la cat timp dupa nastere il scoatem din casa pe bb

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Am nascut in 24 noiembrie, era cald cam 24 C inca afara. Asa ca la 5 zile de viata am portin la plimbarele. Prima raceala la 8 luni, luata de la vecii mucosi, eram in vizita in ro.
Plimbare placuta

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

Eu am nascut pe 21/12/2003, nu stiu daca va mai aduceti aminte dar pe 23/12/2003 s-a pus o furtuna si o vijelie iar pe 24/12/2003 ne-am externat, nici nu va povestesc ce era in Bucuresti si cum se circula. Am imbracat copilul bine, l-am pus in portbebe si am iesit din spital; fulguia, si acuma ma apuca nostalgia, am vazut cum ii cadeau fulgii pe fetisoara micuta, bine au fost vreo doi....
Neonatoloaga ne-a spus ca putem scoate copilul imediat, daca vremea este buna, progresiv cate 5, 10 minute s.a.m.d., bineneteles daca nu ploua, sufla vantul tare etc., vreme pe care nici noi nu am iesi

Oricum nastere usoara si vreme buna

Cristina si bebelina

bebe Maria

www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Iol-am scos pe Alex afara la o luna, ca asha mi-a zis pediatrul. Dar nu pe vant puternic sau ploaie torentiala si nici pe ceatza. Si binenteles treptat - 5 min, 15, 30, etc. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

eu am nascut la sfarsitul lui iulei intr-o sambata si duminica dupamasa l-am scos pe bb afara...cand inca eram in spital....dar fiindca nu aveam la mine carucior sau maxi-cosi...dr. si asistentele nu m-au lasat sa merg departe asa ca ma stat in curtea/parc a spitalului cam 30 minute...cand am intrebat dr. daca am voie sa il scot afara (stiam si eu povestile astea babesti)....mi-a pus ca daca ma simt in forta ca urc si sa cobor scarile pot sa merg caci lui o sa ii faca bine....desi batea afara un vant de numa numa
(in spital exista lift....dar urcatul si coboratul scarilor este acolo proba pt. tine....sa verifice cum te simti....eu oricum sambata dupamasa ma plimbam deja pe coridoarele spitalului)

peca si Niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu l-am scos afara imediat ce l-am adus acasa.Important este sa nu bata vintul,temperatura nu este foarte importanta si trebuie o adaptare gradata ,asa cum au spus fetele anterior.Adica incepi cu 10-15 minute si cresti zilnic timpul.Rares s-a nascut in martie si era destul de frumos afara.
In ceea ce priveste botezul era cit pe ce sa-l ratez.Nu vroia sa adoarma!Nu i-a placut de femeia care a venit sa stea cu el si a plins non stop.Cu greu a adormit pe la unsprezece si am stat cu grija ca n-o sa-l poata linisti cind se trezeste sa pape.In cele din urma a fost mai cooperant si posibil sa fi mincat.Cert este ca atunci cind am ajuns acasa femeia nu dormea.
Nastere usoara si distractie maxima la botez,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Acum 6 ani facusem un curs pentru babysitter si ne invatase ca pe timp de vara la 2 saptamani il poti scoate afara. Iar iarna cand are o luna. Si bineinteles cum zicea cineva aici, sa-l obisnuiesti inainte cateva minute in balcon.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

eu am scos-o pe bblusha afara....dupa botez....ca asha a zis preotul, numai eu am ieshit! Dar o tzineam in camera cu geamul deschis mai bine imbracata, azi un pic, maine inca un pic shi uite asha am ajuns shi la 2 ore stand cu geamul deschis( era sfarshitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie), chiar dormea mai mult cand stateam cu el deschis!

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am nascut la sfarsitul lunii noiembrie si am iesit cu ea afara dupa 10 zile (era prima zapada:). La fel, cateva zile inainte am tinut-o cate putin in balcon sa se obisnuiasca.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Eu am scos-o pe printesa la 14 zile; chiar daca era sfarsit de noiembrie si frig afara. In prima zi am scos-o la fereastra vreo 10 minute, a doua zi in brate 10 minute, a treia zi vreo juma' de ora (cat am rezistat s-o tin in brate) si apoi direct in carut in jur de 30 de minute.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Eu am scos-o pe Alex afara dupa 2 saptamini (este nascuta in februarie), am inceput cu plimbari scurte in zone ferite de curentzi (printre blocuri, nu este indicata plimbarea).
Aerul curat ii fac sa creasca bine si frumosi.

Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput