"Pauze de memorie"- inceput de tzacaneala?...
Raspunsuri - Pagina 4
camelia-daniela spune:
Fetelooor....am ris cu lacrimi!!!
Eu am problema asta de mai mult timp, dar mi-a fost rusine sa-i spun sotului!!!...la un moment dat am fost obligata sa-i spun, ca el imi spusese sa rezolv ceva important, eu am uitat, si ma comportam intr-un mod foarte infantil, ca si cum ar fi totul in ordine!!!!
Culmea este ca dupa ce i-am spus prin ce faze trec, nu prea m-a crezut!!!...el ma stie cum eram odata, un talent al organizatiei si aveam totul in cap, dar mama alta nu mai face!!!
Cind am citit subiectul m-am bucurat ca nu sint singura in durerea asta si am ris cu lacrimi la unele faze!!!
Cert este ca mi-am dat seama de ce se imtimpla asa ceva...cind m-am descoperit facind nebunii de genul asta, intii m-am speriat, dupa aia am incercat sa ascund gafa fata de ceilalti, iar in final m-am intrebat ce era in capul meu in acel moment...am descoperit ca eu deja planuiam altceva, deci ma gindeam mai departe, in timp ce corpul meu executa ceva fara comezi de sus!!!
Cel mai tare ma enerveaza cind vorbesc cu copiii, care imi spun ce au de gind sa faca in ziua respectiva, intre timp plec la servici, unde incurc de multe ori numele persoanelor, vin acasa, vorbesc cu copiii, nu-i intreb ce au facut, la care ei isi dau seama si-mi reproseaza ca nici nu-i ascult cind vorbesc cu mine!!!....imi vine sa ma ascund undeva!!!
Dupa ce am deschis un subiect la generale despre O2 Spray, am descoperit subiectul asta!!!...eu am totusi sperante ca se mai poate remedia ceva......mai am putin si fac 41 de ani si nu vreau sa uit in halul asta!!!
Am vazut un reportaj despre acest spray cu oxigen si cica ar ajuta exact la problema noastra...nu ma las pina nu incerc...eu am fost si ramin o optimista, orice ar fi!!!...numai sa nu uit!!!
de la Cami.
cami30 spune:
In cazul asta eu toata viata mea am fost tzacanita. Pentru ca de cand ma stiu mi se intampla "pauza" de memorie in clipa cand ajung in fatza blocului si uit dac am incuiat usa/inchis apa/aragaz. De 20 de ani mi se intampla asta si de 20 de ani ma intorc din drum sa verific in 20 de ani nu stiu daca am uitat de 2-3 ori sa fac operatiunile alea de mai sus.
La fel uit unde pun cheile ( nu am un loc special pt chei), caut disperata diverse lucruri care imi pot sta fix sub nas si nu le vad, si eu mi-am pus crema de fatza in frigider, cheile le-am gasit tot in frigider si multe altele...
Eu sincer cred ca am o problema cu memoria de scurta durata care cred ca imi e afectata rau de tot. Dar.. poate fi si oboseala. N-ar fi rau sa ne "cautam" la medic pentru problemutzele astea care par acum minore.
cami
Adela spune:
Hop si eu in_za_clab (ca am uitat cum se scrie asta in iengleza)
A mai fost un subiect (parca danat l-a deschis) si am povestit si acolo cum, la supermarket, voiam neaparat sa platesc cu cardul. Si il indesam bine acolo dar aparatul mi-l scoatea inapoi afara si-mi scria cum ca e eroare. Dar nu ma las. Noooo. Dupa cateva incercari, sub privirile sceptice ale vanzatoarei si a celor care erau la rand in spatele meu, zic cu tupeu: "Cucoana, masinaria de incasat bani e stricata. Nu vedeti ce-mi face? Nu-mi recunoaste cardul meu bun bunut."
Si aia incercand sa nu rada imi spune: "madame asta e cartela pentru puncte."
luizache> io cum is vesnic cu tensiunea mica, daca mai si scade deja ma simt rece._
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc
laurajr spune:
Fac si io ca la alcoolicii anonimi :
Ma numesc Laura si de 1 an am o problema : cum pun mana sa citesc ceva ( adek sa invat !! ) ma ia cu cascat .
Fratilor, surorilor, anu trecut cand eram in tara si puneam mana pe documentatii la serviciu, ma apuca pauza cascatul instantaneu !!!
Pe mine, care nu casc decat decat 1 minut la trezire si altul la culcare, never in timpul zilei !!!
Sa ma fi vazut acu o luna cand invatam pt scoala de soferi, cascam frate de-mi trosneam falcile .
Da cand pune mana fata pe o carte de beletristica, 4 ore in continuu citesc, citesc si nema cascat .
Ce o fi asta
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
iren spune:
In ciuda asigurarilor voastre ca-i totu ok shi n-am luat-o razna, m-am convins ca ma tzacanesc incet shi iremediabil. Pai voi cum atzi numi un om- in cazu meu, oamä - care spala vasele shi face ca trenu, respectiv uuucicicici uuucicicici?? Uitasem ca plozii mei is ocupatzi cu demolarea sufrageriei, shi ma kinuiam sa-i amuz, ca sa se mai opreasca din distrus diferite kestii
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lena spune:
aoleu iren pai la tine e recent...dar eu o am "boala uitatului" din copilarie...ma trimitea mama dupa zahar si cautam in frigider...ma trimitea dupa matura si io ajungeam la baie...devenisem tinta remarcilor binevoitoare ale fratelui meu de genul: bey, daca v-ati pierdut un lucru, sigur il gaseste sor mea...eu aveam capul in nori cum s-ar zice...imi treceau gandurile prin cap, ca trenurile prin gara...deci no problem...n-are leac
CristinaT spune:
si eu am memoria de scurta durata afectata... singura faza pe care mi-o aduc aminte intr-o dimineta golesc tavita pisicii intr-o punga cu gandul sa nu miroasa in casa, bineinteles ca am uitat si am tot mers cu punga urat mirositoare in tramvai si ma uitam de unde vine mirosul de pisica, nu mi-am dat seama decat cand am ajuns la serviciu si am pus punga pe birou de era sa fac atac... sa nu se prinda colegii am coborat un etaj ca sa arunc punga....
6 ani -14 februarie 2006
sinzi_ana spune:
Si io uit...sotul meu zice ca in primul rand nu ma stradui sa tin minte...
De ex, avem un prieten bun care schimba mereu "partenera" asa de des, incat nici nu ma mai chinui sa tin minte cum le cheama sau cum arata...si cand vad una "noua" nu imi dau seama daca e alta sau tot aia...si ma trezesc ca o intreb cand s-a vopsit...
Sau mai legan carutul cand e gol...
Sau vorbesc cu cineva (la telefon sau in fata) si ma prefac ca stiu de unde ii cunosc...asta pana chiar imi aduc aminte, sau pana gasesc o scuza sa ma tirez repede!!!
Uit cuvinte...adica stiu ce vreau sa exprim, dar nu imi vin cuvintele asa repede...
Asta e drumul sigur spre schizofrenie... io asa cred...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Sau mai legan carutul cand e gol...
Tot e bine ,au am leganat luni in sir carucioarele de la supermarket,stind la coada la casa...hai spuneti,sint singura?
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
iren spune:
Nu iejti, Rayu, ca shi io faceam la fel, shi daca stateam jos undeva bitziiam picioru sau leganam miinile
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.