Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

fetelor, vroiam sa va intreb daca mai dam carne de pui, ficat si ou la copii...

avand in vedere ca UE a interzis importurile acestor produse din Romania (si Turcia), orice opinie linistitoare e binevenita.

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetele, noi aseara am avut petrecere cu familia, i-am rupt si turta Dodolinei.
A ales: carte, bani, cruce.
Spre supararea mea, care imi doream sa ia un ruj, o bijuterie, ceva sa fie si ea cocheta ...
Glumesc - e bine si asa, sanatoasa sa fie!

Spre marea mea mirare, desi am fost 12 adulti la un bebelus, a fost tare cumintica si dragalasa, nu a plans, s-a jucat cu toata lumea, a dansat.

Cea mai haioasa a fost pe la 9,30, cand i s-a facut somn rau. I-am zis Pa, Dodo si a inceput sa ne zica la fiecare in parte "pa-pa" asa de fericita. Parca zicea 'hai, Domne, nu ma mai culcati odata!"

mai urmeaza doua runde de musafiri samabata si duminica, de data asta prieteni de-ai nostri cu copilasi.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ramona, Doamne, ce we de cosmar! Bine ca ati scapat sanatosi! Cred ca ai tras o sperietura cu nesimtitul ala!

Pufy, super pozele!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Saluty fetele!
Ana_miti-iti tinem pumnii pt azi la doctor

Mada- da..am fost ieri in Cora...daca e la 5 min de mine cred ca o sa devin dependenta de Cora asta..e prea ispititor...deci fetelor..cand ajungeti prin cora da-ti de veste ca poate ne intalnim ..tot asa am reusit sa ma intalnesc si cu Aissa si Ale.

Pufy-tare mi-auplacut pozelecu bazucu..mai ales cea de pe prima pagina...iar torturile..yamiii

Ionela-merci pt raspuns..nici eu nu i-am dat antibiotic Inei

Eu am intrat in febra pregatirilor ...sambata asta plecam la socri sa-i rupem turtitza Inei (iar eu iar sunt racita..de abia imi trecuse siacum m-a intors boala)...si am niste emotii fetelor..nu ma pot stapanii. Ina parca e tot mai dulce..in fiecare zi invata cate ceva nou...e tot mai nazdravana si cu personalitate...e fascinata de cuburi...e un ingeras (v-am spus eu ca am devenit melancolica)

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Eu cumpar pui inca dar doar din magazine. Au anuntat la TV ca este sigura carnea din magazine.

Aniversare 1 an

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Naty, felicitari bebelinei pentru ce a ales si stai linistita ca o sa fie si cocheta ca doar e fetita.

Ramona, offf ce we nasol ati mai avut. Bine ca nu a patit nimeni mic.

Herra, eu cumpar din magazinele mari. Din cate am inteles virusul nu rezista la temperaturi inalte...

Anielas, succes la pregatiri.

Voi de care Cora vorbiti acolo ca si eu merg in Cora mai tot timpul numai ca in ala din Pantelimon nu in cel nou deschis acum. Banuiesc ca voi de cel nou vorbiti, nu?

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Herra si sotul meu ma zapaceste cu carnea de pui, in sensul ca se teme sa mai cumparam. Dar cea din magazine, stampilata... cred ca ar trebui sa fie ok, desi...na, orice se poate.
Acum eu am inteles asa: ca daca eu am gripa omeneasca si ma intalnesc cu gaina bolnavicioasa fac buba mare, gripa mutanta. Daca eu nu am nik si ma intalnesc cu gaina gripata sunt in pericol moderat sa ma imbolnavesc. Ce nu pricepez eu e cum se ia? Ca gripa se ia prin stranut alea-alea, ori eu nu ma pup cu gaina vie nici picata cu ceara. Si ziceau aseara ca prin fierbere/coacere etc se distruge virusache.....
Cat despre UE, sunt ei mai panicosi, ma rog....

Fetelor, cat despre bazar, in masura in care imi merge netul, pun si eu umarul sa ajut.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Mamaaaa, cat ati mai scris! Pai ce fac fetelor, vin la servici doar ca sa citesc forumul?

Sa va dau vestea cea mare! Puiul meu face pasi, putini, unu-doi, ca nu-ti dai seama daca merge sau isi cauta echilibrul, dar oricum, incepe si el. In curand cred ca va merge.

Asa, acum fug sa citesc cate ceva din urma, dar vreau sa spun la aissa ca gripa se transmite in principal pe cale respiratorie, dar si pe cale digestiva (intr-o masura mult mai mica).

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Crini felicitari pentru primii pasi ai puiului tau!

Aissa, mama, zici ca tu nu te pupi cu gainile vii???? !

Loreema urat we ai mai avut....bine ca a trecut!

Multumim de complimente fetelor care ne-au vazut pozele!

Pupici
!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

!
Pufymic am vazut poze tare frumoase cu baietelul tau mic si scump. Si niste torturi super.
loreema24..urat we ai mai avut..bine ca s-a terminat si toti sunteti ok.
mina foarte periculosi taximetristii astia. Eu ma feresc de ei ca de tamaie.
Naty simpatica foc Dodo...si nu fi "suparata" daca a ales banii poate sa-si cumpere orice cu ei si sa fie cocheta.
anielas multa sanatate si spor la pregatiri. pentru Inutza cea dulce si din partea lui Arthur.
crini felicitari pentru primii pasi ai puiului.
Herra si eu o sa cumpar carne de pui si ficat tot din locuri care sa zicem sunt "mai sigure" si o sa o fierb probabil mai mult ca de obicei. Cu carnea o rezolvam noi cumva..sa zicem ca o inlocuim cu carne de vita, dar sa-i privam si de ou si de ficacior?

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput