Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

La Multi Ani pentru Alesio, Dodolina,Andreea Bianca, Alexia, Raluca!

Subscriu si eu la ce zis Mirela: daca apare contul Anei-Miti poate il puneti cumva pe prima pagina ca sa fie mai usor de gasit.Mie imi vine a plange intr-una de cand am citit (abia azi).

Loreema Doamne ce we de cosmar!! (ma refer mai ales la faza cu mosul dand peste Lori!! - ca haina de piele mai gasesti!)

Evenimente majore survenite de cand n-am mai scris:
-chef de 1 an al lui Andreiu(pun poze maine ca azi face calculatorul fitze...)
-am busit masina familiei; a intrat o tipa in mine si mi-a facut varza toata partea stanga am stat la politie de mi-a venit rau; putin ma incalzeste ca politistii m-au declarat nevinovata si mi-au dat asigurarea tipei eu masina tot praf o am...

Pufymic : lui Alesio baiat mare si frumos - am vazut pozicile! Nota 10 cu felicitari pentru tort!
Naty : scumpa tare Dodolina! Nu te necaji ca nu a ales cosmeticale sau bijuterii; o sa fie asa frumoasa ca n-o sa aiba nevoie de ele
Crini: bravo ptr primii pasi
Aniela :Sanatate!
Va pup tare,

Cristiana si Andrei (29 Sept04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!

Ioana sa-ti traiasca flacaul!Mie mi tare drag cand il vad asa mare si voinic mereu imi aminteste de Victor al surorii mele

Romona bine ca ati scapat cu bine si a trecut si WE ...

Eu raportez in continuare un copil capricios si marait, parca nu-i copilul meu, daca in 3 zile nu-si revine mergem la medic!!!
De mancat a inceput sa manance, am observat ca el ar manca dar il deranjeaza lingurita, of dintisorii astia!!!
M-am mai linistit cand am vazut ca si altii copii isi indeasa jucariile in fundul guritzei, zau ca treaba asta nu-mi place, incepusem sa-l suspectez de tot felul de minuni...foarte interesant ca daca ii dau o coaja de paine si-o indeasa in gura exact pe gingiile unde ar trebui sa fie maselutzele si acolo o rontzaie nervos!!!

crini felicitari pentru primii pasi, de aici pana la fuga nu mai este mult!!!

Se pare ca mai sunt copilasi care nu vor sa manance, incep sa ma linistesc si eu

Azi am cumparat sirop de echinaceea cu propolis, de la farmacie si ii dau la Stefan cate 2 linguritze pe zi, toata sticlutza pe urma vom lua doar cateva zile pe luna. Si-a facut un prieten mai mare(de 4 anisori) toata ziua se viziteaza cand este Stefan in poarta aluia, cand vine baiatul la "ala micu'" Dragos(ca asa il cheama) merge la gradi, motiv pentru care mai vine de acolo cu mucisori.De aia am hotarat sa-i dau echinaceea, binenteles ca nu-l pot izola, si poate asa reusim sa prevenim.

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Crini, felicitari pentru primii pasi.

Pufymic, am vazut si eu pozele cu bazucul mic. De fapt, care mic? ca e mare . Foarte frumos cavalerul mic...mare...hmmm, sunt cam nehotarata azi.
Iar torturile

Noi maine dimineata mergem la vaccinul de 1 an. Sa ne tineti pumnii. Sper sa fie ok si sa nu tipe prea tare bebelina.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Fetelor am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex.
E deschis cu mamica de sept-oct ca sa poata toate fetele sa intre pe el sa ajute sau sa lucreze pe el.Mai asteptam nr de cont in care sa punem banii.

Aniversare 1 an

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele.

Am mai intrat si zilele trecute, dar cand sa apuc sa scriu s-a sculat teroristu' si gata, trebuie stagnata orice activitate... dar ce zic eu? ca doar si la voi e asa.

Sambata am petrecut cu Marc. Am pus poze in semnatura. A iesit OK. Zic asta ca puii erau somnorosi si mârâiti... dar s-au plimbat cu masina si le-a trecut (asta vedeti in albumul Frantzujilor).

Ieri am facut vaccinul contra rubelolei, rujeolei si oreionului. Nu a plans de intepatura cat de nenea doftoru'. Urla cand il vede de zici ca-i ia pielea... Beleaua e ca am iesit fuga din cabinet, cu el fleasca de atata plans si azi-noapte s-a infundat rau si azi are niste mucisori de abia mai poate respira...

Una peste alta, are 76 cm, 10 kg 100 (n-a luat un gram de o luna!!!). Dr a zis ca e normal, ca se consuma cu incercarile de a merge si activitatea pe zi. Acu' om vedea. Pe mine ma ingrijoreaza...

Altfel, la noi cand e cald, cand e frig. Am inceput sa facem caldura in casa ca nu mai tine, cel putin noaptea ingheti sub plapuma...

Va pupacim pe toate si pe toti.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Sal;ut dragele mele!

Eu iar sunt in pauza de net acasa(acum sunt la mama). daca nu m erge nici in seara asta ma duc si "mor cu el de gat" ca deja m-am saturat.
Referitor la bazar, saru'mana Ramona ca ai deschis tu subiectul. Incerc sa-l administrez cat se poate de bine.
Asteptam produse pt bazar...o sa caut si eu sa vedem ce mai avem de dat.
Pt poze la produse puteti trimite pe adresa mandreescum@yahoo.com .

Pupici!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Ramona, cred ca muream cu omul ala de gat sau ii faceam bicicleta guler.
of, ce ma enerveaza chestiile astea! era beat?!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Roandre la Bazar te ajut si eu.

Herra - nu era beat era miop avea niste ochelari cu dioptrii f mari.

Aniversare 1 an

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Crini felicitari pentru primii pasi!

Carne de pui si noi cumparam in continuare dar doar din locurile sigure.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Am vorbit cu Ana miti si a spus ca Alex nu s-a simtit deloc bine azi si intra dupa ora 22 sa ne spuna ce a facut si sa ne dea nr de cont ca a facut rost de el.

Aniversare 1 an

Mergi la inceput