Copilasi de august-septembrie 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

CRISTINA, bine ai revenit, lasa nu te mai enerva atata cu astia de la cablu ca oricum tot in legea lor rezolva problema......idiotzi ca peste tot, n-ai ce sa le faci.
Apropo de lasat singur.....nici o sansa ca am incercat, DAR de cateva zile accepta sa stea la el in patut cu conditia sa faca si mami nani in patul din camera lui. Am progresat domle! Asa ca dupa ce adoarme plodu` (si io....vreo ora-doua ca pana se foieste el mai bine de juma de ora ca sa adoarma ma ia pe mine somnul inaintea lui) ma duc in dormitorul nostru si las copilu singur la el in camera.
Am de gand sa ii fac pat mare si sa desfiintam patutul mic....sa vedem cum va reactiona si daca va accepta sa faca nani acolo.

DANA_ENE, iti recomand ceaiul din cozi de cirese si matase de porumb, e bun ptr probleme d-astea. Si mai sunt niste pliculete naturiste din cate stiu eu, URICOL, cred ca le poti lua fara nici o problema (se dizolva in apa). Le gasesti la orice farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Cristina - bine ai inviat ! S-ar parea ca fara tine nu prea mai da lumea pe aici !

Noi cu culcatul seara avem alt ritual : noroc ca lui Sasha ii place f.f. mult in baie, seara s-a invatat la "apa cu buie" ( adica apa cu bule in baie, adica cu SPUMA...) si dupa ce se balaceste cu spuma pana la gat incepe circul cu stersul si imbracatul. la faza asta e posibil sa mai incaseze cate una la fund ! Dupa care mami pregateste laptele si suzeta si in ultimul timp l-am "pacalit'" pe tati sa stea cu el pana adoarme, asa ca adorm amandoi imediat. Eu i-am cumparat mai demult un CD de relaxare cu sunete din Caraibe, e super relaxant pe fundal se aud zgomotul oceanului si pasarele insotite de o muzica foarte foarte linistita. Si pe mine ma calmeaza cand sunt cu capsa pusa....
Ieri a fost cu gradinita la teatru de papusi pentru a doua oara si cica nu s-a mai speriat asa ca prima oara. Azi sunt la circ, sunt tare curioasa cum reactioneaza Sasha !

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

salutare, salutare...
Am vazut si eu ca de ceva vreme se facu liniste pe aici, chiar eram disperata ca nu gaseam subiectul la "active" si ma tot intrebam, cum de este posibil sa nu mai avem vesti de nicaieri, dar uite ca ne revenim incetul cu incetul...
dana_ene Din ceea ce am citit si aflat de la alte mamici cam toti copiii intrati in comunitate au facut raceli de-astea nejustificate, oarecum, la distante scurte de timp. Cred ca este o masura buna luata de voi sa mai amanati un pic cu gradi, dar sincer imi pare rau pentru ca citeam tot timpul cat de atrasa e de ea, cat de bine mananca...dar asta e...Ai grija cu racelile astea!!
Am facut si io cistita si in prima etapa mi-am pus malai cald pe zona cu pricina. Nu mai spun ca ghiber cum m-a vazut cum a inceput cu maratonul de intrebari: "dar ce-i acolo?" "dar de ce pun asa?" si da-i explicatii copilului cum ca pe mami o doare/ustura cand face pipi si trebuie sa pun malai. Eii, nu va spun ca de-atunci in fiecare seara pe Andra o "ustula la patza" si "tebuie sa puna mami malai cald". Ma conformez si pun intr-o batista 3 fire de malai pe care i le atasez de burtica...si pe care a doua zi il strang cu aspiratorul...

danat Mai, cred ca toate mamele primesc observatii edspre ingrijirea copilului. Trebuie sa stii ca fiecare dintre noi se pricepe suficient de bine sa aiba grija de pui, iar bunicile exagereaza!!! Si ai nostri bunici sunt la fel dar eu le dau Ignore si sfarsesc prin a-mi explica cum ca nu stiu ce sa mai faca cu mine...

