OBICEIURI CIUDATE

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Hehehe........eu si sotul meu aveam un prieten care facea pishu numai in chiuveta .......bineinteles ca am aflat abia dupa ce n-am mai fost prieteni......cah

Poze cu noi

Cocoloasha si Alexandru cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mai eu tot timpul cand beau ceva (apa, suc...:) numar inghititurile. Nush de ce, pur si simplu ase m-am obisnuit

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

Am ris pe cinste la subiectul asta.

Am si eu ciudateniile mele, ma mir cum ma suporta barbatul asta al meu:

Nu suport sa puna cineva mainile pe ecranul de la monitorul meu. Daca imi atinge cineva ecranul cu degetul si vad urma (amprenta) pe monitor, mi se scoala toti piticii in cap, fac revolutie si vad rosu inaintea ochilor.

Nu suport sa fiu intrerupta in timp ce vorbesc, efectiv fac alergie la asta.

Ma enerveaza daca ma apuc de o treaba sa ma dea cineva la o parte ca sa continue el/ea treaba respectiva.

Stiti cum e, te mai invita citeodata cineva la masa. Urasc cind ma intreaba gazda de 15 ori daca mai vreau un fel de mincare sau ceva si insista in prostie.
- Nu mai vrei putina friptura?
- Nu, multumesc!
- Ei, nu vrei! Da-mi farfuria incoace!
- Nu, multumesc, mi-a ajus, sint satula!
- Bine, iti pun o bucatica, daca nu o maninci, las-o in farfurie!
- N-are sens, m-am saturat, chiar nu mai pot!
si o tiiiiiiiiine asa in timpenie.
Daca am zis NU e NU, damn it! Ce dracu isi imagineaza? Ca daca mai vreau imi e rusine sa cer? Sa ca eu imi imaginez ca ar fi nepoliticos sa mai cer si n-am tupeu?

De aia, am ajuns - cu riscul de a fi nepoliticoasa dupa toate standardele - ca atunci cind sint in postura de gazda sa imi intreb oaspetii daca mai vor un fel.. o singura data, maxim de doua ori. Si le precizez ca am piticul asta pe creier.

In definitiv, cel mai mare compliment pe care mi-l face cineva cind gatesc ceva bun este sa imi mai ceara din felul respectiv. De ce sa asum ca persoana aia crede ca e nepoliticos sa o faca si are nevoie de insistentele mele compulsiv-maniacale ca sa mai obtina o portie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

BadKarma, shi io-s stresata de kestia asta cu insistatu, ma enerveaza la culme cind mi se vira pe git ceva, practic! Io intreb numa vrei cutare? daca raspunsul e nu, mai intreb odata sigur? shi gata

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Reiau un mesaj pe care-l postasem odata, mai de mult, la "De la form adunate..." (din pacate nu stiu cui apartine, dar, dupa mine, e best of the best )

Originally posted by
1) Nu suport sa vin dupa concediu, indifernt de unde si sa gasesc casa vraiste - fac scandal si la 4 dimineata
2) usile sa fie inchise
3) patul sa fie facut iar ziua cand te pui in el sa nu il deranjezi
4) nu suport sa crantzani in timp ce ma uit la film sau tv sau indiferent
5) sa nu intrii la mine in casa incaltat ( stiu ca cica nu e frumos sa il pui pe om sa se descalte dar...)iti ofer papuci de casa.
6) nu suport sa am vase nespalate in chiuveta
7) wc-ul il spal eu, punand mai intai clor cu detergent sa faca asa reactia aia ciudata si sa faca bulbuci ca la carbit, apoi frec bine, apoi mai dau o data cu clor, clatesc, dau cu spirt, apoi torn spirt si dau foc. Daca nu e asa nu ma pis stau 3 zile fara sa ma pis.
8) ma schimb de fiecare data in haine de casa, nu ai sa ma vezi fumand in haine de strada sau sa gatesc
9)inainte sa ma asez pe perna o bat bine sa fie pufoasa si sa nu mi-o atinga consortul apoi sa ma las usor pe ea sa nu o stalcesc tare.
...... si ar mai fi dar ma gandesc ca las alte impresii.

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Numar treptele in timp ce urc sau cobor. Cand intrerup, ma impiedic si cad instantaneu.
Nu port chiloti DECAT pe strada, iar in casa doar in zilele acelea, si sunt un cosmar. Intru in casa, imi scot haina groasa (daca e cazul), si imediat ciorapii cu chiloti cu tot.
Nu suport manusa pe mana dreapta.
Stau intotdeauna in acelasi loc in camera de zi, pe un fotoliu. Daca avem oaspeti care nu stiu regula, le zic cu tot tupeul de care sunt in stare; luaşi loc unde vreşi, eu stau AICI.
Sotul meu deschide intotdeauna portbagajul si se uita in el cand ajunge la birou/acasa, chiar daca stie ca n-are nimic de luat sau de bagat in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

nici eu nu pot sa adorm decat cu sosete in picioare si chiloti de baba ( le zic eu ), si desi afara din casa nu suport decat chiloti tanga, atunci cand vin acasa trebuie musai sa-mi pun obisnuiti ( plus sosete )

la sot ma enerveaza ingrozitor ca nu lasa niciodata capacul jos la wc...si tot am impresia ca o sa iasa vreun sobolan prin el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

mai aduc si eu subiectul pe tapet ca poate mai sunt "ciudati" care nu l-au vazut

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu, eu, abia acum l-am descoperit asa ca sa ma destainui:
- cand am o sticla de suc/apa din plastic ii rup eticheta in bucatele mici. Nu pot sa beau din ea daca nu fac varza hartia aia.
- cand eram mica mancam numai cu sticla de ulei in fata ca sa citesc eticheta. Si asa cum a mai zis cineva la baie "citeam" cutia de dero.
- la coborare numar treptele
- nu pot sa dorm cu sosete in picioare iar de invelit numai pe mijloc tin ceva, in rest trebuie sa am picioarele afara.
- am un loc in ceafa, unde daca se uita cineva, daca e in spatele meu...nu pot sa explic ma trece un fior, dar fior de ma cutremur.
- ma enerveaza sotul meu ca la ziare citeste prima pagina si apoi il citeste de la coada spre pagina 2.
Ma mai gandesc...

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Sunteti super haioase !

Nu prea sunt ciudata (ei, nu!), insa sotul meu vorbeste in somn,canta si uite asa ma trezesc eu noaptea si incerc sa retin ce zice. Plus ca mai si rade... Insa eu ma distrez copios,iar a doua zi il tachinez : "Ce aveai cu gainile alea ?" "Care gaini ?" "Pai nu erai tu la vanatoare de gaini aseara?" "Nu stiam..."

Nu-i vine sa creada ca vorbeste in somn.Mi-am amintit una memorabila : "Roxana, cat are o pista de avion ?"

Mergi la inceput