Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -66

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Oricum, OANA, hotararea mea este ca de aici inainte sa merg numai pe ovulatie naturala, mi-e frica de mor de efectele pe care le pot da pastilele astea hormonale... Un singur folicul, ala este, cu el defilez!

Mishule, s-a intamplat ceva cu Megbeng?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

OANA Ce pot sa-ti doresc? Cam ce mi-ar placea si mie... Sa nu va leneviti in iubire si sa nu va obisnuiti cu iubirea ca si cind e de la sine inteleasa... Si sa va mai indragostiti din cind in cind unul de altul... si sa va fiti cei mai buni prieteni... si cei mai doriti amanti... si sa rideti impreuna. Asa cum banuiam, esti capricorn, ca si mine.

"Cind ai tot, trebuie sa fie al naibii de plictisitor."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Amely, T este plecat din tara pana pe 24 si si-a lasat telefonul la rezidentul lui, asa ca daca il suni te conversezi cu Dr Alexandru. cat despre marimea foliculilor, eu am patit asa cand mi s-a schimbat luncimea CM: de la 29 la 33 de zile, si normal ca ovulatia a fost mai tarziu, deci si foliculii s-au maturat mai tarziu. Ia vezi tu, poate asa e si la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Baii, Megbeng a scris sub noi la dr Mihalache, unde Natashica a dat niste extrase despre FIV si ISA suuuuuper interesante pe ultima pagina, iar Megbeng spunea ca s-a hotarat sa mearga la CFR 2 si ca totul e excelent!
Carmenicoooo si iou care tocmai vroiam sa-mi dai si mie din tincturile tale, sa ma fac si eu cu 4 foliculi peste noapte, ca-n povesti...
Deci tot pe mana soartei ma las, ca stie soarta mai bine de ce-am nevoie, adica unul si bun......, cu sanatate maxima pentru tot corpul..., caci n-as vrea sa stric alte instalatii, de dragul instalatiei creative de bebici......
Liutza tot capricoanca si matalica????
Tot puternica, tot hotarata, tot cu simtul umorului si cu profunzimile vietii sub ochi........
Sa-ti traiasca mamicuta, fiinta cea mai amuzanta din tot universul, care te-a adus pe lume, pentru a se popula pamantul cu oameni buni si frumosi pe la interioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabb spune:

fetelor, fetelor, ce mai faceti?
nu am mai ss de mult ca am fost cam suparatica. am avut august cu stimulare cu ovamit, ovulatie exploziva cu usoara sangerare( ce stiti de asta????) 9 zile de temperatura 37.4. Dar: venit soacra cu picior rupt la mine + nepotel zapacit + alunecat pe scara si cazut in fund + sotul accident de masina in care din fericire nu a patit nimic dar m-am speriat grozav. Concluzia ziua 10 dupa ovulatie temperatura a inceput sa scada si in ziua 14 a venit CM. Luna asta fara nici un medicament in afara de vitamina E am avut ovulatie in ziua 15 tot cu sangerare in conditiile in care in ziua 10 am facut eco vaginal si nu se vedea nici un folicul!!!!!! de azi incepand astept cu "drag" CM. va pup si sper din suflet ca voua va mers mult mai bine decat mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Oana, Alexia, Bugnar,Carmencita, Amely, Danagie, simonette.. pe cine am mai uitat? Un weekend minunat si succes la
Eu am facut noapte alba la capul sotzului meu care mi-a facut febra 39, cu frisoane. Ingrozitor. Toate noaptea am schimbat tricouri ude, am facut ceaiuri, l-am intzepat cu Polidin si am stat cu mana pe fruntea lui. Si asta tocmai dupa dupa ce am facut vaccinul. Da' era putin prins de raceala si l-a mai prins si ieri o ploaie.. asa ca arata ca un pui congelat. In plus a vb toata noaptea in somn, s-a vaietat si a oftat.
Dar de dimineata l-am trimis la munca, doar e barbat cu carpa
Cred ca o sa incep monitorizarea in ziua 8, avand in vedere ca luna trecuta am ovulat in 12, numai ca ziua 12 o sa cada duminica , asa ca o sa ma pot monitoriza in 8, 10, 13.

Va si...va spun asa
"cine a ratacit si a patimit mult prin lume, isi gaseste bucurii chiar si in durere"

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Sunteti niste fete extraordinare...

Oana, minunate citate, nu stiu unde le gasesti, ca mi se potrivesc manusa...iar tu draga mea, esti atat de speciala, incat mi-ar face mare placere sa te cunosc...de altfel simt ca te cunosc deja!

Carmencita, noi doua suntem pe aceeasi lungime de unda, si eu ma gandisem la fel, sa iau o luna tinctura de marar... singura chestie e ca luna asta fac hormonalele (mai am pt. ziua 14 si 21) si as vrea ca rezultatele sa nu fie influentate in nici un fel...Dar luna viitoare cu siguranta ma apuc de "cultivat marar", caci stiu ca e binevenit pt. ovulatie

Mishule, chiar mi-a fost dor de tine, sper sa se regleze CM luna asta si sa nu-ti mai faca probleme. Hai, ma, fii optimista (eu vb. care sunt in butoi de nu mi se mai vede nici vf. urechilor!), si ai un pic de rabdarica luna asta sa vezi ce si cum... Poti sa ne spui mai multe despre Megbeng? Chiar m-ai pus rau pe ganduri...

Cristaab, imi pare rau ca s-au strans atatea, sper sa le depasesti repede, cat despre sangerare la ovulatie, nu e nimic de speriat, se mai intampla cand e foliculul f mare, sa apara o mica sangerare la desprindere...

Cami, multa sanatate sotiorului iar tie spor la monitorizari, vino cu vesti bune, mai ales acum dupa laparo...

Liutz, abia astept sa incerc lecturarea celor doi autori, orice diversiune de la realitatea asta de "cacao" in care bajbaim cu totii, e binevenita...imi recomanzi o carte anume sau tie iti place tot ce este scris de ei?

Oare ce-avem, mai frate, toti de ne-au apucat problemele, racelile, depresiile, nervii...?! o saptamana intreaga asteptam week-endul ca sa ne destindem, si cand vine, nu suntem in stare (sau nu stim?) sa ne bucuram de el...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely ne vom si cunoaste, la momentul potrivit....
Deocamdata, ca sa ma cunosti mai bine (cam asa arat), iti voi mai da ceva frumos de citit:
" Nu lasa intristarii sufletul tau si nu te chinui cu prea mare purtare de grija; veselia inimii da viata omului si voiosia lui ii prelungeste zilele" (Sfanta Scriptura)
Cami apropos de vorba ta legata de durere:
"Lectia cea mai insemnata pe care omul o poate invata , este ca durere exista in lume, dar atarna de noi s-o folosim si s-o putem transforma in bucurie." (Tagore)
"Tristetea? Lenea sufletului!"
"Icoanele fericirii ne plac, dar ale nenorocirii ne invata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

AMELY Eu il ador pe Kurt Vonnegut cap coada. Da' ca sa te imprietenesti cu el, poate ar fi bine sa incepi cu "Mama noapte". Daniel Pennac la fel, imi place fara drept de apel. Cred ca "Micuta vinzatoare de proza" sau, oricare dintre cartile lui (ca oricum, in toate e vorba despre aceeasi familie, o sa vezi, mai bine citesti pe dosul lor si vezi ordinea in care le-a scris, ca sa urmaresti familia de la inceput, desi se pot citi si la intimplare, ca sint si de sine statatoare, nu sint volume ale aceluiasi roman, sint romane separate, doar ca subiectul se continua.) Si, daca tot mergi la librarie, ia-ti si "Iubiri caraghioase" a lui Milan Kundera ca si-aia-i foarte frumoasa (sau orice de Kundera).

Gagici, eu rid de una singura prin casa de vreo juma' de ora si nu ma lasa inima sa nu va inveselesc si pe voi putin. V-am zis ca am citi tratamentul cu ceaiuri si m-am intimidat (in viata mea nu voi putea trai atit de disciplinat cum presupune tratamentul ala), in schimb mi-am luat si mie si sotului, diverse tablete de la plafar, naturiste deci. Si eu si el luam Brinca Ursului (daca facem o fata datorita acestui medicament ii punem numele Ursula si daca facem baiat, ii punem Brincusi), si separat el ia Potent Power si eu nu stiu ce tablete cu litera H prin ele, cu Y si cu o rezonanta indiana. Tocmai am descoperit ca de vreo trei zile, sotul meu a incurcat borcanasele si eu iau Potent Power si el alea ale mele pentru o buna ovulatie. L-am sunat adineauri sa-l opresc sa se mai indoape cu medicamente pentru ovulatie. Azi dimineata el mi-a marturisit ca el ia cite doua din fiecare si m-a rugat si pe mine sa fac la fel sa-i fac si lui mai repede un bejuliu mic ca nu mai are rabdare (eu sint o persoana bej, el e destul de negru). Asa ca dupa ce am luat pe ziua de azi 4 Potent Power, mi-a dat prin cap sa ma uit la eticheta. Stit care e culmea, gagici? Ieri la monitorizare, eu care am de obicei un amarit de ovul, aveam unul pe stinga si doi pe dreapta. Imi vine sa rid, ca de citeva zile dupa ce ne iubim seara, dimineata sotul meu ma intreaba daca am observat vreo diferenta din cauza pastilelor. Se refera evident la potenta. Va las ca intimplarea isi pierde hazul la traducerea internetica.

Cu sentimente virile... a voastra...

Mergi la inceput

Cu testosteronul, de la atata potent power stai betooon, deci de aceea erai tu atat de barbatoasa, draga Zoe????!!!!

Mergi la inceput