Copilasi de Mai-Iunie 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Irinusha,multumesc; stai linistita ca nu ma mut nicaieri deocamdata! Tot aici ma gasesti ...Cand poti tu este foarte bine

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Amalia,La multi ani! Waw, un an jumatate!Ce repede trece timpul,parca mai acum vorbeam de burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Fetelor, sunteti niste dragutze (ca de obicei)
Va multumim din suflet pt. urari

Trebuie sa urez si eu la randul meu LA MULTI ANI !!!! lui Sebastian (Nally) si lui Justin (Laura22).
Dragi mamici sa va traiasca puiutzii, sa fie sanatosi !!!!!!!!!!!

Irinusha, spre rusinea mea n-am apucat sa-i fac tort Amaliei pt. ca ieri am stat la servici pana la ora 20 (s-a gasit un cenzor care sa-mi ceara o situatie pe 2004...cand eu eram in CIC...si am stat de m-au gasit aia cu coarne). In fine....
O sa cumpar ceva de la cofetarie.Am langa mine un laborator super . Cred ca o sa iau tarte cu fructe multeeeee.

Cius, pai nu-i slabutz Victoras. Eu zic ca-i f. bine.

Va pupic dulce pe toate !!!!!!!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Vreau acasa si nici nu prea am chef de nimic. Am scris dim un mesaj si probabil ca am scris gresit parola pt ca mi-a dat eroare si s-a duuus acel mesaj.

Acris La multi ani! Amaliei. Petrecere frumoasa.

La multi ani! Sebi!
La multi ani! Iustin

Sa cresteti toti mari, sanatosi si voiosi.

Si mie asa un somn.....

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

acris, ce geniala e amalia! sa va traiasca, papusa desteapta! si frumoasa!!

irinusha, m-o palit risul citind ce scrii despre cris, chei si telefon. la fel se comporta si liuta, e ca turbata daca nu-i dau telefonul. am ajuns sa ne ascundem de ea cind tre' sa vorbim serios cu cineva. e de groaza:). mai nou, lia danseaza pe muzica de polka poloneza - maica-mea a invatat-o. am filmat-o aseara. s-o vedeti ce pozitie ia si cum isi concentreaza toata fatzuca si gurtiza. mie-mi vine s-o-nghit cu pene cu tot:):).

piatra lunii, mersi de compatimire si intelegere. mutarea probabil va avea loc prin mijlocul lui decembrie, deci bebita va fi afara - doamne-ajuta sa fie sanatoasa - dar tot greu va fi. ne mutam in florida, eu incep un nou job acolo de la 3 ianuarie! noa!!! nici nu ma pot gindi ce greu imi va fi. pina cind??!

va pup pe toate. tot la servici sint, dar sper sa-mi termin treaba si sa plec pe la 1 sa pot trage un nani de dupa-masa ca pic de pe picioare. si nici nu stiu cit ma mai tin 'balamalele' - asa ma dor soldurile, de mor - ca am deja vreo 85 de kile!!!!!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (38+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE - CU POZE NOI

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Fetele,multumim mult de incurajari!la toata gasca!
Irinusha,desigur ca pentru mine,Victor e puiul CEL MAI CEL!,asa cum pentru fiecare dintre noi,copilul e comoara iubita!(m-am distrat de fazele cu telefonul...sa stii ca si Victor face la fel...ridica receptorul si zice:"da?...da?".In schimb,noi n-avem nici o treaba cu cheile,dar "suntem" innebuniti dupa dopuri de plastic...orice sticla care se desface in prezenta lui,risca sa ramana fara dop,caci o confisca si ...o pune bine.A inceput sa asacunda lucruri sub perna din patutul lui-ca harciogul-hahaha.Cand ridic perna,ma minunez ce gasesc acolo...

LA MULTI ANI! AMALIA,IUSTIN,SEBASTIAN!Aveti 1 anisor si jumatate! wow...sa cresteti mari,sanatosi si sa fiti fericiti impreuna cu familiile voastre...,dragi pui mici!

Fetele,sa nu fie cu suparare ca nu raspund la fiecare in parte,da' trebuie sa fug sa-i fac papica micutului si felul 2 pentru maine-o sa fac papricas de pui(aveam unul in congelator-de dinaintea nebuniei cu gripa aviara).

Apropo de papica si de icre...de cand a dat de gustul lor(si mai ales ca n-a avut nimic dupa ce a papat),de cate ori vede cutia,cere...i-am dat si e ok...azi a supt cu sete si o lamaie,fara sa se strambe de loc...

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

mesajul meu a aparut din greseala de 2 ori si nu am stiut cum sa-l sterg pe al 2 lea...ma invata cineva?(eu am intrat pe editare,am selectat tot ,am sters da' a trebuit sa-l scriu pe asta ca sa pot trimite..e ok?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

LA MULTI ANI AMALIA, SEBI SI IUSTIN!

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie fericita luminata de parintii vostrii care va iubesc mult de tot!

