Copilasi de august-septembrie 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mersi mult, dragele mele !

Sa fiu sincera, sunt incantata.
La fel si Cosmin.
El oricum si-a dorit sa fie tot fetitza, pentru ca asa s-a gandit ca-i va fi mai bine Oanei: sa aiba o surioara.
Si cred ca e ok.
Asa ca ma incadrez in gasca Iulianelor si a Corinei cu cate 2 fetitze .

Doctorul m-a intrebat ce avem acasa. Fetitza ! i-am raspuns.
Eiiii ! a zis el... e tot fetitza si aici...!

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Felicitari,Dana!!!
Ce veste frumoasa ne-ai dat!!! Sa creasca mare si sanatoasa Roxanica si sa dea Dumnezeu sa nasti usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Deliak, mersi mult !

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mesaj pentru toata lumea care si-a exprimat dorinta de a participa la site-ul cu "nazdravani". va rog verificati-va mailul, daca nu ati primit nimic de la mine, dati-mi o adresa de mail valida!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Dana -ene - felicitari, sa iti traiasca fetele !

Cristina - primit email, reply
Danat - nu stiu exact cati copii sunt in total in gradinita, oricum nu prea multi, nu cred ca sunt mai mult de 15-20, la grupa mica sunt 6, si atunci cand pleaca pe undeva se duc cu "catel cu purcel", adica in afara de educatoare mai sunt : infirmiera, directoarea, psiholoaga, soferul etc. Se aduna destui adulti. Oricum la teatru Sasha sta numai in bratele educatoarei (ca cica s-a cam speriat prima oara ) asa ca nu imi fac mari probleme !

Ieri dimineata au fost la CIRC - atentie Cristina - si i-a placut, nu s-a mai speriat, mi-a povestit el ceva dar aseara era prea obosit sa imi mai raspunda.
Dupa cum v-am mai spus, Sasha e innebunit dupa motociclete. Am fost intr-o seara in parc zilele trecute si am vazut la chioscul de acolo printre alte jucarii o motocicleta de plastic destul de mare (cam 25X15 cm). Intrucat fusese cuminte in ultimele 10 minute am zis hai sa vad daca o vrea. Bineinteles ca da. Ajungem acasa, ca nu am desfacut-o in parc, nici nu ma lasa sa il dezbrac ca vroia "teta".
Si nu va spun ca s-a jucat cu ea toata seara, a calarit-o, iar la culcare m-a dat pe spate : a luat-o in pat cu el si inainte de a pune capul jos a pupat-o.... SIncer mie mi-au dat lacrimile.... El nu prea se joaca cu jucarii, am cam renuntat sa ii iau cine stie ce sofisticarii cand el se joaca cu tacamurile sub masa din bucatarie..., dar cu asta m-a topit. Si in continuare, dimineata la olita nu sta decat cu ea alaturi...

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Dana, felicitari pentru Roxana Elena. Si multa sanatate Oanei.
Cristina, lasa ca se va face Iris mare. Nu vezi la mine, Andreea s-a nascut cu 3.400 deci maricica iar acum e la coada cu greutatea.

