Pacientele Prof. Marinescu

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Nu mai merge nimeni la prof Marinescu? Nu-si mai spune nimeni parerea despre d-lui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynush257 spune:

Buna. sa va povestesc inncercarea mea de a ma programa la dr marinescu. am sunat la cabinetul dansului marinescucenter si am cerut o programare- pt stabilirea unei consultatii pt infertilitate. Mi sa- spus ca dl dr nu acorda consultatii din prima si trebuie sa trec mai intai prin mana unor colegi de-ai lui, care imi vor prescrie analizele, le vor interpreta si numai daca e ceva special ajung la Marinescu. Am ramas cam socata dar am acceptat in dornta de a ajunge la o consultatie cu medici competenti. Am fost programata fortat la dna dr Cocei . Dupa ce mi-a dat sa fac analze peste analize foarte scumpe si NUMAI la un cabinet recomandat de ea (acolo probabil are dnsa colaborarea) si o cauterizare ..ca altfel nu se ocupa de mine..si pe care am facut-o ok cap coada..la a2a consultatie mi-a zis ca nu mi-au iesit bine valorile hormonale si..NU ARE CE SA-MI FACA! citez exact ce m-a zis drita Cocei. Am ramas socata si dezamagita!!!!
am fost la o alta doctorita care mi-a facut stimulare si monitorizare si urmez inca tratamente ...Am o pritena care a nascut cu dr Marinescu dar s-a ocupat de ea fiind sotia unui mare ziarist si cu relatii cu familia dansuluyi. Concluzia: acestia sunt doctori de fite!! raspund numai celor cunoscuti sau recomandati. Nu s ocupa de paciente obisnuite, venite prin programare telefonica. Dr Marinescu refuza sa se ocupe iar drita Cocei a fost extrem de neprofesionista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

nu zic ca sunt fan marinescu insa n-am avut niciodata probleme cu programarea...eu chiar m-am programat la el acum cateva zile pt luna iunie fara probleme la giulesti, insa am fost si la particular...acum m-am hotarat sa fac fiv la el pt ca este mai ieftin la giulesti, altfel m-as fi dus la dr dracea gynera insa din lipsa banilor asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

alynus nu-mi vine sa cred de dr Cocei. Si eu care am avut o parere f buna despre ea! Credeam ca e o profesionista.Incearca sa te programezi la Giulesti, e mai simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Nu cred in aceasta poveste cu Dr. Cocei. Este o profesionista desavarsita, eu merg la ea de un an, am facut analizele intr-adevar la un laborator scump dar si foarte bun. Sunt cazuri de analize gresite pentru ca se folosesc kit-uri ieftine sau substante incomplete. Cred ca depinde foarte mult si de atitudinea noastra, ca si paciente, cum cerem si ce cerem de la oamenii astia.
Eu sunt pacienta ei, mi-a explicat de fiecare data tot, mi-a raspuns la orice intrebare, m-a invatat inclusiv anatomie :), deci post-uri de genul asta chiar nu isi au rostul.
Si da, e aglomerat pentru ca suntem multe.
Dr. Marinescu si Dr. Cocei nu sunt doctori de fite. Du-te in Giulesti la 7.30 dimineata si ai sa vezi tot felul de femei la coada la cabinetul Dr. Marinescu. Le vede pe toate, fara discriminari.
Repet, atitudinea conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

sustin parerea lui alinush!!
la fel ca ea am trecut printr-o experienta asemanatoare..de dna dr cocei nu am ce zice..a fost draguta-dar pe banii mei!aceleasi analize le-am facut si eu la med new life,la recomandarea dnei dr cat si la recomandarea dr-ului marinescu..dupa terminarea analizelor si consultatiilor-m-a trimis marele dr marinescu acasa!!!!!!dupa ce am facut toti pasii premergatori fivului!!motiv???sunt prea tanara si am un corp prea armonios ptr a-l strica cu protocoale fiv!!si plus de asta mi-a zis sa plec acasa ca am sanse si natural daca fac o laparo si niste instilatii!!asta dupa ce mi-a zis ca analizele mele sunt perfecte!!!!!ceea ce nu era asa!!iar ascultandu-l am dat in alte complicatii-ce au dus la 2 operatii-dintre care una clasica!!dar ce sens mai are sa-mi amintesc de un astfel de....nu stiu cum sa-i spun,insa om nu este!!si nu sunt singura care a patit-o cu marele dr!!asa ca...sincer??mi-e sila de omul asta!!nici daca ar ramane ultimul om de pe pamant care ar face fiv,nu as mai merge la el!!se joaca cu viata si cu sperantele noastre!!cu sufletul nostru!!
poate ca a avut si reusite!!insa asta datorita norocului fetelor care au ajuns la el!nu e profesionalismul dlui dr de vina ptr reusitele lui!!ci pur si simplu norocul fetelor care i-au trecut prin mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Aoleu, uratica. Iar m-am dat peste cap. Nu stiu ce sa mai cred. Dar acum e prea tarziu sa mai dau inapoi, ca am inceput tratamentul.Astept o parere pro_marinescu sa-mi mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

..o cunostinta de-a mea a facu 2 fiv-uri la dr dracea nereusite al treilea fiv la marinescu reusit....sa fie doar noroc?habar n-am ...iazmin si eu sunt data peste cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Te pregatesti si tu de FIV cu Marinescu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele

Daca va ajuta experienta mea cu dr.Cocei - este ff simpla.

M-am programat la cab.M cu pile "de gradul zero"
Foarte draguta dr.cocei- comunicativa, prietenoasa, amabila, zambitoare cum s-a mai spus pe banii mei.
Am facut o tona de analize la Bios- HSG- histeroscopie operatorie si stimulari.

Concluzia: nu ai foliculi deloc - nu ovulezi, nu am ce sa iti fac- te rog sa te duci in alta parte.
Nici macar nu mi-a mai dat vreo sansa/ alternativa.
Eram dispusa sa fac FIV- nici macar nu a pomenit de FIV - vroiam si FIV cu donator - orice- numai sa am bb

Ea ma chema la monit. in Z10 si 12 (rar Z14)- iar ulterior am descoperit ca foliculii mei incepeau sa creasca in Z16 si ovulatia in Z21-22.

Monitorizarile le face doar in Z10-12-14- nu are rabdare sa te cheme sa vada cand ovulezi - nu tine cont de durata cm.

...... asta este

Am fost distrusa- nicun dr. nu poate face asa ceva.
Credeam ca, cazurile mai dificile sunt adevarate provocari pentru ei- dar nu este asa; se multumesc cu cazuri simple si te storc de bani.


Asa am ajuns la dr. Tutunaru care m-a monitorizat o zi-da, o zi-nu pana a vazut el ca am foliculi- si am avut si am si ovulat- dar nu am ramas.
Dar simt ca nu mai este mult si o sa se intample minunea.
Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput