Copilasi de iulie-august 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata.
mi-am clatit okii cu pozele lui stefi, andrea, dupe cite vad io, cam ea-ti face treaba-n casa
sa stiti ca si io i-am lipit urechile lui ionut cu scoch fiindca i le prindeam aiurea cu caciuliuta si virfurile urechiuselor se cam indoisera si chiar si-au revenit!
sunt in zona, merg sa-mi beau cafeaua, poate scot ceva mai inteligent din mine

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata frumoaselor!
sunt extrem de bucuroasa de vestile bune de la Olivia. marmota arata super in pozele de la sears.....da vreau sa il vad cu bretonu tuns!!!!
am vazut poze....mai ce fete frumoase!
Carmen las maica ca se duc si necazurile........ca nu dureaza o vesnicie!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata, fetelor !!!
Mama, s-a facut o racoare afara, brrrr, sa nu zic frig ! Si in casa deja e frig, ce nu-mi place vremea asta ca imi ingheeata picioarele si nu mai sint buna de nimik !
Am vazut pozele ... pupici la toti copiii frumosi ! Si ma bucur din suflet, Olivia, ca Luca este ok !
Mei, io am vorbit serios cu sacii, firma este cu profil agricol, pesticide si ingrasaminte si avem o intelegere cu micii producatori vizavi de gogosari si castraveti, pe bune ca nu era o gluma, nu mai stiu cine intreba !
Sint pe aici, la un pahar de pepsi si un eferalgan, ca ma doare capul...
O zi frumoasa tuturor !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata ...

Alice - sa-ti treaca durerea de cap !

Roxanaz - spor la lucru ! Nu ne mai pui poze cu ochii mari albastri ai lui Patrick ?

Amironeanu - am vazut-o pe Stefania, o frumusete nazdravana !

Kim - inca o data ne bucuram ca sunteti ok !!!

Philip - ca-mi esti draga

Carmenp - ooo, distractie atunci daca este sarbatoare pe la voi si pupici la copii !

Ema - chiar, ce e buba lui Ricardo ???

AncaMaria - io i le-am lipit cu scotch dar degeaba, urechile sunt asa cum sunt ...

Asa nasol ma simt, io zic de buba Giuliei, care este o chestiune pur estetica, sincer a mai crescut parca ... e mai rosie si nu e plana, parca s-ar fi cojit, sigur nu s-a zgariat, offf, e asa de urata ... si cand citesc la discutii generale cate probleme sunt ... bbi mici cu diabet, Maria care nu mai e ... astea sunt probleme ... ma scuzati ...

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Eu sunt moarta de oboseala - tati a plecat in dimineata asta la 5:30 la aeroport si evident ca Stefan s-a trezit...Cine avea chef de joaca si stat in fund la ora cind mie imi cadea capul de somn? Evident, fii-miu! O ora m-am chinuit cu el asa, deja incepea sa miriie si mie imi venea sa fug in lume...Mi-a dat prin cap sa-i dau laptele - l-a hapait si culmea, dupa asta s-a culcat instant! Si cine dormea in dimineata asta la 8:30 de nu puteam sa plec la servici??!! Tot fii-miu...

Marcela (vrabiuta) - eu stiu o bona care tocmai ce a plecat de la o fetita de la mine din bloc - mama a stat mai mult de vorba cu ea ca se intilneau in parc si ea mi-a spus ca era de treaba, ca ii gatea fetitei si se impacau foarte bine impreuna (oricum e o femeie necajita, nu e bona din aia invatata cu program de 8 ore fix si bani multi...) - iti telefonul ei pe PM daca vrei sa o contactezi.

Simona - Opticlude am gasit la Help Net, dar au si la Sensiblu - este produs de 3M (asa am dat de ele de fapt, si mi-au spus unde le comercializeaza) exista in varianta Mini/Junior si Maxi/Adulti, cutie cu 20 buc (1 buc costa in jur de 1.6 ron). Oricum a trebuit sa-i explic ce sunt de fapt ca farmacista nu le stia dupa nume...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata! Hop si eu din cand in cand sa va verific ca in rest nu mai am timp de nimic. Raportez un canin iesit si unul pe drum, alergam de mama focului si exersam multe cuvinte.

Va pup ca am o sedinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dariaaaa, !!! Nu mai fii suparata, fetita ta e sanatoasa, asta e cel mai important ! Si Andrei are un semn mare din nastere pe obrazul sting, dar nu-mi fac probleme, se acopera cu barba, asta daca o binevoi sa isi lase ! Si sintem in era operatiilor estetice si a laserului, sint sigura ca o sa se corecteze, lasa copilu acu in pace si tu relaxeaza-te !
Uite, pentru tine ceva de destindere ! Intrebare la radio erevan : "Ce are patru picioare si o mina ? " si raspuns : "Un pitbull care se intoarce de la terenul de joaca !".
Pupici !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

ubitele, am deschis alt capitol ...va invitez aici sa continuam:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59402

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput