Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -66
Raspunsuri - Pagina 15
Amely spune:
Liutzzz
, no comment...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Oana
, arati minunat azi, iar fluturasii se asorteaza la fix cu rochitza...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Carmen.cita spune:
Hai ca asta cu incurcatul pastilelor a fost tare de tot! M-ai facut si pe mine sa rad, Liuta!
Pai da, OANA, de aia fugea Liuta noastra la sala de forta asa grabita! Tragea de fiare in nestire din cauza potent-power-ului!

Aaaa, Amely, daca faci dozari hormonale luna asta, atunci las-o balta cu tinctura de marar!
Carmen.cita spune:
Cami, ai grija de sotul tau, trebuia sa il invoiesti azi, l-ai trimis sa munceasca bolnavior...
M Oana spune:
Ma duc sa-mi cumpar un glamour de la barul Despre Copii, apoi cred ca ma retrag spre munti, caci e zi de sambata.......
Carmenicooo ce culoare odioasa mi-a iesit... Cum mai scot eu capsorul pe DC??????
Am vrut sa ma fac rosie (roscata)
cu nuanta 2 si a iesit....
........
Macar daca nu s-ar combina albastru cu rosu, ci ar fi rosu ( nr.2) cu negru.... Dar nu stiu cum sa le combin...

Cristabb ti-as raspunde la intrebarea ta cu sangerarea la ovulatie, dar habar nu am.....
Amely spune:
Si ce, nu se poate schimba daca n-o mai vrei? Da sa stii ca mie-mi place, ti-am zis, se asorteaza beton cu fluturasul!
Pozici cu noi
M Oana spune:
Scumpa mea, acum nici nu mai tre' sa fac pe nebunatica..... se vede de la sine.... scrie in coafura mea...
Schimbarea trebuie facuta de administratori, iar eu la ei nu mai apelez.... Cand am donat DC-ului niste bani, le-a luat 2 luni sa verifice daca au intrat banii in cont, asa ca numai de schimbarea coafurii mele, n-o sa stea ei....
Cum strang suficiente puncte/fonduri, cum ma fac ca noua sau ma repar, daca se mai poate......
Amely spune:
Da Carmencita, asa o sa fac, iau tinctura luna viitoare...
Fetelor, ma retrag putin ca mi-e o foameeee
de lup, il astept pe consort (ca si el a lucrat azi
, se ia de mana cu al lui Cami).
Asa ca... pofta buna celor care mai papa la ora asta!
Pozici cu noi
cami30 spune:
Amely, ma inviti si pe mine la masa ? Ca la mine frigiderul e nesimtit de nud. Si tooot imi astept jumatatea doar doar m-o scoate si pe mine la un restaurant.
cami
Amely spune:
Cami, te invit cu drag...daca iti place tocanitza de ciuperci cu mamaligutza (eu o adooor!). Vezi ca ti-am scris si la oligo ceva!
Pozici cu noi