Pacientele Prof. Marinescu

Pacientele Prof. Marinescu | Autor: saftoiu_gina

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti despre Dl. Prof. - Exista paciente ale d-lui Prof?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Eu n-am o parere f buna despre el...acum cativa ani..dupa un avort spontan am ajuns in tromba la el la spital..m-a bagat in operatie....dar nu m-a curatat bine....pentru ca la 1 saptamana dupa operatie umblam cu febra pe la alti doctori sa ma mai chiureteze odata.....
nu mi se pare normal...ca un doctor cu experienta lui sa faca asa ceva...medicul care m-a curatat a doua oara mi-a zis clar ca mi-a lasat ramasite...
mi se pare un om nu prea sufletist si fara caracter....
de atunci am tot auzit de el...a tot fost invitat pe la emisiuni care mare specialist...a facut FIV cu succes...nu stiu ce sa cred...poate pararea mea e gresita si subiectiva...dar nu e genul de doctor pe care m-as lasa pe mana

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Minnie spune:

Gina ,am sa-ti spun parerea mea despre Prof.Marinescu.Repet,e parerea si experienta mea.
In aprilie am incercat un FIv cu dansul(dupa inca 3 nereusite la Timisoara.)Din start pot sa-ti spun ca s-a purtat f. frumos cu mine ,a avut rabdare cu mine,mi-a facut multe chestii in plus fata de Timisoara,a incercat imposibilul intr-o punctie maraton(45 minute),din pacate n-am ajuns la embriotransfer,dar si aici a stiut cum sa ne explice ,sa ne de sperante pe viitor,adica zic eu nu ne-a trecut la caz nerezolvat.Personal il consider un medic jos palaria.Repet este experienta mea ,si sigur fiecare isi face o parere exact din ceea ce i se intimpla.
Acum pot sa-ti spun si faptul ca nu este materilist,nu face diferenta intre cei mai avuti si restul mai putin instaruiti.Si au mai fost fete in salon cu mine carora le-a refuzat atentiile.Eu zic ca e mare lucru in ziua de azi sa intilnesti asa un OM.
Si asa ca fapt divers,fiindca am fost multumiti de felul cum s-a purtayt cu noi ,de Pasti i-am trimis un mesaj de felicitare,la care surprizator mi-a raspuns ,sigur poate era un mesajde pe calculator,sau l-a trimis secretara ,dar cati medici(si mai ales de rnangul )asta fac astA.
Deci eu daca mai incerc un Fiv merg cu siguranta la dansul,pt. ca am multa incredere,si conteaza f. mult.
Iti doresc sa ai mult succes,sa-ti srangi puiutul in brate.
Minnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia13 spune:

Si eu sunt pacienta prof.Marinescu.Am facut o inseminare cu el dar din pacate nereusita.S-a purtat destul de frumos cu mine si cu sotul meu.A avut rabdare sa ne asculte si sa ne sfatuiasca.Pana acum a fost OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

fetele cabinet particular are ?sau numai in spital il pot gasi

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Buna!
Si eu am o parere buna despre prof. Marinescu. Am facut anul trecut FIV la el (nereusit ,dar nu din cauza lui, ci pt ca nu au vrut ei dragalasii sa se prinda).Nu am ce sa-i reprosez pt actul medical, partea lui a fost OK , restul n-a vrut Dzeu. Oricum comparativ cu Timisoara este mult mai bine. Mie una in afara de banii cat costa FIV nu am dat altceva , nici la consultatiile de la spital.Trateaza pe toata lumea la fel indiferent ca ii dai sau nu. Marele lui defect este ca e foarte ocupat.
Multumesc, asta a fost parerea mea.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

parerea mea.....Este foarte rece si foarte ocupat.

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Stiti ce ma deranjeza,este super ocupat si pana ajungi la el iti trebuie rabdare multa .Am facut FIV-ul in iunie,care s-a sfirsit cu o extrauterina operata in iulie,la inceputul lunii si daca vreti sa ma credeti nici acum nu am reusit sa dau de dansul ptr.un contol care trebuia sa-l fac dupa FIV si operatie .Am fost programata marti pe 11 si din pacate nu a venit,m-am reprogramatpeste doua saptamini ,dar a trebuit sa -i spun asistentei ca am facut un fiv ca sa-mi gaseasca loc,ca altfel poate ma programa la anul si uite asa pina ajungi la dumnealui te saturi de asistente si plimbari.
Din punctul de vedere al banilor este ..ok ,fie ca ii dai sau nu ,la fel te trateza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Pe mine m-a operat dr. Marinescu, si mi-a lasat o impresie foarte, foarte buna, atit ca medic, cit si ca om.
Daca o sa nasc vreodata (sa dea Dumnezeu!), cu el vreau sa nasc.

Toata povestea cu operatia a inceput acum aproape un an, cind ma tavaleam pe jos de durere de burta si nimeni nu stia sa imi spuna ce am. Am fost la "n" spitale particulare, unde imi dadeau anticonceptionale, ca "sint tinara si copii o sa fac eu". Ce au omis ei sa constate a fost ca nu copiii erau problema mea atunci, ci aveam o infectie destul de urita. Si puteam lejer sa dau coltu' cu anticonceptionalele lor cu tot.

