Mamici septembrie-octombrie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Repede, va scriu si eu.
Ioana, Mary, si Ancuta a avut un granulom mic la buricut, i l-a descoperit doctorita in prima sapt. Timp de 3-4 zile am curatat-o temeinic cu alcool si i-am Nitrat de Ag.
Dupa 6 tamponari, nema granulom.

DaniFlor, sangerarea o ai de la dilatatie, sigur ai mai mult de 4cm acum. Bafta multa.

Ii scriu un mesaj Danei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Monval felicitari pt bb si te mai asteptam cu detalii...

Mary si pr tine te asteptam cu vesti bune sper de la doctor...

Marlena rabdare multa iti doresc cu Alexandru. E exact cum ma plangeam eu saptamana trecuta... Acum mai urla ziua mai mult dar se pare ca se indreapta...

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Monval sa te bucuri de flacau si sa fiti sanatosi!

Fetelor, oficial mamicile au depasit gravidutzele!

Eu nu am culcat baiatul de la 4 la 8 si acum a cazut rapus... ba e un pic agitat de oboseala! In rest nimic nou pe frontul de est.

Marlena eu daca ii dau numai de la un sin, se satura pe moment dar se trezeste mult mai devreme si ne da programul peste cap... asa ca ma chinui sa il mufez macar 10 minute si la celalalt sin.

Karmenutza mie doctorita mi-a dat voi sa merg la plimbare din ziua 10, 15 minute apoi a doua zi 30 minute si asa mai departe pina il pot tine cit vreau eu. Eu il duc in carucior care se transforma usor in landou si il imbrac cu o salopeta si o chestie care seamana cu un sac de dormit doar ca are si mineci plus caciulita.
Eu incerc sa il tin cit mai usor imbracat sa nu il fac friguros ca noi... deocamdata avem circa 23 de grade in dormitor si nu bag nici un calorifer, de altfel nici nu am asa ceva.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

ioana schimba pudra cu crema baneocin, e mare diferenta crede-ma. pudra face crusta doar deasupra si inauntru nu se vindeca. noua ne-a dat acum nitrat de argint si continuam cu baneocin crema, poate ne vindecam fara alte interventii!
CGE, cum procedai cu nitratul, adica de cate ori pe zi tamponai granulomul? mie mi-a zis o data pe zi.
Carmi rahianestezia a fost foarte buna, nu am avut absolut nici un fel de probleme nici in timpul, nici dupa. nu au fost dureri de cap sau la locul punctiei, absolut nimic! mi-a facut rahi cu marcaina heavy si cu ac de 27, adica cel mai subtire posibil.si a fost perfect! nu mi-au facut clisma, ba eu chiar mancasem si bausem ca lumea ca nu ma asteptam sa ma opereze in seara aia! dupa operatie trebuie sa stai fara sa ridici capul de pe perna vreo 4 ore, dar eu l-am ridicat, ca ma tot uitam dupa bebe, si tot a fost ok.
noapte buna fetelor!
mary si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Buna seara mamicilor si gravidutelor,

Acum m-am intors de la dct.pentru ca si ieri si azi copilul meu a facut pentatlon militar...ceea ce m-a cam speriat.Ieri m-am cantarit si am vazut ca eu de 2 luni nu am mai luat in greutate,BB f.agitat si am intrat in panica. Dct.mi-a zis sa stau linistita ca BB are 2800 gr si chiar daca e agitat ea o sa-l boteze SUMO.
Sper ca in noaptea asta sa dorm mai linistita.

ANA MARIA 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Dragelor,
Azi Monica a implinit o luna asa ca mami si Andreea au mers si au cumparat tortulet . Intre timp se pare ca s-a cam rezolvat si problema cu nasul infundat! Mai e putin firniita, dar se intimpla rar si nu e asa rau cum a fost. De acum am strins solutia salina!
Jadi multumesc pentru raspunsul referitor la botez. Nasii ne-au spus ca deja s-au dotat cu tot ce trebuie, ba chiar or sa aduca si lumanarea cu ei! Problema care mi-a ramas mie acum e ce le luam cadou unor nasi care sunt mai in virsta, umblati prin toata lumea si cu tot ce le trebuie?

Anca, mami de Andreea si Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mary, multumesc mult pentru raspuns...intrebasem pt. ca m-a speriat o prietena din America, ea facand tot rahie, si mi-a zis ca a durut-o in timpul operatiei si ca a simtit ´durere si presiune´...m-am cam albit la fata cand am auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Buna,

Azi BB Calin a implinit 1 saptamana. Nu stiu cand a trecut. AAA sa nu uit, tot azi ne-a cazut buricelul. De acum incepem si noi cu "alcoolul". In rest.. papam titi cam la 3-4 ore, dormim in camera cu fratiorul mai mare, avem din cand in cand colicei dar ne linistim dupa ce facem kk sau pleaca "partul cel rau". S-a curatat frumos de bube si bubite adunate din maternitate si intre supturi o utlizam si noi pe "suzi", pe care si-o tine singur cu manuta. De maine inep sa-l scot putin in balcon, sa ne obisnuim cu aerul.

Ce ciudat mi se pare ca la dilatatie 4 sa mai stea dani_flor acasa. La noi erai in spital si iti rupea medicul membranele...Eu cel putin cand m-am dus sa nasc aveam dilatatie 0 -colul sters la ora 11 dimineata si la 16.20 nascusem. Ce atata asteptare. Daca ma apuca nasterea pe acasa, instilul meu (adica dilatatie mare fara contractii") ma trezeam ca nasc in masina pt ca la ora de varf fac 1 ora cu masina. Asa, m-am dus linistita si gata.

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mary, eu o curatam bine de toata mizeria de la buricut pe Ancuta si apoi pe un betisor de urechi picuram nitrat de Ag.
De 2 ori pe zi faceam treaba asta.

Anya, felicitari ptr. bebe de 1 sapt.
Si mie mi-au rupt membranele la dilatatie 5.

Anca, felicitari ptr Monica. Domnisoara mare la 1 luna.
Si noi mai avem un pic pana 1 luna.

Noapte buna!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am ajuns acasa cu bebe cu tot. sunt atat de fericita ca nici nu pot sa explic. si sunt si tare mandra de mine, de sot, iar de copil ce sa spun? e perfect si mai mult de atat. pana acum (adica timp de 2 zile) cred ca ne-am descurcat toti fff bine. incerc sa va mai citesc pe diagonala.

cristina, mama de radu

poze

Mergi la inceput