"Pauze de memorie"- inceput de tzacaneala?...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Mai nasol e cand pleci si nu mai stii drumul inapoi spre casa,eu am patit-o,s-au am plecat si pe drum nu mai stiam unde ma duc.
Stresu, batal vina.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
Originally posted by nematics
Dar cind ati ajuns la celular - vi s-a-ntimplat SA SI RASPUNDETI LA APEL??? Mie da - pina l-am gasit mi s-a mutat gindul la altele la fel de urgente si-a zburat din minte ca eu dadeam telefon...

ai fost bestiala la faza asta, am ras cu lacrimi

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Mi s-a intamplat cand avea fiica-mea vreo cateva luni: am iesit in fatza blocului cu ea si ma intalnesc cu vecinul nostru, domnul Vatamanu. Eu eram cu fata in bratze. Il salut: sarumana doamna Vatamanu. Omu' se uita lung la mine si ma saluta aiurit de tot. Imi dau seama de gafa si incerc s-o repar: scuzati, v-am confundat cu doamna Vatamanu. Sa nu mai zic ca intre sotzi nu exista nici cea mai marunta asemanare. Si auzi si la mine ce explicatie, ca l-am confundat cu nevasta-sa
Asha ca, Irenucule, esti inca puiutz. Da cel mai mult mi-a placut la tine cand ai luat fixu' in geanta si l-ai carat toata ziua pe post de mobil, cu toate ca e un colos mare si greu

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si eu am blank-uri de memorie, da' de unele nici nu-mi mai amintesc
De ex, intr-o vreme, cind dadeam peste colegi care erau in pauza de masa si mincau in bucatarioara pe care o aveam la servici, in Buc, le uram... ce credeti? "La multi ani!" de ramineau oamenii cu furculita in aer si cu gura deschisa! Pina la un moment dat, cind s-a indurat cineva sa-mi spuna ca eu le ziceam "LMA" in loc de "pofta buna". Nici nu i-am crezut! Adica nu stiam ce am zis...

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

nematics, buna faza cu raspunsul la celularul la care tot tu sunai

noi avem fo' dooj de telecomenzi, celulare, fixe fara fir etc.
intr-o zi, cand suna unul din telefoane, a raspuns maica-mea (asa credea ea, c-a raspuns) si se rastea la omu' de la capatul firului, cica de ce nu zicea nimic.
nu si-a data seama ca, inca pe cand mai zbiera, taraitul se auzea in continuare.
ea vorbea... la telecomanda

de obicei, io imi caut ochelarii, pe care ii am, evident, la ochi

incerc si io sa evit automatismele, pe cat se poate, dar nu totdeauna imi reuseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

am ras cu lacrimi, dar ma bucur si m-am linistit ca nu sint singura.....
Intr-o dimineata, ma urc in tramvai sa merg la servici si.....tot merg , merg, merg uitand sa cobor la statia care trebuia, asa ca am facut putin turul orasului la 6,30 dim.si am si intarziat la servici-normal.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Astea cu bagatul lucrurilor in alta parte e din cauza ca va ganditi la altele. Stres. Pauzele de memorie pot sa aiba cauze fiziologie, am patit si eu. Ori scade tensiunea si/sau glicemia si creierul nu se mai hraneste/iriga cum trebuie si ..... uiti :o).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Luizax

Astea cu bagatul lucrurilor in alta parte e din cauza ca va ganditi la altele. Stres. Pauzele de memorie pot sa aiba cauze fiziologie, am patit si eu. Ori scade tensiunea si/sau glicemia si creierul nu se mai hraneste/iriga cum trebuie si ..... uiti :o).

Luizax - karkotash shef!

Banuiam io ca lipsa de cioco-i de vina...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Suuuper !!!! Am ras cu lacrimi.

Acu' sa nu credeti ca la mine merge totul ca uns, am si eu blank-urile mele si nu putine, doar ca mai am si o eclipsa mare de tot ca nu-mi vine nici un exemplu acum in minte. Dar sunt in club, alaturi de voi, asta e important.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

am vrut sa mai adaug ceva , dar tocmai gatesc si......nu-mi mai aduc aminte ce vroiam de fapt.Asa ca m-am asezat la calc. si...pauza.Vorba lui KUKI '' sint in club'', ce mai.

MG

Mergi la inceput