In disperare de cauza, m-am dus la Giulesti, desi parerea mea despre spitalele "de stat" era jalnica.

Pentru ca tot nu cunosteam pe nimeni, m-am gindit sa ma programez la prof. Marinescu - poate reusesc. Si chiar am reusit - m-a consultat in aceeasi zi. Mai erau cam 5 pers. inaintea mea. Mi-a facut analize, echografie, etc, in a patra zi m-am internat, in a cincea zi m-a operat.

Si asta nu pentru ca m-ar fi favorizat pe mine in vreun fel - nu avea de ce.

Asa ca nu stiu de ce exista "legenda" ca este un medic inabordabil, sau "prea ocupat".

Operatia a durat citeva ore - asta stiu de la al meu, care astepta sa ma vada iesind dupa 20 de minute...si a asteptat..si a asteptat.... pina mai avea putin si intra in sala sa vada daca mai sint acolo.

Dupa op., fiind inca sub efectul anesteziei, am sarit din pat imediat sa ma duc sa fumez. Am plecat de la reanimare cu asistentele dupa mine, care ma pazeau sa nu pic. N-am picat. Incurajata de acest succes, am plecat sa il caut pe domn' profesor prin spital, sa imi spuna ce am avut si daca pot sa fac bbi.

Am omis sa spun ca, inainte sa plec la fumat, a venit pe la reanimare, a vazut ca sint ok si mi-a spus sa ma odihnesc ca vb. maine.

Numai ca eu aveam o obsesie in momentul acela: pot sau nu sa fac bbi?
Si trebuia sa aflu ATUNCI.
L-am gasit (sau l-a chemat vreo asistenta care m-a vazut cum mergeam eu copacel pe scari, in camasa de la sala de operatie....) si mi-a explicat, foarte calm, tot ce vroiam sa stiu. Am inteles ca sint bine, chiar si cu creierul meu buimacit de anestezie, si m-am dus impacata inapoi la reanimare, sa ma culc.

Ulterior am aflat ca ii explicase si lui barbatu-meu, si maica-mii, si mie acelasi lucru....

Dupa op. mi-a facut si o cauterizare pe col. Si inca un set de analize, la o saptamina. Fiind internata in spital, cind eram programata la analize imi dadeau telefon si coboram la cabinet, deci, evident, nici atunci nu a trebuit sa astept.

Overall, lasind la o parte faptul ca dupa op. sint ca noua, am ramas cu o parere foarte buna si despre medici si despre spital. Sa spun ca atunci cind eram la reanimare era suficient sa ma misc si era o asistenta linga mine? Era cald, curat (cel putin in aripa in care am fost eu "cazata") si mincarea destul de buna. De felul meu, sint destul de rasfatata si cred ca daca m-ar fi repezit cineva atunci sau mi-ar fi spus ceva in 2 peri fugeam in camasa de noapte acasa, la cit de frica imi era.... N-a fost cazul. Tot personalul s-a comportat "uman".

Asta e experienta mea, pe scurt.
Acum...astept bbii :)

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Eu una am o parere f. proasta. Am fost la el acum 7 ani si desi i-a dat bani cu carul, a ajuns la un moment dat sa tipe la mine, ca de ce am venit martea la spital, sa vin miercuri la cabinetul din spital (la care stateai cu orele si de cele mai multe ori degeaba, ca nu venea). Asta in conditiile in care eram in tratament si chiar el ma chemase pt. un echo. Am facut 3 IAS-uri nereusite, in conditiile in care trebuia sa fac inainte o histeroscopie, pe care am facut-o dupa cele 3 IAS-uri si numai cu ajutorul doctoritei Anca Moisa (pe atunci Vasilescu), care l-a pacalit zicindu-i ca a zis el ca-mi face o histeroscopie.
Dupa ce a tipat la mine, nu am mai calcat pe acolo... Am fost la prof. Ancar caruia ii datorez acum minunatia mea de baiat, Bogdan.
Dupa ce am plecat de la Marinescu, am auzit de colega unei prietene care a mers pe tipul sarcinii la el si apoi a nascut tot cu el. Fata a avut cerclaj si a nascut normal, un baiat handicapat, fiindca doctorul a uitat sa-i scoata cerclajul inainte de nastere... L-a scos mult prea tirziu...



Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine



Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

Eu am nascut in 2002 prin cezariana. Mi-a provocat nasterea dimineata, dar pt ca am avut cerclaj travaliul nu a decurs cum trebuia. Intre timp copilului i-a scazut pulsul (suferinta fetala) si atunci a decis de urgenta operatie cezariana. M-a vizitat dupa nastere, si la terapie intensiva si in salon, si l-am abordat chiar si pe scari si nu s-a suparat. La o saptamina am avut probleme cu sinii si m-am dus iar , mai rece si rea a fost asistenta decit el.Si nu a vrut nici bani.
Singura pb e ca e foarte ocupat si de aici vin si greselile.

Mergi la inceput