Cius si Ericutz tot la 1,1 ani a mers, tot vreo 2-3 cuvinte vorbeste, are energie cat pentru 100. El nu doarme decat cu mine, trebuie sa ma tina de mana sa stie ca sunt acolo, nu stam pe olita inca, il asteptam pe bunicul sa faca trainingul. Acum suntem innebuniti dupa Mickey Mouse, i-am luat unul mare pe care-l plimba dupa el peste tot. Se uita cu f mare placere la niste dvd-uri Baby Einstein cu animale. Nu stim sa imitam decat maimuta, stim sa batem bravo, in schimb intelege ABSOLUT ORICE ii spunem, insa incapatanarea e la loc de cinste. Eu nu ma stresez prea mult, mi se pare dezvoltat normal pentru varsta lui. Avem si noi zile cand mancam si zile cand nu, mai ales acum cand 2 masele se chinuie sa iasa. In rest nu avem si noi decat 4 dintisori sus si 4 jos. In vreo saptamana poate o sa avem si cele 2 masele iesite, deocamdata doar colturi.

Mie chiar imi place sa citesc de performantele Amaliei, ma gandesc cu drag ca in curand si Ericutz o sa faca la fel. Felicitari Cristina pt printesa ta.

Diana felicitari pt bebe2. Eu nu am inca curaj, mai astept 1-2 ani.
Pietra lunii, spor la treaba. Sa vina repede-repede la mami in burtica de acolo de la Doamne-Doamne.

In rest va pup pe toate celelate mult de tot si pe ingerasii vostrii. Irinusha, Nally, Bebe Beca, Tnicoleta, Anacami si nu in ultimul rand pe Monica-Mamica pe care o rog sa nasca pe 28 (prietenii stiu de ce...)

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

http://sabinac.netfirms.com/ro.htm Sabina se intoarce acasa!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salut!

Dragele mele, mor de nerabdare sa va povestesc faptul ca ieri m-am intalnit cu Irinel! Cred ca va amintiti ca e in vizita in tara, asa ca am pus la cale o intalnire super!
In Craiova e un parc mare, ffff frumos, nu ma apuc sa-l descriu sa nu va plictisesc, are si gradina zoo, asa ca ne-am hotarat sa plimbam mafiotii pe-acolo.
Irina e o dulce, arata super, mi-a spus ca bb2 nu o supara prea tare. Si sa stiti ca avea dreptate cand spunea ca se cunoaste burtica, e f adevarat, ce mai, e o mamica superba!
Despre Danut, ce sa mai zic, e un flacau in toata regula, ai zice ca e mai mare de 1 an si 5 luni (aproape) si, pe cuvant de onoare, ca nu stiu de ce tot zice Irina ca-i neastamparat, ca eu am vazut un copil cuminteeeeeeee, fetelor, da' cre'ca asa sunt mamicile, mereu nemultumite. Darius a fost in stilul caracteristic, adica pus pe fuga non-stop, ce sa mai, saraca Irina impingea si caruciorul nostru, eu era in urmarire mai tot timpul. Nici la leagane n-a avut prea mare rabdare, si, cu toate cu Danut a stat f cuminte, vitezomanul meu n-a vrut sa ia exemplu.
Va povesteam de Darius, de faza cu porumbeii. M-am linistit, ca l-am vazut si pe Danut, manca-l-ar mama ce darnic e! Darius mai fusese la caprioare, asa ca, treptat, si-a calcat pe inima si a acceptat sa-si imparta pufuletii cu ele. Danut, in schimb, a stat la o distanta suficienta cat papica lui sa nu fie in pericol si si-a mancat pufuletii cu mult calm.
Era sa uit sa va spun ca Danut e o mica maimutica, in sensul ca se catara cu mare dexteritate pe orice gaseste, de fapt, puteti vedea pozele cu micul alpinist in actiune. Multumesc lui Dumnezeu ca Darius inca nu s-a prins ca se poate catara si el pe garduri. O vreme pot fi linistita!
Din pacate, timpul a trecut f repede, ca de obicei cand te simti f bine. Ei, saracii, erau pe fuga, aveau timpul dramuit f exact, asa ca dupa 2 ore ne-am despartit. Nu inainte ca Darius sa faca un mic scandal, nemultumit de faptul ca sotul Irinei i-a bagat caruciorul in portbagaj. El nu tine prea mult la lucrurile, da' caruciorul lui e sfant! Nici in parc nu lasa copiii sa-l atinga. Daramite sa i-l ia cineva din raza vizuala!
Eu deja ma gandesc la viitoarea intalnire, dar voi avea mult de asteptat, probabil, dat fiind ca bb 2 e pe drum.

Dragele mele, am citit tot, dar e cam tarziu sa raspund, poate am timp in we-ul asta. Daca aveti timp, puteti vedea pozele aici:

DANUT SI DARIUS

Va pup!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Bertha,am incercat sa-ti vad pozele,dar cred ca nu ai dat bine link-ul.Uite acum am deschis albumul respectiv,dar din link-ul "poze" (ultimul).O sa le vizionez,sunt sigura ca v-ati distrat pe cinste.
Eu nu am nici un chef astazi,parca vreau doar sa treaca timpul; dupa pranz o sa merg la o expozitie, dupa care vreau sa plec acasa sa vina doctora sa-i faca un vaccin lui Sebastian (Act-Hib).
Acum 2 zile am facut baie la telef. mobil, mi-a dat sotul un telefon vechi fost al lui, acum am ramas fara baterie-ca am uitat alimentatorul acasa.Parca sunt rupta de lume,mai ales ca dupa amiaza o sa fiu mai mult pe drumuri.Binenteles ca am luat "mustrarea de rigoare" de la sotz

Mergi la inceput