Copilasi de martie-aprilie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna fetelor,imi cer scuze pentru pauza lunga de forum,acum am intrat sa va salut si sa va zic doua trei vorbe.In primul rind Alonei,sa-ti traiasca baiatul,La multi ani,sa creasca mare si voinic!
Clauditzo,cum stai mai cu varicela?Raul?Am vazut pozele cu Raul si Alexandra,sint niste scumpi,niste frumosi!
Eu ma lupt cu Amelie ,ii ies 4 dintisori,a facut febra mare,ii curg balele,e maraita,uof!Sper sa-i iasa odata ,ca mi-e tare mila de ea!
In rest,pot sa va zic ca merge bine la gradi,doar ca i s-au cam urcat fumurile la capsor si a inceput sa faca ordine pe'acolo,acum citeva zile cind sa o iau,erau toti copii frumos la masa...numai fi-mea era PE masa!Acolo considera dinsa ca ii are sub control pe toti!
Am pus niste poze la albumul meu,o sa imi fac timp sa pun si in albumul comun!
Pupaturi!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Offfffff pupam printesa sa treaca repede buba de la gurita1
Mai da ce nora cu personalitate am, manca-u-ar mama pe ea...asa trebuie sa fie, pusa pe bataie

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Salutare!

Clau, m-am linistit. Maine sun la medica de fam sa imi cumpere vaccinul ca il fac. Cum reactioneaza Raul la bubite? Se scarpina?

Vazut si eu pozele prezentate; Alexandra si Raul sunt deliciosi de-a dreptul!

Alona, sa-ti traiasca Vladut! Sa ai parte numai de bucurii imreuna cu el si fam ta!

si somn usor.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Alona, cu intarziere ii urez si eu lui Vlad al tau LA MULTI ANI! Sa fie sanatos si fericit si sa va aduca numai bucurii!

Clau, imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Va pupam si va dorim sa va faceti bine repede, repede. Raul e atata de frumos!!! Serios, este tare, tare dulce!

Oana, Alex are un par... ce mai - o papusa, nu altceva... F. frumoasa si nu numai buclata, dar si bucalata

Eu am fost f. ocupata cu un prieten bun (si nas de cununie) de-al nostru venit in vizita de joia trecuta. Va pupam pe toti si pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Rayu, bine ai revenit. Pupam fetitza bolnavioara. Dar vad ca nici ca-i pasa de boala, din moment ce face ordine la gradi. Asa trebe! Sa se stie de la bun inceput cine e in control!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ce de lume la noi aici !
Rayuela ce dor mi era de tine ! Boubou e superba ca de obicei !
Anca sa-ti traiasca baiatul ! Sa fie sanatos si cuminte si sa invete multe de la scoala romaneasca ! N-am terminat cu decoratul, trebuie sa cumpar acum vazute si alte minunatii sa "populez " biblioteca !
Simona ma bucur ca aveti in vizita oameni dragi ! Sa va distrati si sa va bucurati de ei si cu ei !
Clau n-am reusit sa pun poze in albumul comun, dar le-am pus in albumul Dariei.http://community.webshots.com/photo/480092747/480102276xzcGYuAsa cum spuneam pozele nu-s cu "produsul final si nu-s chiar reusite, dar poate fac rost de un alt aparat mai performant ca sa se vada si culorile de pe pereti .

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

clau insanatosire garbica. dati din una in alta. imi pare atre rau ca a luat si Raul. Parca nu este asa de grea boala, dar nu etse nici o fericire sa fiti bolnaviori
am vazut ultimele poze cu Raoul ce baiat mare s-a facut si ce bine ii sta cu freza asta.

alona la multi ani lui Vlad. normal ca cu intarziere, ca nu am fost cuminte.

oana pupici la fetitz frumos.

elena bine ai revenit. super ca se simte atata de bine la gradinitza. am vazut pozele cu Amelie, ca de obicei este leit tati.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata fetelor.

