Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dupa cum ziceam, revin...

nu-mi mai fac nervi cu netul, bine ca a trecut, dar ajung la concluzia ca "sefii nu este destepti cum se cred". adica tot nenea care facea munca de jos a gasit si reparat problema...

miercuri am fost la control, mi-am vazut bebelina, care creste frumos, dar e mironosita delicata. o sa fie un copil mic, dar e sanatoasa. avea 1680g la fix 32 de saptamani. si are o fetisoara tare rotunda. seamana cu fra-su. daca face 3 kg pana la nastere mare minune!!! da' nu ma supar. astia mici recupereaza f repede in greutate. plus ca se nasc si usor.
placenta e cam groasa... si don'soara o sa fie un pic cam inghesuita pe-acolo, iar daca nu-i place nivelul scazut de confort ar putea sa vrea afara mai repede.
si dupa ce m-am plan ca ma dor toate alea, de la "mersul pe bicicleta" mi-a facut si un control, da' toate erau in regula, bine inchise si la locul lor.asa ca n=am decat sa mai rabd, ca asta e situatia.
mai nasol e ca de la vremea asta idioata m-a pocnit o durere cu soldul drept de mor...si dupa o sapt de stat in pat parca e si mai rau! adaugam la asta ca sunt racita, tusesc de-mi sar toatee prin burtica... bine ca nu fac si febra! si copilul e bolnavior, da' parca e mai plin de energie ca niciodata! scoate untul din mine... daca mai e ceva de scos!

Ina, zic, ca nu ma pot abtine... mare doza de nesimtire are soacra ta... pai am si eu o nelamurire... daca prin absurd o chemati sa stea cu copilul, la anul, are pretentia ca face babysitting si trb sa o platiti?? ma gandesc ca, daca acum, ca a stat degeaba a avut tupeul asta....?

Cristina 32+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hello,
ina, 'neata! cat e ceasul pe acolo? 6, 7, 8?
ce bine va dienuta si cristina nu sufera decat de lipsa de net, ca ne ingrijorasem...ar mai fi Mirela, nu?
noki, n-ai ce sa faci, acu' ai vrut studentie la "batranete" trebuie sa te duci la bairamuri, sa postesti tigarile, sa mergi cu nasul pe tren la mare de 1 mai si sa bei ceva ieftin, altfel te reneaga colegii...
dienuta, mai lipsea sa ceri sunet dolby surround...
deci nu te-au satisfacut serviciile de la multiplex filantropia...ei lasa, ca eu am dat la pop 3.500.000 pe un 2d si nu numai ca nu mi-a aratat nimic, da' imi era frica si sa respir sa nu-l deranjez, asa scortos este...singurele vorbe pe care mi le-a adresat la un moment dat au fost sa intrerupem ecografia sa ma duc la toaleta ca nu vede nimic, ce, eu nu stiu ca doar in trim 1 am voie sa beau apa inainte de eco, nu si in trim 2 si 3......pai, de unde sa stiu...nu scrie in nici un material informativ...dar, ma rog, suport, ca am auzit ca e bun, luna asta ma mai duc inca o data la el...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

FETELEEEEE!
Exact la o luna de cind am inceput, am incheiat cu zugravitul apartamentului.Nu-mi mai incap in piele de fericire.Ei, bineinteles ca nu a iesit totul asa cum am vrut, caci parchetul lasa de dorit, dar asta este. Mai urmeaza vreo 3 zile de smotru, pe care il va realiza mama si o prietena.Eu voi sta cu burtoiul in vint si voi observa.
Azi e cea din urma zi de serviciu.Mi-am luat ultimele zile de concediu de odihna si voi continua cu cel de maternitate.Deci odihna intr-una de acum.Cursurile pt gravide se dovedesc a fi taaare pretioase si folositoare.
Ce sa va mai spun.Bebe e bine, s-a confirmat ca e fecior, dar fiind ca ecograful de aici e cu manivela, nu am aflat nici lungimea lui, nici greutatea.Dr zice ca nu are importanta ca oricum nu se poate interveni asupra acestor parametri.Continui sa am stari de ameteala sau lesin, iar calciul injectabil luat nu ma ajuta in nici un fel.
De sapt viitoare sper sa fiu ceva mai activa caci voi avea vreme berechet.Imi pare tare rau ca inca nu am reusit sa cumpar nimic nimic pt bebe . Dar sper sa se intimple repede si asta.
Va pup pe toate.Aveti grija de voi.
29+