Acum o luna am vazut niste poze si am facut si cateva comentarii pe care le salvasem intr-un txt. Dar mereu am fost grabita si nu le-am mai copiat aici. O fac de data asta. Ramane sa recuperez pentru pozicile noi, puse intre timp.
Danat, poze cu Raducu la tara, va invidiez, foarte sanatos in aer curat.
Mihaela, poze de la ziua Silviei, pe care o pupam dulce.
Mireaf, poze cu Alexuta, foarte frumoasa la nunta. Si bineinteles am vazut si burtica.
Cristina, pozele lui Andrei de toata vara, Foarte frumoase. Ce baietel mare, cu bicicleta de oameni seriosi. Si cele de la mare.Frumos tortul. Mare smecher Andrei, conduce masina, motocicleta si mai bea si bere pe deasupra.
Raluca, cu puiul ei de om la corcoduse. Ioana e o scumpa.
Dana_Ene, pozele din august, cu burtica, de la ziua Oanei, i-am vazut si eu "prietenul", si ultimele poze din septembrie, ultima chiar m-a impresionat.
Roisin, pozele cu surorile, chiar seamana leit. Ce par mare are Irina. Al Emmei mele i-a cazut aproape tot, e cam chelioasa acum.
Irinuca, Pozele lui Raducu printre flori.
Mih, pozele lui Matei, foarte frumos baiat mare cu bretele sufland in tort.
Sisi, super camera Petrei. Si super super la Cristal Palace.
Pozele Ancai cu BB Sasha, foarte frumoase, mai ales pe masa de biliard si cel mai mult cea de pe cal.
Pozele Ancai Laura de la mare cu Eliza, si intalnirea lor cu Silvia. Frumos somnul in piscina?
L-am vazut si pe Horia al Tigresei, la piscina, cu fete, in masinute si nu in ultimul rand la ziua lui.
Cateva poze mai vechi ale Lilianei cu Andra, ca ea n-are nimic nou (decat peisaje din Galati?)
Pozele Nicoletei cu Andrei Catalin de la mare, (cu Sheherezada, ha,ha)
Rodica, pozele de la ziua lui Stfan, frumoasa petrecere.
Iuliana, pozele de la botezul Dianei, le-am vazut chiar acum, foarte frumoase, ma dati gata cu rochitele superbe, si ale Emmei si ale Dianei. Foarte frumoase ultimele poze, cele "de tablou". Cam cat costa o rochita de ocazie pe acolo? Eu am cautat pe aici, ca pe 29 cununam si vreau sa-i iau Andreei ceva mai deosebit si pe aici mai putin de 1.000.000lei nu gasesti. O rochita care mi-a placut era 1.500.000.

Andreea a ramas cu tuse si mucisori, maine vreau sa merg la Cantacuzino sa-i fac un exsudat nazal si unul faringian ca ma streseaza faptul ca dupa atata tratament nu s-a facut bine complet.
Mananca mai bine, sunt cat de cat multumita, zice ca face kk dar chiar cand incepe si n-apuc sa-i pun olita ca nu stie sa se tina. Eu o pun totusi dimineata la olita si uneori face (mai rar). Iar atunci e foarte incantata ca repeta de 10 ori ca a facut la olita.

Noi fost la mare (la ai mei parinti) de joia trecuta pana marti. Asta pentru ca a avut sotul treaba cu serviciul si ne-a luat si pe noi. Timpul a fost foarte frumos in mare parte, luni si marti a fost mai frig, chiar a batut vantul. Ne-am plimbat pe faleza, Andreea a vazut iar marea si chiar si-a amintit ca a facut asta vara baie. Am dus-o si la Acvariu sa vada pestii, a fost foarte haioasa ca la bazinul cu pestii mari am pus-o sa puna mana pe geam si a incaput sa tipe cand i-a vazut venind spre ea. I-au placut doar pestisorii mici, pe ceilalti n-a mai vrut sa-i vada.

Emma e bine, se intoarce de pe spate pe burtica si invers de vre-o saptamana. E si ea pretentioasa la mancare, de-abia deschide gura sa manance, de cele mai multe ori tine buzele stranse. Biberonul nu am reusit sa i-l dau (pentru ca nu se mai satura cu san si vreau sa-i dau lapte praf). Am incercat lapte Nan, Humana, biberoane cu tetine de diverse forme, nu-i place nimic. Ea vrea la san. Acum as incerca (dupa cum mi-a zis o prietena care asa a procedat) sa-i dau tetina prin sirop de zahar sau miere, poate o ia, ce credeti, doctora mi-a zis sa-i dau laptele cu lingurita, pai ma apuca noaptea pana bea ea un biberon, mai ales ca nici nu prea deschide gurita. Sper sa nu o ia pe urmele Andreei ca ma las de "functia" de mama.

Cam atat, numai bine tuturor, multa sanatate!!!

Iuliana

http://community.webshots.com/user/iuliana76
http://community.webshots.com/user/andreeaalexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iuliana76, nu stiu ce rezolvi cu emma asa!!! adica c-o inveti cu dulce! ce-o sa faci, sa-i pui zahar in lapte ca sa-l bea?! nu mai zic, mierea nu se da sub un an... de ce nu incerci seara sa-i dai niste cereale mai solide, care stau in lingurita. si poate chiar ii plac, cu fructe, si o sa manance!

