Muzicieni DC
Acest subiect a mai existat odata..arata cam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12088&SearchTerms=muzicienii" target="_blank">asa
hai sa-l reinviem!
Pe mine ma cunoasteti..am terminat Compozitia in Bucuresti in 2003la clasa lui Tibi Olah ...pana a murit in 2002, si apoi la Doina Rotaru., in 2004 Master si acu fac Doctoratul.Intre timp am mai si predat la Cons, Armonie, Forme si Citire de partituri.
va astept la taclale!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Raspunsuri
Sabina spune:
asa.
astept aici pe:
Crinuta
Ira
Monica -elzabeth
Veronica
Angy
Otilia
Aquriusrpro
Lia
Viorella Hoff, ce-o mai fi cu ea?
si pe oricine a facut muzica sau iubeste muzica si vrea informatii.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Sabina
asa.
Putem sa dam si dedicatii?
*segmentation fault*
monica-elizabet spune:
gata sabinutza, hop si eu pe listutza, bine ca ai redeschis subiectul.
eu am terminat liceul G Enescu in 1994, la pian
tot in acelasi an am intrat la conservator la pedagogie muzicala si am absolvit in 1999. de atunci am intrat in invatzamant ca profesoara de pian principal la acelasi liceu unde am invatzat.
am activat acolo cu scurte intreruperi pe perioada cat am fost plecata din tzara, cand l-am nascut pe alex si acum de 9 luni sunt pe post de "mamica" de 2 copilasi...dar tot acolo sunt cu cartea de munca si sper sa revin dupa CIC.
desi pare ciudat imi lipseste activitatea de la scoala, dar mai vin acasa copilasii pe care i-am avut ca elevi si imbin amandoua "meseriile" cea de profesoara si cea de mamica.
ca un hoby al meu este "cantatul" in corul patriarhiei, unde am fost pentru prima data in practica la disciplina "dirijat" cand eram in anul I de facultate si mi s-a lipit de suflet si acolo am ramas.
abia astept sa ne strangem cat mai multi muzicieni si sa stam la taclale
numai bine
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Sabina spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
asa.
*segmentation fault*
da promiti sa-ti folosesti auzul intern?
monica-elizabet spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
asa.
*segmentation fault*
sigur, ce doresti? marsul funebru?...sper ca nu te superi...a fost doar o gluma si sa nu
monica
xenocid spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
[
sigur, ce doresti? marsul funebru?...sper ca nu te superi...a fost doar o gluma si sa nu
monica
Monica hai ca m'ai omorat
*segmentation fault*
Sabina spune:
Angy, e un clarinetist nou la Contraste? e bine de stiut, eu vroiam sa scriu pt ei o lucrare in formula cu flaut, cu Ionut Bogdan stefanescu, stiam ca de cand a plecat Sein el e "suflatoru"
monica-elizabet spune:
angy, eu nu am avut elevi asa de mari niciodata, la enescu este putin altfel...la inceput iti dau elevi f mici, am reusit sa-i duc pe unii pana in clasa a 9a sau a 10a...apoi am intrat in prenatal si au mai venit acasa doar cei care-mi devenisera mai apropiati.
eu cand m-am dus sa predau in liceu, toti ma "luau" ca si cum as fii fost inca eleva lornu colega lor...dar cu timpul lucruile s-au schimbat.
eu mai tinusem locul pe perioada cat am fost studenta, unei tipe care culmea...era in prenatal...am predat atunci istoria muzicii si teorie... eram la "plata cu ora"
acum multe s-au schimbat, chiar si directorul e un tip din generatia noastra....insa eu nu am avut prea multe in comun cu scoala in ultimele 10 luni de cand sunt in CIC.
monica
angy11 spune:
Monicasi pe mine ma luau in balon in primii ani,dar am avut si putin noroc,cand am luat ore acolo,printre elevii de la percutie era si fiul directoarei de atunci,era in clasa IX,varza cu instrumetntul,facea ce voia in scoala si nimeni n-a putut lucra cu el pana la mine.ca sa pot face 2 piese cu el am fost si pe stadion la meci cu el si i-am acceptat o gramada de tampenii,prietene care il cautau inclusiv la ora de instrument cand binevoia sa vine,etc.
Am reusit dupa o luna lucrata cu el sa-l trimit la olimpiada,am facut-o si pe maica-sa fericita si am reusit sa ma impun in scoala.Asta a fost in 1991.Apoi cand am revenit din concediu in 2003 am gasit tot felul de etichete peste numele meu pe diferite partituri ale mele personale care le lasasem in scoala sa nu sufere bietii elevi,mi-a fost tare greu un an,dar a trecut totul si sper sa fie bine acum.
angy11 spune:
Am reusit sa pun pozele.
Sabinaam facut si albumul de care spuneam .
Va doresc noapte buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ajumuga/my_photos