Copilasi de martie-aprilie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Uau, super ! Ce bine ! Azi eram la dieta cu mere !
Mie pentru mutarea unui calorifer cu tot cu tevile aferente , munca de doua ore pentru cineva priceput mi-a cerut instalatorul 400.000 de mii . Asa ca Mickyyy bine spui: ne reprofilam ! Ce atata carte si responsabilitate : dam cu tarnacopu si lopata si ne-am scos !
Eu spun sa cauti pe altcineva !Nenea asta-i nesimtit ( scuza-ti exprimarea )

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Laura, esspecialy for you: ! Si ar merge si-o langa ea!

Oricum, am vorbit cu tata mai devreme, si-a pus centrala in apartament, si acolo-i de munca, calorifere, gauri, de taiat si sudat la greu (el a zis ca nici nu se compara munca de la instalat centrala cu cea de la tras apa, unde ai niste tevi care se imbina singure, nici macar de sudat sau taiat nu-i cazul), toata treaba l-a costat 5 milioane. A zis ca maxim 5 mil ar trebui sa coste totul, adica asa cum ma gandeam si eu.

Cat despre acest domn instalator, i-as zice eu vreo 2, da ma mai abtin nitel, numai pan-o veni barbata-meu acasa, ca sa fim amadoi !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Iam, iam ce bunatate ! Si bautura merge ! Pacat ca sunt in timpul serviciului ! Multumesc Mickyyy !
Sa nu-l certi prea tare pe instalator sa nu-ti strici relatia cu dadaca, zic eu, poate o apuca pandaliile si pe ea. Stiu ca Malina o iubeste si de aceea am spus asta. Si cand e vorba de bebelusile noastre mai inchidem cate un ochi fata de greselile lor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Buna fetelor!!!!

Mi-a fost dor de voi si de nazdravaniile copilashilor.
Am citit tot ce s-a postat cat am lipsit eu.

Progrese la greu, nu gluma: facut la olita, spalat pe dinti, cuvinte si chiar fraze, un bebe mic (sa-ti traiasca Simon sa fie norocos si sanatos iar tu Mariana sa te bucuri de copilashi), copii intelegatori.

Unele dintre voi renovati la greu casele vechii sau noi, apropo:Nedda ar trebui sa vedem niste poze, ca de la LauraFlo si MarianaTache am vazut.

Inca ma minunez de cele care au 2 copilashi ca au putere pentru a tine pasul cu ei.

De noi ce sa va spunem am fost la mare, vreme superba, copilash foarte nazdravan (mai ales cand era ora mesei)...tot greul pe mine, pentru ca sotul si mama mea se considerau in concediu...dar anul viitor schimbam tactica.
Schimbam si noi putin mobila prin casa (pentru ca nu aveam spatiu sa bag toate acareturile), iar la anul intram in renovari.

Dupa o raceala aparent minora pentru care l-am tratat cu Panadol, la 3 zile dupa.. a facut febra 40 si frisoane asa ca am chemat salvarea.Acum Robert este mai bine, mai are 2 zile de tratament si iesim si noi putin afara, ca...

Robert face toate lucrurile interzise.Cel mai mult (din ce am citit despre copilashi) seamana cu Raul al lui Claudelu.

Face crize de nervi, de isterie, arunca tot ce-i sta in cale daca nu-i faci pe plac, daca-i dai la fundulet, da si el in tine, unde apuca, sau mai nou isi da cu palmele in cap singur, lucru care ma innebuneste (mi se rupe sufletul cand face asa).

O sa pun in cursul zilei de azi si niste poze de la mare.

Mergi la inceput

Laura, ai dreptate, malina-i foarte atasata de bona pe care o striga mamaie. Ba chiar si pe sotul ei, instalatorul, il striga tataie si-i topita dupa el (si viceversa). Asta a fost motivul pentru care chiar m-a socat suma lui, mai ales ca nu-i chiar un strain, si vede clar ca n-am castigat la loto si nici nu ne dau banii afara din casa. Adica barbata-meu lucreaza si pana la 12 noaptea ca sa-i produca, si nu castiga pe luna cu mult peste cat a cerut el pentru cateva zile, stam cu chirie, eu nu lucrez momentan, deci clar ca nu avem milioane la banca si cu atat mai mult nu avem bani de aruncat pe fereastra.
Gata...am fugit...s-au intors fetele de la plimbare....nu mai e timp de forum cu 2 capritze!!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Poze de la mare:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaruprich/album?.dir=467f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Hai ca iar imi creste tensiunea!!

Acum vorbesc cu bona (ea nu vede ce scriu eu aici) despre sotul ei. Se preface ca nu stie cat ne-a cerut pe manopera, ii zic ca 20 de milioane la care ea foarte sigura pe ea imi raspune "aaaa....pai nici n-a cerut mult!!!!!"
Sa mor io daca mai pricep ceva....atat de aberante or fi preturile in Bucuresti?!
m-am facut ca ploua, da' tot i-am trantit-o ca tat si-a pus centrala acum o luna cu doar 5 milioane !

Mergi la inceput

Da, frumos raspuns ! Chiar ca se face ca ploua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Moama ce ati mai scris fetelorse vede ca a venit frigul si ati intrat in casa.
Simo petrecere frumoasa cu rudele. Rayu ce dor imi era de voi,sa stii ca si lui Alexandrei i-au iesit in august toate 4 maselele si in septembrie 3 canini o data asa ca stiu cum e sa-i dai pupici dulci de la noi.
Ruprich bine ai revenit .
Mickyyy si mie mi-a cerut instalatorul ca sa schimbe 2 tevi la baie si sa monteze un calorifer de baie 2 milioan manopera nu stiu cat de relevant e ,dar ca sa ai termen de comparatie ..dar 20 mil astia au impresia ca sunt in pom bani ..prea mult.
Laura ce maresi dulce e Daria vad ca ii place in casa noua .
Alona la multi ani pentru Vlad cred ca ori de dorul lui.Ce mai face?
Fetelor multumim pentru apreceri .
Sa va mai spunem despre noi ,pe la gradinita nu prea dam ca suntem mai mult bolnave nu i-a priit deloc intrarea in colectivitate ,acum iar e acasa pentru ca are reactii la priorix rinoree curg ochii tuseste e ragusita ,oricum de pe 1 nu am mers asa ca luna asta cred ca sarim cresa,mai vedem de luna viitoare.
Clau tu i-ai facut priorix lui Raul are cumva rapel ca asa imi spunea o cunostinta.
In plus veste foarte mare pentru noi ....AM SCAPAT DE SUZETA!!!!!!. De 4 zile nu o mai servim mai are dupa amieze in care nu doarme dar asta e nu a mai cerut nu plange dupa ea .. atrebuit sa o dezvatam pentru ca se stramasera mult dintii de sus ,si asa nu stiu daca pe viitor va scapa de aparat dar ce sa facem asta e ,aveti grija si voi cu suzetele .
Va pup o zi buna

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Rayu sunt bestiale pozele cu Amelie mai ales cele cu Ben si ce par mare si frumos are, e o dulce,pe bune!
Cu ce ocaziune erau parintii tai in compania lui musiu Dinescu daca nu sunt prea curioasa?
Ruprich mai ce smecher mic ai tu acasa ,cred ca va invarte pe degete dupa privire .
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput