Mamici de ianuarie-februarie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor, merci!
Dana, bine ai revenit, ma bucur ca Oana e mai bine si e la bunici... imm.. rasfat!! Sa stii ca si eu sunt speriata de trimis copilul la gradi, pentru ca eu nu am facut bolile copilariei (decat rubeola) si mi-e teama ca o sa fac pojar la 30 de ani!!
Alina, ce ai facut ieri la doctor?
Multa bafta fetelor care se duc curand la echo!
Maria, si eu am patit aceeasi faza aseara, l-am asteptat pe stapan sa vina de la nu stiu ce prieten doar ca eu am adormit si cand am auzit cheia in usa am sarit in sus, cu tensiunea in tavan! Dupa aceea evident nu am mai adormit decat la 3 si ceva, azi, vorba ta, sunt zombie!!
Irina, ce sa-ti mai spun? iti povestesc 3 pagini despre talpitza ei, nasucul ei... Dr.T a zis ca am o sarcina super ok... ca sa nu ma mai plang atata, ca ce ma asteptam, sa fie floare la ureche?
Hmm...

J 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna burticute,
Apar si eu dupa nu stiu cate zile in care bineinteles ca nu mi-a mers calculatorul, mi s-a stricat placa de baza! Ufff, si costa o groaza de bani. Si era si Pentium 4. Momentan folosesc placa de baza a unui prieten de al nostru, e un AMD, ne-a lasat-o pana ne luam noi alta, ca el momentan nu are nevoie de ea, dar tot sunt suparata ca trebuie sa mai dau bani si pe asta. Ca parca nu aveam destule pe care sa dau bani! Nu i-am luat inca nimic lui bebe, plus ca trebuie sa mai dau si 6 milioane inapoi la impozit! Fir-ar sa fie!
In fine, asta e! Vreau si eu sa imi sun dr. de familie sa ma duc sa imi fac analizele de trim. 3 dar mi-e groaza sa nu iau vreo gripa sau alte tampenii de pe acolo! Dar daca trebuie sa ma duc, ma duc, asta e, ce sa fac!
Si mie mi-e somn tot timpul, plus ca mi-e si lene, ca si tie, Irina. O fi din cauza ca tot cresc bebeii? Lipsa de fier nu cred sa am, ca nu imi aduc aminte sa fi avut vreodata, dar nu se stie niciodata.
Am inceput ieri cursul de germana, bebe a miscat tot timpul cursului, nu stiam ce sa ii mai fac sa il potolesc, ma intreb daca asa o sa faca mereu, eu ce sa inteleg, ca nu ii place germana sau ca stau eu pe un scaun incomod?
Sunt asa de trista pentru fetita Biancai, nu ma rog decat sa ii dea Dumnezeu puterea sa treaca peste durerea asta, cuvintele sunt inutile pentru a o consola! Bianca, sunt alaturi de tine si ma rog sa ai puterea de a trece peste asta!
Va las, fetele, intru mai tarziu.
Anda si bebe Mark 27+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Bineinteles ca incep sa ma sclerozez si sa incep sa uit ce mai vreau sa spun.
Dana, multa sanatate Oanei, sa se faca bine de tot si sa nu mai raceasca!
Astery, daca vrei un dr. in Bucuresti, ti-l pot recomanda pe al meu daca te intereseaza.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Toanca te asteptam deci maine la prima ora cu vestile.
Astery si eu pe aici astept sa mearga Marian la doctor peste juma de ora si cam atat.Asteptam vesti bune.
J G ce bine ca totul e bine . Asa sa o tii pana nasti .
Ana ce faci ti-a venit sotul si gata?

Irina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Multumim, fetelor !

Asteryaro, te astept ! Eu am program pana la 16:30.

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetelor, chiar ca si eu m-am dilit....stiu ca mi s-a mai explicat de "n" ori, dar eu o tin tot pe a mea.
Pana la urma noi ducem 10 luni sarcina, nu?
40 de saptamani = 10 luni.
Sau dupa site luna a 9 a incepe in saptamana 36 si se termina in 40; deci, cand se implesc 40 de saptamani e deja luna 10.
Am dreptate sau sunt eu zapa?

Toanca si bebe Matei Alexandru 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Toanca nu cred ca sunt 10 luni daca stai sa e gandesti ca noi socotim de la prima zi a ultimului ciclu menstrual cand normal nici nu ai cum sa fii insarcinata deci deja 2 saptamani sunt in plus . Apoi fiecare luna nu are fix 4 saptamani ci mai adauga 2 sau trei zile la astea 4 saptamani. Si uite asa s-a adunat o luna . Deci in ttoal sutn cam 9 luni numai ca se calcueaza asa cu 40 e saptamani tocmai pentru a nu ne mai incurca atat.
Sper sa fii inteles ceva.
Irina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

E complicat rau pentru neuronul meu.
La ce mama naiba le place sa complice lucrurile?
Nu era mai usor daca puneau 10 luni sau cat o fi?

Toanca si bebe Matei Alexandru 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ralu esti o comoara cu scoala aia. Te pupam dulce . Sa stii ca m-ai inspirat cu pictatul. Urla si la mine talentul. O sa fac o poza, sa o pun pe net, sa vedeti ce traznaie am facut. L-am topit tot pe tati ... hihihi. E la albumul Daria in burtica.

Maraki, leucocitele sunt mult mai mari in perioada de sarcina, mult peste normal la un om normal :) Eu stiu ca nr leucocitelor creste cand ai ceva infectie. Nu stiu care e explicatia cu numarul lor mare in sarcina. Poate ca ele detecteaza un "personaj" strain corpului si intra in panica :)

Pasarele moarte, poate au murit de frig. Nu te gandi si tu la ce e mai rau...nu face bine la bebic.

In legatura cu greturile astea de sarcina, cred ca sunt cumva legate cumva de psihic. Daca stau bine sa ma gandesc cum a fost la mine, ele au disparut complet cand am aflat ca e fetita. Au fost crunte la inceput, si nu le stapaneam decat cu medicamente. Mi-am ciuruit funduletul cu injectii si venele cu perfuzii, si totusi au trecut doar cand am aflat ca e fetita. Daca era baietel, aveam eu asa o teama ca nu ma pot descurca cu el. Nu stiam ce as putea sa il invat, cum sa fiu mamica buna pentru el, ma uitam la adolescenti pe strada si nu imi placeau. Eram un pic panicata de faptul ca o sa fiu mama de baiat. Panica asta cred ca imi provoca mie greata, caci a trecut ca prin miracol, cand am aflat ca sunt mamica de fetita. Poate stai si tu un pic si iti analizezi trairile. Poate gasesti ceva care nu e la locul lui, poate lu bebica ii e teama de lumea in care o sa vina, si poate el necesita ceva incurajari. Poate e ceva in jurul tau care nu iti place si il poti inlatura. (eu de ex aveam un set ce cesti de cafea de culoare verde deschis. Nu mai imi placeau deloc, si imi provocau greata ori de cate ori le vedeam. Le-am ascuns in camara, si gata :) ) Si cred ca daca ai gasit ceva captivant care sa iti placa sa faci, ti-ar atrage atentia de la greata. Eu intr-o seara cu greturi de nu mai stiam de mine, m-am apucat sa fac un puzle din ala ucigator, cu 1000 de piese. Am facut aproape 3/4 din el in seara aia si nu am mai stiut de greturi :). Nu zic ca am gasit "antidotul" ... iti dau o sugestie. Poate merge. Nu strica sa incerci, nu? Pupici si sper sa treaca cat de curand.

Toanca, si eu am aceeasi intrebare existentiala :) cum iese la socoteala 9 luni din 40 de saptamani? Ce sa mai pui ca unele nasc la 42 ...

Fetele cu gripele, eu m-am tratat f repede cu niste tablete de plante presate. Se cheama GRIPEC. Sunt fabricate de Plantavorel. Cred ca se gasesc la orice magazin naturist. Mai e o varianta tot naturala de la Laboratoarele medica. Se cheama Raceala si Gripa. Mai este Osciloccocium (nu stiu daca l-am scris bine), dar asta nu stiu ce treaba face.

, Deea 23

Mai e mult pana departe ???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fatamuntilor/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna burtici frumoase,
cumm va simtiti azi?
Rali dragut foc nepotelul tau , ca sa vezi cum gandesc ei la 5 ani...
Dana bine ai revenit, ma bucur cas Oana este bine acum , asa se intampla in toate colectivele , iau unul de la altul.
Tonca succes la eco diseara , o sa fie bine.
Maria poate nu e nimic grav cu inimioara , nu te speria.
Alina cum a fost aseara la doctor?
Ieri am fost f trista , eram programata la eco morfologica si ma suna cei de la clinica la care aveam programare ca dr Heghelegiu nu mai colaboreaza cu ei si ca programarea mea este anulata.M-am suparat rau (m-am si mirat ca ma supar de obicei sunt f calma)pentru ca nu poti anunta un om ca s-a anulat programarea chiar in ziua in care urma sa aiba loc consultatia nu?Cu mare noroc am reusit sa ma reprogramez, la alt medic , peste doua saptamani.
Am raciiit , am nasucul infundat am mancat deja doua lamai si sper sa-mi treaca repede.
Sunt ingrijorata pentru prietena mea, azi ii face dr cerclaj, are colul f scurt.Of si nu raspunde la telefon...

va pup,

Anca 21+

Pozele Noastre

Mergi la inceput