cristina Relax ca asa-i cu astia de la tehnic . Lasa ca se rezolva pana nasti! Si profita si tu de "liniste", stai in pat, mai impleteste pentru Iris, ca restul...vine de la sine! Cat despre Andra, cred ca nu m-a mostenit pe mine cu atractia pentru bucatarie, asa ca Andrei ar fi pe maini bune

Anny In sfarsit in patutz!!! Mai, dar asta e un progres substantial!!! Lasa ca se dezobishnuieste el si de mami in camera lui. Iar ideea cu patul normal, la noi n-a tinut prea mult (Doamne-fereste sa patiti la fel), asa ca trebuie sa "inventam" o alta camera. Oare pe balcon ar fi bine????

Despre noi, cam nimic nou, doar ca ne-am procopsit cu niste mucaleti. Nimic grav, ca noaptea respira chiar bine, ziua ne mai da de furca...Am pazit-o noaptea sa vedem daca nu cumva face temperatura, dar mi-a demonstrat ca-i destul de rezistenta. Asa ca suntem tot la capitolul babesti (ca la astea ma pricep). faza simpatica e ca incearca sa-si sufle nasul. Si intr-o zi chiar a reusit si i-a zburat o bucata fix pe mana. Pana m-am lamurit eu ce facuse, l-a si lins don'shoara!!! Am inceput sa ma stramb, sa fac fete de ingretosare si mi-o tranteste: "mami, da-i delicios!!!!" Ce s-o mai contrazic???
Eii, cam asta in mare...
va pupilesc si va doresc o zi buna!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Wow ce frumos Anca ca-i duce la spectacole! Da' au curaj educatoarele, ii pot struni asa mititei? Sa nu o ia unul in stinga, altul in dreapta? Cati copii revin unei educatoare?

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by liliac1

Am facut si io cistita si in prima etapa mi-am pus malai cald pe zona cu pricina. Nu mai spun ca ghiber cum m-a vazut cum a inceput cu maratonul de intrebari: "dar ce-i acolo?" "dar de ce pun asa?" si da-i explicatii copilului cum ca pe mami o doare/ustura cand face pipi si trebuie sa pun malai. Eii, nu va spun ca de-atunci in fiecare seara pe Andra o "ustula la patza" si "tebuie sa puna mami malai cald". Ma conformez si pun intr-o batista 3 fire de malai pe care i le atasez de burtica...si pe care a doua zi il strang cu aspiratorul...

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Liliana, e tare dulce Andra.
Am ras singura citind .

Anny, mersi mult pentru pont .
L-am trimis pe Cosmin sa-mi ia URICOL.

Oricum, in seara asta ma duc la ginecolog.
Mi-a facut programare.
Si fac si ecografie morfologica. Uraaaaaaaaaaaaaaaa !

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

na, ca tot ziceati ca va era dor de mine... am alta idee, ca de obicei...

am auzit ca la circ in bucuresti ar fi niste spectacole scurte, de o ora, special pt copii mici. dar nu le merge situl. cine sta pe-aproape sa intrebe?? si poate facem o iesire de grup pana nasc si eu!!!
desi cred ca noi, cu ai nostri plozi, putem sa tinem si spectacolul .

Cristina 32+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Gata, dragelor, am vesti de la ecograf.
Aseara am facut eco morfologica, iar datele sunt acestea:

Vom avea tot o FETITA, o va chema ROXANA ELENA.
Arata foarte bine, are 455 grame si este lungutza.
Toate organele sunt perfect dezvoltate, i-am vazut inimioara si cele 4 camarutze, i-am ascultat bataile ei, am vazut ficatul, guritza, ochisorii, nasucul, manutele si piciorutele.
M-am topit toata !

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

dana_ene O veste super-minunata!!! Sa fie sanatoasa si sa creasca maricica si tu sa nasti super-usor.
pt Roxana-Elena!!!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Dana_ene - ma bucur mult pentru tine! Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa nasti usor!
Ce frumos!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ooo, dana, asta da veste!!!
dupa ce ne-ai tinut atata amar de vreme cu sufletul la gura...
si pt viitoare surioara a oanei!!!

Cristina 32+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput