Mamici de ianuarie-februarie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 2
irinadum spune:
Bine ai revenit Dana ma bucur ca Oana nazdravana e bine si ca e la bunicuti. Tu ce ne mai spui de tine?
Bee si eu patesc pe scaun la fel si eu stau nu gluma ca altceva nu am de facut.
Catalina ma bucur ca esti bine eu chiar imi faceam probleme insa se pare ca m-am inselat si ca tu esti foarte bine.
Ralu cand crezi ca ai sa termni camera?
Toanca la cat ziceai ca mergi la eco la 18?
Irina 29+
toanca spune:
Da, Irina, la ora 18 am programare la eco si timpul asta trece asa de greu....
Abia astept sa vina ora magica!
Toanca si bebe Matei Alexandru 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
dana_ene spune:
Irina,
.
Despre mine ?
Pai nu prea am mai apucat sa ma gandesc la mine zilele astea, ce sa fac ?!
Burta creste, bebe misca Slava Domnului !.
Am facut si o prostie: ieri am fost sa o duc pe Oana la ai mei si m-am gandit ca n-ar fi rau sa ma intorc acasa pe jos. Proasta idee
. Acum am febra musculara, in plus m-au durut toata seara ligamentele, asa ca am stat cuminte la pat.
Cosmin m-a tot intrebat daca ma simt rau, dar n-am recunoscut ca am mers pe jos, ca n-aveam chef de morala
.
Abia astept si eu ca saptamana viitoare sa merg la eco morfologica si sa vad puiul mic.
Toanca, bafta la eco.
Eu o sa mai fac analizele complete in trimestrul III. Asa se fac aici: in trimestrele I si III.
Iar cum eu abia am intrat in luna a 6-a, mai am putintel.
Janina, felicitari pentru vestile bune.
Ai grija cu raceala. Ceaiuri cu lamaie si eventual Osciloccoccinum.
Daniela
(22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
ralirali spune:
Of, fetelor, vad ca bantuie racelile. Citrice, miere si ceai, eu cu asta ma doftoricesc, sper ca pana sambata sa imi treaca sa ma simt si eu bine la nunta.
Janina, ma bucur ca bebe e bine si miscacios. Toanca, tin pumnii la "intalnire".
Irina, eu sper din tot sufletul ca saptamana viitoare sa fim gata, desi initial speram ca saptamana asta. Dupa aceea urmeaza sa imi iau patutul si cadita de care spuneam, o sa fac ulterior restul mobilei. Pentru inceput nu trebuie mare lucru.
Ralu 27+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
irinadum spune:
J G da ai dreptate baban bebele tau . Ma bucur ca totul e bine inclusiv colul. Altceva ce a mai spus ? Deci e ok cu miscarile cand are chef.
Toanca mai intri dupa control sa ne spui sa lasi pe maine?
Irina 29+
Bee spune:
Janina, ma bucur pentru vestile bune! Sa-ti creasca mare bebelusha.
Toanca, tie doctorita ta itzi face ecografia la spital sau la cabinet? Ca mi-am dat seama ca la acelasi cabinet unde voiam eu sa ma duc la o eco (undeva pe la Iancului), presteaza si doctorita ta. Doctorul la care voiam eu sa ma duc, nu vine sapt asta la cabinet, asa ca tb sa mai rabd o saptamana, sau sa ma duc in alta parte (nu-mi permit sa-l sun ca nu e doctorul care ma are in grija). Bafta diseara (ar trebui sa aiba cam la 1kg, nu).
Eu ma amuz cu fetitza mea, ca are aceleasi ore de somn ca mine. Rareori eu sunt treaza si ea nu misca. Astazi dimineata chiar m-a trezit (ceea ce rar se intampla, de obicei intai devin eu contienta apoi imediat da fetitza din labute), ca ma gadila in stanga cum dormeam. Ce bine ar fi ca si dupa nastere sa doarma noaptea ca acum!