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna burtici,
Dar ce liniste pe aici! Eu v-am mai citit de dimineata dar nu m-am mobilizat sa scriu, azi am preferat sa ...gatesc un pic, adica am facut un strudel cu mere, chipurile pt desertul de la cina, dar cred eu ca Phil nu o sa-l mai apuce... Chiar aveam pofta, si am balotat si...m-am cantarit dupa aia Hai sa va zic:16,5 kg in plus! Ia sa vedem cine ma mai depaseste acuma.

Dienuta, bine ai revenit! Si ce haioasa esti cand povestesi...mai ales ca sunt lucruri care te pot scoate din minti! Pai cum adica mey sa nu intoarca monitorul spre tine?? Pai mai trebuia sa ii ceri tu? sau era normal sa fie spre tine...
Eu nu stiu ce sa zic, dar sunt unele faze cu doctorii astia de te scot din minti!Citeam pe la alte subiecte cum ca ar fi cabinete unde gineco consulta mai multe femei deodata...pai as muri sa ma dezbrac si sa ma expun ca la cinema! Deja ca mi-a trebuit vreo 30 ani ca sa imi arat podoaba la un dr, dar sa mai am si spectatori...no way!

Cristina, bine ai revenit si tu printre noi! Chiar ne intrebam ce mai faceti voi fetele altadata atat de active! Felicitari pt bebelina, sanatoasa sa fie ca apoi ia ea in greutate ca doar de asta o sa vegheze mamica ei, nu?

Noki, felicitari pt studentie si ... o sa gasesti tu o solutie pt sambata, ca doar exista un tatic si posibilitatea sa stochezi laptic in frigider, nu?

Leea, concediu placut si te asteptam mai des! Si nu iti fa griji ca nu ai cumparat nimic pt bebe, ca ai timp de acuma in colo, mai bine ca ai cu ce sa te ocupi in concediu, ca vorba aia, prea multa odihna... poate deveni foarte plictisitor!

Joy, la mine e cam invers, bebelinei mele nu ii place sa stau intinsa sau pe parti, ii place mai mult pe scaun sau in picioare...de aia a devenit un chin pt mine noaptea, cand pur si simplu nu pot sa stau intinsa...

Ina, chiar uitasem sa ma manifest si eu contra socrelei tale! Pai nu-i ajunge ca o platiti mai vrea si cadouri pt nepoti...banuiesc totusi ca o sa le zica ca sunt si din partea voastra! Sotul tau nu i-a zis nimica?

Alina si Bebitza Amalia 35+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

fetelor!
Tocmai am venit de la consultatie, nici nu am avut ce sa spun doctoritei, ca la ce informatii avem pe site, ce s-o mai intreb? (Nici nu-mi vine sa cred ca spun eu asta, din moment ce acum 2 luni ma panicam ptr orice). Am anuntat-o ca intru in prenatal si m-a avertizat sa nu devin sedentara, ca am sansa sa iau n kile pe langa infimele 7 kile de pana acum.

Asa ca ma duc la cursuri la Giulesti de saptamana viitoare. Maine dau telefon sa vad ce si cum.
In rest, totul bine, ne mai vedem peste o luna.

Cat despre discutia cu bunicutele, eu trebuie sa va marturisesc ceva: cu cat inaintez in varsta, parca ma apropii de adolescenta. Imi plac hainele care sunt acum la moda, asa shui cum sunt. Si cand te gandesti ca adoram sa merg la facultate (acum vreo 10 ani) in costum cu fusta. Eram si eu fata independenta.

Acum sa vad ce ati facut in lipsa mea.

Felicia 31+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Buna dragelor! mai, da' greu mai merge net-ul astazi!!
Am stat cu frica in san ca nu apuc sa va scriu pina plec la doctor si ca ma dati disparuta; a trebuit sa termin niste rapoarte urgente si de aceea nu am semnat condica mai devreme…si eu sint dependenta de forum
Coralia, Maria Alexa eh, cred ca aparartul de fotografiat este mai bun, ca-mi ascunde el sunculitele ...
Noki Lara FELICITARI; lasa ca-i bine creste si Sara si iti dai si tu examenele in acelasi timp.
Ana Maria si eu sint in aceeasi situatie ( tot 36, tot primul copil asteptat de-o viata) dar zau daca ma simt in varsta (eh, mai am momente uneori cind ma simt de 80 de ani..) Deja mi-am facut planuri sa merg cu fi-mea la inot, la aerobica, fiindca trebuie sa ne mentinem amindoua in forma ( ea ca sa aiba energie la invatatura si eu ca sa ramin o mamica tanara si sa nu-i fie rusine cu mine pe strada).
Tania bafta la examenele de la sf. lunii, mamica studioasa!
Dienuta mi-a placut replica pe care i-ai dat-o.
Eu nu inteleg cum unele cadre medicale nu realizeaza ca este vorba de bebelusii nostri dragi si nu trateaza momentul ca atare, de ce trebuie sa fie scortosi si suparati si sa nu participe la bucuria noastra? Si mai sint si platiti pe deasupra…
Cristina bine ai revenit! Felicitari ptr. bebelusha sanatoasa !
Da, draga mea, probabil aceasta va fi pretentia dar sa-si puna pofta-n cui! Ori o sa stau eu acasa, ori o duc la cresa si am terminat balamucul, nu-mi mai trebuie bataie de cap.In ceea ce o priveste, nimic nu ma mai mira.Ar trebui eu sa fiu cea care ii cere bani, ca dupa ce pleaca va trebui sa ma vopsesc lunar pe par, atitea fire de par alb mi-a scos!
Anda eu sint cu 7 ore in urma voastra…acum este ora 10:25 am
Leea bine ai revenit si concediu placut!!! Hai ca Ripley a dat stafeta si acum vad ca una dupa alta terminati cu renovarea, curatenia, ce bine!
Alina acele cadouri sint din partea ei…si George nu mai spune nimic, nimic, sta si el si numara zilele pina pleaca, ca si mine..
Him...strudel cu mere...ce-mi place!!
Lavi02 ce bine de tine ca te intelegi cu socrella- nutella (nutella fiindca este dulce... nu murata, ca soacra-mea...)

O zi buna la toate,
Ina si bebelusha 32+

Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

bine ai revenit cristinamh! cred ca ti-a fost greu fara drog. Mi-au lipsit sfaturile tale.

despre insomnii - sa va povestesc programul meu: cand vin acasa, pe la 5-6, mi-e somn de mor, ma tin tare pana spre seara - stand la calculator, iar dupa 22 - se aprind felinarele , nu mai pun geana pe geana, pana spre 1. apoi ma mai trezesc de cateva ori pana dimineata. si ma mai mir de ce trimit mesaje incoerente

dienutza ce nesimtiti! dar nu sunt banii tai? oricum, bine ca e bebe luca bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, eu zic a ne mentinem bine, nimeni nu a nascut, fetele cu cerclaje sint bine, asa ca sa ne ajute Dumnezeu sa o tinem tot asa, intr-o liniste si armonie.
Da' si cind s-or naste bebelacii, sa vezi atunci, parca vad ca se vor tine nasterile scai + hihihi.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Leea, bine ca se intrevede capatul curateniei. Faza asta cu curatenia generala de dupa, e parfum, comparativ cu ce a fost!

Felicia, ce bine ca e totul OK la control!

BB-Alinus- asa ma gindeam si io, cu laptele in frigider, totul e sa functioneze la productie ridicata laptaria statului, ca altfel...

Dienutza- tare faza cu Multiplexu'...tot nu-mi explic insa de ce ai dat 600. Cred ca gravi care nu sunt la doctori de acolo platesc mai mult ca cele care sunt...

Anda77- pina pe 1 mai, sa merg cu nasu', mai este, dar ma gindeam la o discoteca in week-end, ca tot imi ardea mie de balet...

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

cat despre ce-ai patit anda ba pardon domnul doctor Pop, eu stiam invers ca este chiar indicat sa bei ca se vede mai bine. Mie chiar mi s-a reprosat odata ca am golit vezica inainte de a intra in cabinet si nu se vede colul. Fitze de vedeta, vorba lu' nasi-miu!

leea unde mergi la cursuri? Esti din Bucuresti?

Mergi la inceput