Muzicieni DC

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

angy, am vizionat pozele, f frumoase. cei doi prichindei din pozele de la nunta sunt copilasii tai?

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Angy, pai zi asa, sigur ca am auzit de Dorin Cuibariu.

fii atenta, daca vrei, iti scriu o piesa special pt ansamblul tau, da sa-mi zici cam ce instrumente aveti, sa fie mai usurica, nu? ca pt elevi?

anu trecut a fost festival la bucuresti, doru roman a venit cu formatia lui de la Cons, a fost f f misto.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Ooo, super poze.

de prisos sa mai zic , il admir f mult pe Sorin Petrescu, e un muzician desavarsit.A facut odata o transcriptie pt trio la o sonata de Aurel Stroe...de-am cazut pe spate.

cat despre experienta de profesor...ce sa va mai spun, eu in primul an am avut studenti cu 4 ani mai mici decat mine, da unii din grupa erau chiar mai mari! si eu am o moaca...erau siderati cand intrau in clasa si ma vedeau la catedra.da ne intelegem f f bine.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

sabina, apropo de ce "moaca" aveam si eu in primii ani de invatzamant...mai ales cand eram suplinitoare la enescu( in timpul studentiei) si tineam locul altei profesoare...aveam ore si la clasa a 12 a si intra "copilasii" in clasa, eu fiind la catedra si intreaba asa in gura mare...bah...unde e profa??? si eu calma...profa sunt eu...hai intrati in clasa....ca sa vedeti d-na profesoara, ca noi nu am stiut...incepusera sa se balbaie...ne-am inteles f bine pana la urma. e mare lucru sa fii apropiat de elevi la orice varsta.
mie in facultate mi-au placut mai multi profesori, chiar daca faceau pe "durii" pe dinafara...erau super, super misto...d-na buciu era asa...dar era o tipa deosebita.
danceanu, un alt prof. care m-a uns pe suflet si lucian fetila(profesorul meu de dirijat)...si cati altii.
dar hai ca nu va plictisesc

monica

Mergi la inceput

Monica, si mie imi place Danceanu f f mult.Acu vreo 2 ani mi-a si catat o piesa cu Archeus.Din pacate, par nitel blazati.El e insa un super tip.Ne-am inteles f f bine, chiar el facea seminaru la istoria muzicii in anul 1, pe langa curs, evident.
Stii ca dn-a buciu a suferit un accident de masina? Din fericire a scapat, dar masina e cam zob.A fost f urat, bine ca e vie si fara oase rupte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetelor intru doar sa va salut ca ma pregatesc pentru scoala,imediat trezesc si copiii si incepe nebunia,aseara nu a mers forumul,da recuperam azi.
Sabinasigur ca vreau o piesa pt. ansamblu,o sa-ti sciu eu pe PM cand vin de la scoala,mai ales ca vin inspirata ca am 2 ore de ansamblu azi.
V-am pupat!

Mergi la inceput

buna dimineatza,
sabina, bine ca a scapat cu viatza d-na buciu..."fierul" se repara....
intru si eu scurt ca sunt in curatenie generala
sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetelor i-am scris si Veronicai pe Yahoo,sa vina la acest subiect,asa ca o asteptam.
Voi pe unde umblati? Monica ai terminat curatenia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sveronica spune:

SALUTARE !!!!!!!!!!
Am venit si eu....multumesc de invitatie, chiar ca nu stiam ca e acest subiect.Dar acum sunt aici.......

Mergi la inceput

veronica, bine ai venit.
da, pot spune ca am terminat curatenia de 2 zile sunt si eu si mama pe baricade
eu in seara asta am fost la repetitie la cor si apoi am avut o meditatie cu baietelul unei prietene.
angy...tu ai avut activitate azi...nu gluma
sabina, tu si micutza sofia sutneti bine?
va pup...o seara placuta.

monica

Mergi la inceput