Cristina 32+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

dana-ene, felicitari pentru Roxana-Elena!!! Sa creasca mare in burtica deocamdata, apoi sa ai o nastere usoara!!!!
si eu sunt in clubul cu 2 fetite...

Va pup pe toate, ma asteapta bucataria!

Mihaela si fetele mele

Silvia la 2 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

nazdravanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Dana_ene : Felicitari scumpo!!!!!
Oana o sa fie tare fericita cu o surioara. Ma bucur mult ca e totul bine.

Iuliana76: Esti o mamica tare eficienta, daca ai reusit tu cu 2 bebeline sa vezi toate albumele...
Sa-ti spun ce gaselnita am avut eu cu Horia, ca aceeasi pb. am avut si eu cu el. Copilu' vroia numai san, iar eu nu aveam sa-l satur. Pana pe la 3 luni a acceptat si biberonul, dupa care, a inceput sa realizeze si diferenta. Efectiv nu a mai vrut sa vada biberon. Asa ca il puneam la san, manca ce manca, adormea, dupa care luam biberonul si ii dadeam lapte asa adormit. Si bea semnificativ, 100-150 ml. Bine, ideea e ca nu tb. sa fie nici prea adormita, ca atunci doarme si nu mai mananca nimic, doar asa semi-adormita. Eu serios iti spun ca nu stiu ce m-as fi facut altfel, ramanea copilu' nemancat. Am mers in paralel cu sanul si laptele praf pana la 9 luni.

Sasha : cum e Sasha cu moto..asa e Horia cu tractoarele.
"Tatou" e la ordinea zilei, de dimineata pana seara. Pai baieti, nu???

Cristina: buna idee cu circul.

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Saluti fetele!
In primul rand va multumesc pt. urarile si gandurile voastre bune.Am reusit sa mai citesc si eu din urma. Slaba miscarea pe aici, ma gandeam ca am de citit capitole.

Dana_ene felicitari pt. Roxanica! Ce frumos ca mai ai o fetita, cred ca esti o fericita. In clubul cu 2 baieti nu se inscrie nimeni?

Hai sa va povestesc un pic de nazdravanii mei. Binenteles ca nu am timp de nimic, ma storc de puteri si nu stiu cand trec zilele, saptamanile. Sunt niste fomisti, spre deosebire de Alex care era o finuta la capitolul asta. Le dau si san si bibe, da binenteles ca de laptele praf se stramba de parca le-as da otrava. Iar de supt sug cate o ora intreaga, adorm, ma apuca si nervii ca nu mananca si ei cum trebuie. Dar au luat f bine in greutate, in 2 sapt 500gr fiecare. Daca sunt mancati sunt f cuminti, dorm 3h, ceea ce e rezonabil. Gabita, cel mare e super fomist. E urgie cand e nemancat, sotu zice ca e ca stiuca, cum simte tata cum se arunca. Dar daca e satul e cel mai cuminte copil. In schimb Mihaita e un bandit.Mananca incet, e un lenes, vrea sa fie tinut in brate, se stramba cand nu-i place ceva, un smecher.
Una peste alta e frumos, dar e f greu. Eu toata ziua nu fac decat sa le dau sa manance, ii schimb, iesim afara, mananc si eu cand apuc, facem baita si uite asa trece ziua. Noroc cu maica-mea ca face mancare, curatenie. Nu stiu ce ma fac cand voi ramane singura.

La sf. lunii vine si Alexandra. Apropo si eu vreau sa o duc la circ. Abia astept sa-i vad reactia, ma intreaba la tel: "Ce fac fatiolii?"

Hai ca m-am intins cu vorba da nu se stie cand mai apuc sa intru.
Va pup pe voi si pe nazdravanii vostri, ma amuz copios cand citesc ce traznai au mai facut.
Aa, uitam sa va zic. Am primit si eu o steluta!

Flori, fetita Alexandra (22 sept 2003)si gemelasii Mihai si Gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05- avem cateva poze noi!!

Mergi la inceput