Mamici septembrie-octombrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 10
mary ilie spune:
miflore, zi-mi si mie te rog unde ai fost la oftalmo cu bebita ta? ca vreau si eu sa merg, sa fiu sigura ca e totul in regula, ca vad ca picaturile alea nu preau au efect. chiar ma gandeam la ce clinica de oftalmo primesc bebei, ca banuiesc ca nu toti oftalmologii se baga la nou-nascuti.
maddy77 spune:
Dani,si mie mi-e cam frica sa nu creasca bebe prea mare..vreau sa-ti spun ca mananc in disperare in ultima perioada,mai ales dulciuri,nu ma pot abtine
.Adevarul e ca am luat utrogestan pana in luna a 8-a..poate de aici mi se trage![]()
Apropos de sange,cred e vre-un rest de dop..dar ce ti-a zis dr,sa astepti sa ti se rupa apa?
Cum e cu proba suptului?
Vero,si eu am fost racita in sapt 38,mi-am revenit dupa o sapt,tuseam de ziceam ca nasc..si nimik..am baut mult ceai cu lamaie,miere la greu,siropel de tuse...trebuie sa ai multa rabdare si o sa-ti treaca.
Maddy &
40++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos
miflore spune:
Jadi, mersic!
Ai dreptate, poate ca ia mai putin acum si o sa ia mai mult saptamana viitoare! Asa ma stresez si eu si stresez si copilul! La tine a luat 300 de grame peste greutatea de la nastere? La mine cam 200;
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Mary, hai c-or sa treaca toate!
Asa am crezut si eu, ca toate belele pe capul meu, si dup-aia am aflat ca marea majoritate a bebeilor au probleme cu okii, cu nasul, cu gura si toate alea! Bafta la dermato, sa ne zici ce-ai facut!
Eu pt. oki am fost la spitalul pt. copii Emilia Irza din Tei; chiar la parter este cabinetul de oftalmo intrand pe la camera de garda; e acolo o tipa pe care mi-a recomandat-o pediatra mea, o cheama Ileana Vatafu; acum nu stiu sa-ti spun cat e de buna dar vad ca puiului meu i-a cam trecut secretia aceea; oftalmoloaga sa stii ca a venit cu o kestie asa, ca o sarma, si i-a desfacut okiul copilului ca sa se convinga ca nu e vreo problema cu corneea; si nu era lume multa, cel putin cand am fost eu am asteptat vreo 10 minute (cat pt. 2 bebei care venisera si ei)
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
lorena_andreianu spune:
Fetelor, sunt o mamica de sept-oct 2004. Vreau sa va intreb daca stiti ceva de nanadana??? Stiu ca se ducea duminica la spital... nu reusesc sa dau de ea la telefon. V-a contactat pe vreuna?
Nastere usoara celor care mai sunteti. Anul trecut pe vremea asta fiu-meu avea 5 zile. 
Pupicei.
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Tonnia spune:
Nu stim nimic de nanadana, dar ma gandesc ca e de abia marti, probabil e inca in spital si poate nu are cum sa vorbeasca la telefon. Sper ca totul e in regula cu ea!
, 38++
Ioana75 spune:
lorena, super ideea voastra sa faceti album cu bebeii de pe lista in fiecare luna!
Sa-ti traiasca Miron Radu!
Fetelor, propun sa furam si noi ideea mamicilor mai mari cu un an
. O sa fac eu albume pe contul de pe yahoo, si apoi fiecare isi pune poza in album, sau cine nu stie trimite poza pe adresa noastra comuna, si cine stie le ia de acolo si le pune in album.
Ioana &
Miruna
mary ilie spune:
ioana, multumesc!
am venit de la dr.. nu ne-a facut nimic, a zis dermatoloaga sa mai asteptam sa se usuce ca lumea, sa dau cu nitrat de argint si crema baneocin si mai vedem. mi-a dat trimitere la spitalul colentina la dermato ca cica acolo au mai multa experienta cu asa ceva. asa ca mai asteptam o saptamana si mergem la colentina sa vedem aia ce zic......
miflore multumesc de raspuns, dar am reusit sa ma programez si eu la oftalmo cu bebe, la o clinica mai aproape de casa. maine dimineata la 9 avem programare.
am fugit ca s-a trezit bibi al meu!
mary si bebe Andrei
sofia_misicu spune:
Offf, ditamai mesajul pierdut pe apa sambetei.
Antonia, multumesc de grija... Acusi am revenit de pe santier, unde dupa ce au devastat complet casa, zugravii ne-au abandonat la mijlocul lucrarii cu tone de moloz. Asa ca am luat-o pe soacra, care nu e nici ea tocmai tinerica si am curatat grosu: ipsosul de pe parchet, tencuiala cazuta. Am adunat in total vreo patru saci...Mi-a intrat praful si in suflet. Aproape ca imi doresc sa nasc, sa las casa in grija altcuiva insa nu am in grija cui... Insa dupa atata carat si urcat si maturat n-am nici macar o contractie. Maine o iau de la capat. acum tre sa gasesc si zugravi noi. Mai e munca cat pentru 2 luni...
Mary, sper din tot sufletul sa ai un copil sanatos cat mai curand si sa nu mai trebuiasca sa umbli cu el prin spitale...Ce nenorociti. .. Treaba cu ochii nu e de prin spital, un microb. Si nepotica mea a avut aceasi problema si se banuia ca e din maternitate.
Gata, ma intorc in pat ca m-a apucat obisnuita durere de articulatii dintre picioare...
Mamici, sa aveti copii cuminti si sanatosi si gravidutze - ceas usor!
Sofia 37
Poze