Bee 28+
si Fetitza
Maria28 spune:
Netza fetelor ,eu sunt zombi ,eram asa de somnoroasa aseara ca am avut si o zi super incarcata si al meu pleaca sa se intalneasca cu unu si stau stau sa-l astept ,ca daca adormeam era mai rau sa fiu trezita in timp ce dorm si dupa cine stie cand mai adorm ..eu dorm iepureste ma trezesc la cel mai mic zgomot si daca ar merge pe varfuri il aud
.Asa ca azi sunt franta ,ma doare capu' de numa numa si ieri am observat o chestie ciudtaa la mine ...mi-am simtit inima cum bate mia repde fara sa fac efort fara nimic ,stateam doar in pat si chiar relaxata eram ,mi s-a mai intamplat o data sapt trecuta dar am zis ca poate a fost de la efort dar de data asta nu faceam nimic .Cred ca trebuie sa merg la un control ![]()
Dana ma bucur ca ai revenit sper sa ti se faca bine fetitza si cam asa este cu copii ,si la gradinita daca ar merge ...ei trebuie sa isi faca anticorpii acum ,e mai bine sa o duci din primavara 
Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris ca ma doare capu ' de nu vad pe unde merg ,azi am sa dorm de la 8 si pana dimineata ,abia astept sa ajung in patuc ![]()
20+
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua la burtici!
Toanca, bafta la eco astazi! Eu am refacut analiza de sange ca nu-mi iesisera bune trombocitele , altfel ar fi trebuit sa le fac in trim III!
Catalina, le cam exagerezi cu drumurile...desi nu am asa probleme cu colul , mi s-a recomndat si mie sa nu fac efort, dar pot sa merg la serviciu , sa stau pe scaun la calculator...cel putin deocamdata!
JG, Ralu, insanatosire grabnica, aveti grija de voi ! Desi cred ca o sa ne ia cam pe toate un pic raceala , doar vine iarna!
Apropos, ce altceva mai luati ptr raceala si e permis in sarcina? In afara de ceaiuri cu miere si lamaie, sucuri naturale de fructe si oscilococinum? O fi permis sirop de muguri de brad, ptr tuse sau Stodal?
Dana , bine ai revenit si sper ca Oana sa-si revina! Mai nasol e ca de ieri si puiul meu e mucios...si tot de la gradinita a luat ceva
! Sper sa nu fie insa asa de rau!
pupici la burtici!
iulia
22+
http://community.webshots.com/user/iuliiuli
toanca spune:
Irina, din pacate diseara nu mai am cum sa intru pentru ca eu nu am net acasa ci doar la servcici....
Si nu mai ma introc la servici dupa aia!
Da maine dimineata SUNT PRIMA LA APEL!
Bee, eco o fac la cabinet, nu la spital.
Diseara merg la Sanador la dr. Herghelgiu.
Dr. mea nu mi-a facut niciodata eco.
La Polizu nu e prea performant ecografu si de aceea ma trimite la Sanador unde are si ea ore suplimentare.
Tu tot la Polizu esti?
Toanca si bebe Matei Alexandru 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
asteryaro spune:

Maria, stai linistita, este normal ca bataile inimii sa fie uneori mai accelerate. Pentru linistea ta, intreaba medicul. Eu am citit (parca pe Infertilitate) ca este absolut normal sa avem o usoara tahicardie. Explicatia mea (nestiintifica, dealtfel) este ca inima noastra pompeaza acum sange pt. doua organisme, al nostru si bebe, corect? De aceea, in repaus, simtim aceasta usoara tahicardie. Si mie mi se intampla deseori.
Catalina, au dreptate fetele, mai stai cumintica in casa.
Dana, dupa amiaza ies putin in oras (adica dupa pranz) si este posibil sa te vizitez atunci. Am inteles ca programul este pana la 16.00. Pupici!
Irina, sunteti bine, da?
Pup toate fetele si va doresc o zi fara dureri, contractii etc...
Kiki super-
23w
http://community.webshots.com/user/astery100