Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Crini, nu am inceput serviciul dar mai fac munca patriotica la firma la sotul meu.

Bun venit Mihaela, v-am vazut si pozele si Amalia e o scumpa. Pe unde stai? Imi pareti cunoscute (ma refer la personajele din poze)

Danyce e ok clatite la bebei asa mici? Ma gandisem si eu sa-i fac lui Dami dar fiind in categoria prajeli am avut retineri.

Naty , faina nora mea! Am vazut si pozele voastre!

Zice mama ca Dami e ok, nu a facut febra, a alergat toata ziua si a mancat pe rupte. Mi-e un dor de el.

Poate sa ma ajute cineva cu un nr. de tel al Anei_miti? Please PM

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Geo daca pentru Patricia ai nevoie de nr. de tel. al Anei_miti an facut deja rost de el si i l-am dat.

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu bazucu' bebe si pitic de un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Pentru ca maine am multa treaba si poate nu reusesc sa intru numa' seara si ca sa nu raman ultima, urez de acum LA MULTI ANI!

Alexandra
Maira Rebecca
Stefan Adrian
Patrick
Amalia

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

LA MULTI ANI BADICE ANTHONY !!!

Bine ai revenit Mihaela!!!

Eu am citit dar nu stiu daca tin minte sa raspund tuturor asa ca va rog sa ma iertati daca sar pe cineva.

Danyce- Alma e nazbatioasa ca de obicei si ne distreaza cu cata treaba are ea, dar sincer sper ca Lori sa nu auda si sa inceapa si ea.
Pufymic - nici eu nu mai pot pleca cu Lori fara carut pt ca ii place sa mearga in directie opusa fata de mine, asa ca fac pana la piata(200 m) cam 10 minute.

Ana - ce haiosi sunt cand se uita printre craci, Lori nu se uita asa inca si parca imi pare rau, cu toate ca eu nu mai vreau BB 2. Oricum sper sa vina la tine cat de curand daca esti hotarata.
Pupici tuturor bebicilor bolnaviori.

Lori doarme in patut fara probleme deocamdata dar numai pana cand se trezeste peste noapte sa suga, atunci o aduce tati intre noi si acolo ramane. Mie nu mi-a fost niciodata frica peste noapte ca s-ar putea intoarce Marcel peste ea pt ca el are somnul f usor si simte si cand misca Lori o manuta.

In alta ordine de idei am vb putin cu Ana miti acum 10 min.
A luat legatura Nature(Patricia)cu ea si au discutat ce au avut de discutat, saptamana viitoare afla raspunsul exact. Le las pe ele sa va spuna despre ce e vorba cand si daca vor, dar oricum e de bine.
I-au intrat in cont 60 RON , au intrebat 2 fete asa ca sa stati linistite ca sunt banii in cont deja.
Alex nu este prea bine, in seara asta la ora 22:00 a avut iar glicemia 399(f mare) si i-a facut insulina, speram ca la ora 1 la urmatoarea masuratoare a glicemiei sa fie mai bine.
Ei sunt f obositi si fiecare min liber pe care il au stau la calc si citesc despre diabet, de aceea nu mai are timp sa intre pe aici, va roaga sa nu va suparati pe ea.Oricum eu va voi tine la curent de fiecare data cand vorbesc cu ea.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de ajutor!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

la multi ani badice anthony
mihaela-bine ai venit printre noi...

danyce-ce bine ca exista masina de spalat automatica...si in cazul meu uscator de rufe.Ca altfel ...Alma e fenomenala.

btw, tu ce idee de cadou de un an ai? ca noi nu avem nici una-ceva special?

anaandreea- de cand s-a invata sa doarma la ea in pat, Lia nu mai vrea sa dorma cu noi decat rar...ca la noi in pat e mai inghesuita...andreea , mi-a placut "aranjamentul" tau...cred ca in curand va fi gata sa doarma la ea in patut.

Acum Lia se obisnueste incet , incet sa doarma la ea in camera...am citit ca e bine sa fie obisnuiti in camera , singuri inainte de 3 ani...ca dupa aceea incepe frica de intuneric si de bau-bau...dar piticii nostri mai au...

eu ma adaptez mai greu cu casuta-adica imi mananca mult mai mult timp sa fac curat, si sa o tin in ordine-acum ca sunt mai multe camere...

am si eu o intrebare, la cat timp dupa ce apare un coltisor devine dintisor?

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Anamari, si eu am si uscator de rufe si parca si cu el nu razbesc mereu pt ca eu am mania hainelor calcate, nu numai curate.A propos de cadouri de ziua Almei, i-am facut cu matusa sotului o intreaga garderoba in ultima saptamana, lucrez la albumele cu poze (ca am vreo 500 de poze pana la urma, si astea selectate din aproape 2000 de pe PC), i-am pregatit un cufaras cu amintiri exclusive din primul an (incepand cu clema aceea cu bucatica de cordon ombilical uscat, costumasul de botez, prima ei rochita de Craciun/gala si papuceii asortati, suzeta preferata, cadourile primite la botez de la nasi, o suvita de par,primele sosetele....lista ar putea continua), i-am luat o jucarie (un fel de chicken box - nu-mi vine la ora asta alt termen in minte- cu doua orificii prin care Alma va trebui sa introduca ouale colorate ale gainii cu ajutorul unui ciocanel, la iesire existand un clopotel care suna la atingerea oualor respective)si i-am mai luat eu niste hainute dragute marimea 86 (urmatoarea).Si eu m-am tot intrebat ce sa-i iau, iar jucaria pomenita mai sus i-a placut tare mult la o prezentare de jucarii acum 2 saptamani cand foarte greu am reusit sa o misc de acolo (asadar i-am comandat-o atunci si acum o si am pregatita in cutie). Hainutele facute saptamana asta sunt pt a le purta de ziua ei si nu numai, cufarul cu amintiri mi s-a parut interesant pt ea , sa-l deschida peste ani. La fel si albumele cu poze. Restul lucrusoarelor (hainutelor 86 mai ales) sunt pt ca sotul mi-a sugerat sa tin de-o parte pt ziua ei tot ce cumpar pana atunci pt ea (cu exceptia alimentelor si scutecelor, of course).Asta si ca sa ne distram noi cand Alma va da buzna la cadouri.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

danyce-multam de idei/avem si noi album pana la un an-trebuie sa-l termin, cel cu poze si cutiuta cu amintiri...

in rest, hainutele a trebuit deja sa le folosesc-ca i-au crescut piticei mele picioarele in ultimele doua luni, asa ca cele vechi aveau toate pantaloni 3/4...dar ma orientez eu spre vreo jucarie mai speciala-ceva de la 1 an in sus...sa vedem cum stam si cu banii.

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Iata ca a venit si ziua cea mare pentru fetita mea.
Tremur toata de emotii si imi vine sa plang de fericire.
LA MULTI ANI, SUFELTELUL MAMEI!!!

Mihaela si bb Amalia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela1802/my_photos
"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL
"Lumea este plina de minuni, dar nimic nu este mai minunat ca omul." SOFOCLE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Iata ca a venit si ziua cea mare pentru fetita mea.
Tremur toata de emotii si imi vine sa plang de fericire.
LA MULTI ANI, SUFLETELUL MAMEI!!!

Mihaela si bb Amalia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela1802/my_photos
"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL
"Lumea este plina de minuni, dar nimic nu este mai minunat ca omul." SOFOCLE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani !!!

Alexandra

Maira Rebecca

Stefan Adrian

Patrick

Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de ajutor!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput