Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

LA MULTI ANI! BADICE ANTHONY

Mihaela si bb Amalia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela1802/my_photos
"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL
"Lumea este plina de minuni, dar nimic nu este mai minunat ca omul." SOFOCLE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani Badice Anthony!!!

crini...de asta imi este si mie frica...dar acu ce sa facem...ne vom descurca cum v-ati descurcat si voi si multi altii Eu deja ma gandesc ca pe cand va veni si bb2...cum va mai fi...haha..
Apropo de asta...ieri mi-a trimis sora mea hainele de gravidutza pe care i le imprumutasem si vai...ce dor mi s-au facut de ele!Chiar am purtat aseara o bluza de trening care mi-a fost draga nu stiu de ce parca toata ziua ma gandesc la bb2!
Si intr-o zi la mama, Stefan se tot ridica cu fundul in sus si se uita printre craci, sper ca intelegeti ce vreau sa zic, si mama a exclamat "Ia te uita cum se uita dupa un fratior!"haha....nu va spun ca o fi vreo superstitie, habar nu am dar Stefan sta toata ziua si se uita printre craci!

Stefan a inceput sa manance, dar nu mai vrea carne, din cate am observat eu.Ii place la nebunie oul, dar nu pot sa-i dau mai mult de 2 pe saptamana...si acu trebuie sa inventez mancare fara carne, pentru o perioada.Eu i-am dat foarte mult carne de pui, si cred ca sa saturat, voi incerca cu cea de vaca sa vad ce rezultate am daca nu vrea...lasam la o parte carnea.
I-am facut intr-o zi peste si a mancat cu pofta fara probleme, asa ca ne vom descurca cumva....

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ana_a
Stefan sta toata ziua si se uita printre craci!

Ana - sa fie cum vrei tu, dar cum e pozitia asta a lui Stefan, se tine de picioarele tale si se uita cum?

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La noi tocmai s-a incheiat episodul clatitelor zburatoare. I-am facut domnisoarei doua clatite, una cu cascaval si una cu gem de macese. I le-am taiat in bucatele mai mici si i le-am servit pe o farfurioara sub nasulet. Ei bine, a papat domnisoara ce a papat, dar la un moment s-a gandit ca mai bine s-ar asorta cu tricoul lui mami, asa ca si-a facut degetele prastie si mi-a servit tricoul cu o portie de clatite zburatoare. Noroc ca nu au ajuns pe pereti

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Mihaela, bine ai venit!
Felicitari pentru fetita asa harnica la mers. Lasa ca o sa si vorbeasca, nu-ti face probleme.

Geo, tu ai inceput deja serviciul?
Ca eu am pierdut faza asta, eram convinsa ca esti acasa inca.
Ionella, nu stiu copiii dar iti spun o mamica (eu) ce nu a vrut sa bea din biberon cu nici un chip (s-a si intarcat greu, ce-i drept)
pufymic, va dorim sa va faceti bine cat mai repede!
danyce, pupici la fetita smechera! Si salutari la Ralucule.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by ana_a
Stefan sta toata ziua si se uita printre craci!

Ana - sa fie cum vrei tu, dar cum e pozitia asta a lui Stefan, se tine de picioarele tale si se uita cum?

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Hm...nu m-ai inteles...nu se tine de picioarele mele se pune cumva in 4 labe, isi ridica funduletzul in sus si se uita printre cracii lui

Strengarul de un an

Mergi la inceput

danyce, tare draga imi este Alma cea nastrujnica si pusa mereu pe traznai!Noroc cu detergentii astia periculosi de buni care scot toate petele...haha...
Oricum, mi-ai dat o idee cu clatitele pt copilul meu mofturici!

Apropo de clatite si gem...al meu copil nu vrea dulceatza!Si am pregatit vara asta special pentru el tot felul de dulceturi de capsuni, zmeura, strugurasi, piersici, prune si visine...si mai de graba le papa tati ca la Stefanel nu-i plac....

Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI BADICE ANTHONY!...sa cresti mare si sanatos, multi de la noi!
ANDREEA,e inaltuta fetita ta, ca a fost cumintica la vaccin!
LORENA,am vazut pozele,frumusei ca de obicei,si cu inaltimea si noi suntem cam la fel...Robert are la 11 luni jumate 77cm,putin zic eu,fata de altii...dar sanatosi sa fie ca restul nu mai conteaza... de la noi!
PUFYMIC,sanatate si de la noi!
DANIELA,scumpa foc gaza ta,si smecheruta...buna ideea cu clatitele,!
MIHAELA,bine si revenit printre noi!

La noi nimic nou,eu tot racita(multumesc de sanatate CRISTIANA, si pt voi)...Robert e ca piperul de iute...ma exaspereaza cata energie are,si eu cum nu ma simt bine...maraie daca nu i se face ce vrea,dar am vazut ca nu e singurul,deci nu va zic nici o noutate...astia sunt gandaceii,cresc ei mari pana la urma,si-o sa ne amintim cu placere de aceste clipe.

la toata lumea si multa sanatate!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Ana - nu mi-am imaginat pentru ca Vlad daca ar sta asa ar pica in cap...

si nici nu stiam ca se spune ca se uita dupa ceva; dar repet, daca tot esti cu gandul la bb2, sa fie cum vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ana m-am distrat citind cum sta Stefan cu capul in jos si se uita printre craci!Fix asa face si Alesio, dar el si-l sprijina de pamant(cu picioarele sta drepte)! Si taaaaaare demult se uita si el dupa surioara!

Danyce faina faza cu clatitele zburatoare! la Alma nastrusnica!

Crismir si voua si multumim de urarile de bine! Ii va trece la bazucu meu si durerea asta de gingiute....de fapt cand ii dau Nurofen nu are probleme, se zbenguie ca de obicei.Azi am intrat intr-un magazin cu el de manuta....greseala maaaaare! Tot ce prinde agata, ma lasa de mana si o ia la goana....!Nu mai e de mers cu bebe umblator prin magazine....

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu bazucu' bebe si pitic de un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput