la cat timp dupa nastere il scoatem din casa pe bb
Raspunsuri - Pagina 3

ana_a spune:
Salut!
Eu l-am scos pe Stefan afara din prima zi cand am ajuns acasa de la spital. Era sfarsit de august, vreme placuta, cald, am stat in curte cam 5 minute in prima zi, apoi 10 apoi cat am vrut noiEu stau aproape de parc, am iesit cu el si in parc, doar ca ne era destul de greu cu alaptatul si plimbarile lungi.
L-am dus la preot cred cu vreo 2 saptamani dupa...nici nu mai stiu, dar a fost ok....Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

georgiana.david spune:
Eu am nascut pe 1 octombrie si am iesit afara dupa 14 zile.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72

AdyB spune:
Noi am iesit afara in septembrie, la 12 zile de la nastere. De la 5 zile am stat cu mama la geam cate 15 minute, apoi 30 minute. La fel facem si cand este foarte frig sau ploua. Important este sa nu fim nici foarte imbracat ca sa transpiram (mami ne pipaie tot timpul pe la ceafa pentru asta), dar nici sa ne fie frig (cand este rece afara mami ia la plimbare si cate o paturica pe care o folosim daca este cazul). Va dorim nastere usoara.

ludmmyla spune:
Buna.
Eu am un bebe de numai o luna dar de la 2 sapt am inceput sa o scoatem afara. La inceput numai pe balcon cateva minute si dupa aceea afara cate 20 de min, o juma de ora. Acum am iesit cu ea si o ora si ceva si sa vezi ce bine am papat dupa aceea si am dormit de puteai sa muti casa de sub ea.Apropos: pediatra noastra ne-a spus ca un copil nascut vara se poate scoate dupa 2 sapt iar unul nascut iarna cam la o luna, dar intre timp tre obisnuit treptat cu aerul, adica sa deschidem geamul. Dar fiecate isi vede bebele cat e de sanatos si face dupa cum ii spune inima si instinctul de mama.
Iar in legatura cu botezul....ce sa iti spun, noi am vrut sa facem botezul la 2 saptamani ca sa nu zica gurile rele ca ies din casa si copila nu e botezata, numai ca am avut un deces in familie si am hotarat sa asteptam 6 saptamani si dupa aceea sa facem botezul. Deci fetita noastra va avea 7 sapt cand o vom boteza. Masa o vom face la restaurand aci aproape de casa si eu voi fugi acasa sa o alaptez.
Iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos.
Monica si ingerasul ei Karola