cate imi aduc aminte,Eric e nascut in aceeasi zi cu Victor...din ce povestesti,seamana foarte mult copilasii in dezvoltare.Si eu sunt foarte multumita ca Victor intelege absolut totul,insa nu face nimic la comanda decat cand este in toane foarte bune.Ieri seara a avut un moment de tandrete de ne-a topit...trecea cand de la tati la mine si invers si isi apropia fruntica de buzele noastre sa-l pupam si se amuza teribil,plus ca m-a luat in bratele lui mici si scumpe si m-a imbratisat...ce mai? ne-a facut pur si simplu fericiti.

Madisor
,nu mai e mult pana la olita ca lumea...daca a inceput,totul e super bine,inca odata felicitari pentru performantele Clarei! si nu i-am uitat nici pe Cori si pe Vlad...ii pup pe toti trei si iti repet,eu te consider mama eroina cu 3 pustani!iti tin pumnii la examen!

Cami,da' o pozulica cu noua tunsoare nu ne pui?...cred ca mi-ai facut pofta sa fac ceva si eu cu parul asta,ca numa' in coada de cal umblu in ultima vreme si m-am saturat.Pupici lui Sebi!

Fetele,copiii nostri cresc ca Fat Frumos din poveste si in fiecare zi,una dintre noi povesteste ceva nou despre pui...mi se pare uimitor ritmul in care se dezvolta...ma uitam deunazi la niste poze cu Victor -bb mic de cateva saptamani si nu-mi vine sa cred cate s-au petrecut in acest an...

Pup pe toate mamicile si copilasii scumpi,si mai mici si mai mari!!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Intru si eu scurt ca pic de somn.
Bertha Frumos parc, cred ca as sta acolo toata ziua. Ma bucur ca ai reusit sa te vezi cu Irinel.

Camelia Sa-ti fie de bine noua tunsoare.

Azi a fost o zi superba. Si desi am plecat de la servici pe la ora 13.30 am ajuns acasa pe la 17.00. Am fost prin magazine sa caut un aparat de facut sandvisuri (ete ca nu stiu cum le zice). Apoi am luat-o pe Bia si directia parc, era pacat sa nu mai stea si ea pe afara. Chit ca aveam casa cu susul in jos si mancare ioc.
E si Bia aplecat de acasa cu caruciorul de papusa si cu bb al ei. Se plimba tare mandra pe alei, se mai oprea sa vada ce mai face bb, il lua in brate si ii canta nani-nani, il punea la loc sau il tinea in brate si impingea carutul. Toata lumea se uita la ea, iar eu plezneam de mandrie. A facut schim cu o fetita mai mare. A dat carutul cu bb si s-a urcat pe tricicleta ei.

[b]Cius]/b] eu am toate pozele pe calculator si ma mai apuca cateodata sa ma uit la ele. Stiu chiar si momentul cand au fost facute chiar si ce am mai facut in ziua respectiva. Tare mi-e drag sa vad cum s-a schimbat comoara mea.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna la fete si copilasi.
Galusca mea ma uimeste in fiecare zi.Azi cand am venit de la plimbarica sa repezit la scarii si a urcat singuraaaaaaa pina sus .Saracutza gafaia da nu se lasa .
Si da si Inisa e inebunita dupa chei si genti le cara in toata casa

Am vorbit si cu Alina(nally) e obosita rau toata treaba e pe umeri ei.Mi a zis sa va pup pe toate si va multumeste pentru sustinere.

bertha super pozele.Mamicile frumoase foc si bebelasi dulci.Parcul e foarte frumos si curat.

Irinelu burticelu asteptam si pozele tale.Ai ajuns cu bine a casa??

anacami cum e cu vaccinu ma gandesc si eu sa i fac Inisei.A avut vreo reactie Sebi?

cius22 mmmm buna lamaiaaaa si noi papam si tati saliveaza si se stramba

tnicoleta dulce foc Bia cum plimba ea papusa.Inisa leagana papusa si i spune ia-ia-ia-ia(nani-nani-nai-nani)

monet tot 28 am votat,suntem mai multe fete asa ca Maya trebuie sa vina pe data asta ca atunci o asteapta "matusile"

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput