Copilasi de iulie-august 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sunt pe-aici, numa ca nu gasesc sa spun nik inteligent asa ca mai bine tac. hehehe, ce gospodina ai andrea, si pupi-i fascinat de uscatorul de rufe, ce mai baga si scoate din el....

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Dana , sa-ti zic ..aceeasi problema cu urechile am avut-o si noi ..plus ca-i placea sa si le indoaie si sa doarma asa pe ele ..si atunci ..spre disperarea tuturor ..i-am lipit urechile cu scotch ...i le lipeam dimi ..si i le scoteam la baie , sa nu-l doara ...a functionat bine !!!!

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ce scumpa este mica noastra gospodina -Stefania

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

naiba sa-l ia de site,acusi merg oare?
ca am zis ca plec la nani si ma nerveaza asta....andruska intre timp v-ati intors si voi,pupacim

Andrea,pupici vrednicutei,parc-o vad pe a mea

...hai va rog spuneti-mi ca merg de data asta....altfel ma dau batuta.

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Merge, Andreea. Iar Alexia ta este o dulcica foc. Apropo, poti sa pui si comentarii la poze?
Ma duc si eu la nani, noapte/zi buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

merciAndrea,uf in sfarsit....da se poate pune si comentariu,dar eu nu am mai apucat,o sa pun si comentarii,cand oi avea ceva timp.

...gata ma duc la nani,noapte buna,.

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumim de complimente...
Felicia ...am comis-o..i-am tuns bretonul aseara...sa nu-mi ceri poze..ca este si pra scurt taiat si strimb....ce urit este! O noapte linistita...
Ina si Andrea..pozele sint facute la studio...m-am dus pentru un portret 10X15....si pina la urma am cumparat toate pozele care se fac/.... Eu am portret(care este imens) inramat cind Luca avea 1 luna...si vreau la fiecare aniversare sa-i fac portretul si sa le agat pe un perete (cind o avea camera lui)...am vazut asta la cineva ...si mi-a placut...
Carmen bine ai revenit...
Vazut pe Stefi...cea harnica....ce scumpa este asa preocupata...Tin pumnii la examen....
Marcela ...eu cred ca marea majoritate a bonelor sint asa...privesc treaba doar ca pe un alt job....asta-i din pacate lumea in care traim...
Simo..chiar i-ati lipit urechile???
Ema...bine ca apucase sa-si ia tratamentul de hipertensiune...
Daria...se prea poate ca hemangiomul sa fi crescut pentru ca au si o faza de crestere..uramata de involutie...Ideea este ca eu as lasa-o asa pina pe la 5 ani...pentru ca foarte multe involueaza si ar fi pacat s-o stresezi degeaba....Iar laserul face minuni. Oricum o deranjaza cumva...dpdv al vederii? Eu zic ca si Andrea...si Simo...ca-i chic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Ia uitati ce pune mama fata la treaba.Frumos,las ca asa e bine,ce inseamna sa ai o fata in casa!Numai eu am numai golanasi puturosi si uitati cit e ceasul si eu tot mai am de adunat dupa ei.
pai Olivia,maica-mea e cu atacuri de panica si un preinfarct la activ de la un cutremur,de asta ma gindeam ca ea in locul lui Mp,nu cred ca supravietuia.Las ca nici eu nu-s departe.Acum vreo 4 ani in urma eram in Ro si intra Serban pe usa plin de singe care venea de la cap.Toata fata,hainele pline pline.Eu n-am avut altceva de facut decit sa lesin instantaneu(un coleg din primara a murit,se juca pe un santier linga bloc,a cazut si i-a intrat un fir de fier beton in timpla si n-a mai facut decit 2 pasi si gata a fost)l-am vazut pe colegul meu mort ,si m-am trezit ca-mi dadea mama cu apa pe fata si tipa la mine.Ca-s inconstienta,daca eram singura acasa ce faceam?Lasam copilul asa plin de singe si eu trageam la vise?Cazuse de pe leagan si s-a zgiriat tot pe linga timpla,dar atita singe de la o zgirietura!Mi-am propus sa fiu mai tare sa nu mai lesin atunci cind am lucruri mai importante de facut,drept dovada la vaccin sau la analize,cine iese din cabinet?Eu,si sta Mario cu Ricardo ca eu nu pot.La analize era sala de asteptare plina,eu boceam cu vorbe pe limba mea cind ai lua singe lui Ricardo.Iese Mario cu el in brate mi-l da,Ricardo tace imediat si lumea zimbea ciudat la mine.Halal mama mai sunt.Sa-mi fie rusine!

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, misto pozicile... haha.. ce ma distreaza ca si Bianca are poza facuta la Sears cu acelasi background... ia uite aici...
http://community.webshots.com/photo/431013374/447044053SMaijt

Vad ca vorbiti de urechi in vant... pai Bianca e campioana... si mai e si fetita... de faza cu scotch-ul parca mi-a mai spus cineva da nu mi-a venit sa cred... nu ma gandesc nici la operatie estetica...cand o sa-i creasca pleata nu o sa se mai vada...

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

He,he, ..inseamna ca Searsul are idei putine si fixe indiferent de tara :)...Ce scumpica este! Lasa mami ca o sa-si aleaga o coafura care sa-i acopere urechile si gata...
Dana ...de albit o sa albesc si eu curind...copii ramin copii pentru noi indiferent de virsta :)

Mergi la inceput