Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_alinus spune:
Ina, hai ca m-am uitat si eu "retroactiv" la pozicile tale, ca prea le lauda lumea...si pe buna dreptate! Tu esti o mamica atat de radioasa - ca nici n-am zice ca ai o asa socrela pe cap
Iar lucrusoarele Rachelinei sunt dementiale...rochitele rosii sunt SUPERBE!! ce mai ma faci sa iau iarasi la rand magazinele de copii...dar nu, rezist eroic, insa nu stiu pt cat timp!
Alina si Bebitza Amalia 35+
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
Ina869 spune:
Alina multumesc! Da, radiez numai la gindul ca bebelusha este cu mine...
iar in ceea ce priveste plimbarile prin magazine, stiu, inteleg, este foarteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee greu sa ne putem abtine....
Ma intreb cum voi rezista dupa ce intru in concediu, atunci voi avea mai mult timp de colindat, "ochii vad, inima cere..." of!
Ina
felicia74 spune:
ina unde sunt celebrele poze, ca mor de curiozitate?
eu am intrat si in albume DC, si in pagina personala si nu am gasit nimic. in rest nu am vazut nici un link.
Felicia
31+ si bebe strumfitza
Ina869 spune:
Felicia sint sub steguletul Canadian;da un click pe el si te vei duce direct la poze ![]()
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
felicia74 spune:
Nokitza multumesc!
bine ca ai o preocupare ca la intalneala am vazut ca ai o energie
... succes!
Mie nu-mi vine nici sa ma dau jos din pat, sau poate doar ptr a vedea ce s-a mai scris pe forum![]()
![]()
![]()
Ina m-a topit camera! preferatele mele sunt: floricelele de pe marginea patului, lampa-testoasa si veioza cu zane. dar inca nu am vazut tot.
Felicia
31+ si bebe strumfitza
Denisam spune:
Ina, am vazut pozele, f. faine, si camera si rochitza si tu!
O s avad sieu de rochitze, dc nu primimi si lampa tot din aia vroiam sa ii cumpar, sa vad dc nu cumva vad altceva![]()
Intrarea de la casa v-stra e 99% identica cu a noastra!
Bafta la control!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Noki_Lara spune:
Fetelor, in caz ca va intrebati de ce este asa de mare linistea pe aicea: explicatie la mintea cocosului: sunt eu pe forum...numai mie mi se poate intimpla asa..de cite ori am timp sa stau pe net, atuncea se nimereste linistea cea mare

Miine, cind nu pot intra, parca vad ca o sa aveti logoree...
Poze cu mine
Varsta
Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png
silvia_d spune:
fetelor,azi trebia sa am echo4d la medsana,cand colo ma suna duduia de la telef.si-mi spune pe un ton mieros ca nu mai raspunde aparatul;eu tocmai ce ma dadeam jos din mashina cu sotul,sa intram in clinica,era 18.03,si-aveam programare la 18.30;cata lipsa de profesionalism,adica s-a stricat aparatul,minunea aia de 4d,urat,f.urat,mai ales ca eu ma duc acolo sa vad cum a evoluat acea brida amniotica...
aveam programare la dr.chitescu...care mai nou e si pe-aci,nu numai la medlife...
si cat de greu am obtinut o programare"mai in fatza"...acu'sa va zic ce-am facut,m-am programat la dr.steriu mihaela,maine,la 18.00,la medlife,ca nu mai pot,stau ca pe jar
intrebarea mea este:stiti careva ceva desprea dr.steriu?e si medig ginecolog,si echo,si dr.in stiinte medicale,etc.
pupici,si bebici sanatosi
p.s.saracu'stefanel al meu din burtica,cate lacrimi a papat el azi...
felicia74 spune:
cum sa nu mai raspunda aparatul? si nu ti-a dat nici o alternativa, de genul va trimitem la celalalt sediu al nostru?
Pacat, Medsana mi se parea a fi o clinica serioasa. Dar... traim in RO.
Felicia
31+ si bebe strumfitza