mamici de mai-iunie (4)
Raspunsuri - Pagina 7
magghyc spune:
Megbeng,
ce vaca sunt ...
am uitat sa iti multumesc!
M-am uitat pe subiectul pe care l-ai postat si tu pe forum...sper sa fie bine si bb al meu ( de fapt toti bb-ii nostrii, sa ii ducem impreuna la gradi...
Magghyc
DianaR spune:
Salut burtici dragi! Iaca vin si eu aici cu voi, ca am un samburel de 8 saptamani (dupa UM si 7 saptamani dupa prima ecografie, probabil am ovulat tarziu) precum si o galmita de 1 an si 5 luni acasa.
Greturi au inceput de acum o spatamana, pana acum pot spune ca sarcinile mele seamana leit.
Datele mele: ZN 18.06.1974, UM 16.08.2005, DPN 22.05.2006 sau 30.05.2005, asta din motivul enuntat mai sus, vad eu pe 25 la eco, cand merg la ginecologul meu, mare ecografist.
Magghyc (doamne ce nick complicat ai!) ca sa te incurajez am o prietena care la bebe2 a avut aceasi problema ca si tine, venise la spital a doua zi pregatita de chiuretaj, tot 2/3 din suprafata sacului, sangerare abundenta, bebe aproape compromis. Reface medicul eco si minune, hematomul aproape disparuse, bebe super ok. Si acum are o mandrete de fata. Gandeste pozitiv si va fi bine.
Ce cred eu despre datele tale ecografice: LCC este lungimea embrionului, la 6,5 sapt trebuia sa fie 5 mm, deci ai de fapt mai mult. VSVG nu stiu exact, cred ca varsta gestatiei/sarcinii, 7 sapt si 4 zile ce ar corespunde la lungimea embrionului. FSD este fundul de sac Douglas, spatiul dintre uter si vezica urinara, care trebuie sa fie gol, asa cum ti s-a spus.
Megbeng, esti studenta la medicina si viitoare mamica! Felicitari!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (8+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005
shoricutza spune:
Dragele mele va multumesc mult ca m-ati mai linistit .... inca nu am sangerat deci poate ca nu este chiar atat de grav ....
Ma simt absolut ingrozitor!!!! o greata infernala!!! as vomita non-stop. o sa incep si io sa iau utrogestanul intravaginal ca altfel nu mai rezist.
DianaR bine ai venit!! iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos.
magghyc ma bucur ca ti-a revenit simtul umorului si ca gandesti pozitiv. ai incredere in bb tau cel luptator si va fi bine sigur. Te pupic si maine sa ne dai vesti si mai bune.
Megbeng mercic ptr ajutor si ptr informatii.
6+
july_g spune:
Bine ai venit DianaR! Sa Fii sanatoasa si tu si bebe!
Ama si eu ma gandeam la gripa asta! Megbeng ce ne sfatuiesti?
Va pup Iulia
10+ (8+)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
lauricipani spune:
Buna dimineata fetelor,
Cam matinala sunt dar m-am trezit ca mi-a plecat sotzul pentru 12 zile.
Sper ca toate suntetzi bine.
Megbeng, magghyc, shoricutza, zuzi, bogdana si toate celelalte

DianaR bine ai venit printre noi!!! Sarcina usoara si bb sanatos!!!

5+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
utocatalina spune:
Laurici acum am vazut ca esti graviduta
...felicitari din suflet
si sper sa fie foarte bine totul..te pup si sunt alaturi de tine!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
25+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
raalucutza spune:
DIANA R bine ai venit printre noi...sa ne spui si noua mai multe despre prima ta sarcina...poate ne povestesti si cum a fost la nastere,nu de alta dar sa stim la ce sa ne astepetam.....brrrrrrrrr!!!!ca mi frica de mor...si mai am asa de mult pana atunci.....hehehe.....
raluca
raalucutza spune:
am vazut ca JULY se plange ca s-a ingrasat....voi cate kg a-ti luat?asa ca fapt divers...ca pe mine oricum nu ma intereseaza ca pot sa ma fac cat o balena atata timp cat bebe meu va fi sanatos si cu chef de joaca!azi m-am gandit la inca un fapt...acela ca mai este putin si vom afla si ce sex are bebelul nostru....nu o sa fie super interesant?sa ne alegem nume impreuna?cred ca o sa ne uneasca si mai mult!
raluca
magghyc spune:
Diana R,
da, toata lumea se plange de nic-ul meu cel complicat..numai ca nu mai era nimik liber din ce nik-uri vroiam eu...
Merci pt interpretarea datelor deci sa fie bb mai mare decat credeam eu? Asta nu e rau, dar eram uimita, fiindca la eco anterior mi se masurase sacul lui bb, acum pe bb si nu mai intelegeam nimik?
nu-i vine sa cred ca stau de o saptamana numai in pat!!!
IN rest, despre mine - greturi deloc, dureri abdominale mari noaptea, dar ca 'semne bune" nu am mai sangerat deloc ieri iar saii mei stau sa faca explozie...
cum eram tare silfida de felul meu
exact statul la pat imi trebuia mie acum...mai ales ca de cateva zile incep sa fac fixatii pe tot felul de alimente (nu am crezut ca o sa fiu pofticioasa, dar...)
In rest, astept pozele bb-ilor vostri. Pe lunganul meu il expun numai dupa e ii trece hematomul...
magghyc
7+
magghyc spune:
shoricutzo,
pai m-am gandit ca daca tot se da fiu-miu (sau in fine, poate o fi fetita) minune medicala, de nu-l crede nimeni ca e in viatza, tre sa fiu si eu la inaltimea lui, nu?
adica glumetaza si pozitivista...
acuma, ref la utrogestan - e bine oricum sa ii spui medicului ca vrei sa il iei intravaginal...
doamne ajuta, sa nu sangerezi!! iti tin pumnii sa fie bine!