Hai ca eu's inca in stare de soc....de fapt e mai mult ceva de rasu-plansu! Si tre sa va zic si voua, poate aveti habar, ca eu recunosc ca's paralela cu oferta de pe piata, dar chiar atat de picata din cer sa fiu incat sa ma insel de vreo aproape 7-8 ori asupra costurilor....parca nu-mi vine a crede!!

Ne-am apucat sa mai facem una alta la casa de la tara, chiar daca dupa faza de acum 2 ani cand am vrut sa ne mutam acolo si ne-a dat mama toate planurile peste cap (fetele mai vechi cred ca stiu povestea) am zis ca noi nu mai miscam un deget. Insa intre timp ne-am razgandit, am zis ca e pacat sa o lasam in paragina, mai ales ca fetelor le place la tara, e aer curat, e loc de joaca, e tocmai bine de iesit in week-end. Asa ca ne-am pus pe treaba. Bineinteles ca mama iar e dusa cu pluta.....vorbim cu ea clar ca tre sa ne apucam de sapat sa facem canalizarea cat inca mai e vreme frumoasa afara si se poate turna beton, iar ea dupa ce zice ok si ne explica ca ne va ajuta (singurul "ajutor" de care aveam nevoie era sa fie acolo prezenta fizic, sa le arate oamenilor ce au de facut, si eventual sa-i plateasca, ca noi de la bucuresti nu puteam sa ii verificam daca muncesc sau nu, si oricum nu poti pune niste oameni sa lucreze la o casa si sa nu stea nimeni cu ei), de 2 saptamani ne tine pe loc, prima ca a avut nu stiu ce porumb de curatat (de parca oamenii aia nu puteau sapa niste santuri si turna niste beton acolo iar ea sa-si vada de treaba ei) iar de duminica seara a plecat la pitesti, fara macar sa ne zica si noua dinainte, ba fraierilor, vedeti ca nici saptamana asta nu puteti conta pe mine ca eu mi-am facut alt program.
In fine, astea's maruntisuri, oricum pe mama stiam ca nu pot conta(desi speram sa se fi schimbat si ea intre timp), asa ca de-acum incolo o sa o scot din orice calcule, daca pot sa fac ceva fara ajutorul ei, o sa fac, daca nu, mai bine nu ma mai bag.

Dar nu asta a fost faza zilei, ci discutia pe care am avut-o de dimineata cu instalatorul, instalatorul fiind de fapt sotul bonei, care a lucrat vreo 20 de ani in domeniu iar acum, la batranete n-a mai gasit de lucru decat ca paznic. Am fost cu el acolo la casa, i-am aratat ce e nevoie de facut, tras tevi la baie si bucatarie plus scurgerea, o munca de vreo 3-4 zile maxim. Norocul meu a fost ca inainte sa ne apucam sa cumparam toate cle (azi trebuia sa merg cu el in oras la cumparaturi de tevi si alte maruntisuri) am zis sa discutam totusi si partea financiara, sa vedem cat vrea omu pe lucrare. Sincer, cunoscand-o pe bona cam nehalita cand venea vorba de bani (cu vreo cateva saptamani in urma cand i-am zis ca de la 1 ian. vreau sa ma intorc la serviciu si vreau sa gasim impreuna o solutie cum sa fac cu fetele si i-am spus ca "bugetul" meu pentru fete si menaj va fi de 8 milioane, sa se gandeasca cat poate face ea si sa mai luam o doamna sa faca restul, ea mi-a trantit-o din start ca stie bone care au grija de 2 copii mult mai mari si care fara menaj primesc 9 milioane!) ma asteptam ca sotul ei sa se arunce la pret, dar a depasit si cele mai pesimiste asteptari.

Cat credeti ca a cerut pentru o lucrare de 3-4 zile?? Sa va vad, cine ghiceste are o virtuala de la mine.
Sau mai stii, poate ca nu e treaba de ghicit, astea or fi preturile la instalatori in ziua de azi si eu habar n-am.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mickyyy, habar n-am cat face o lucrare de genul, la noi la tara tata a facut totul singur si tot a cheltuit o gramada de bani, dar nasii mei au avut un soc de genul. Pentru aceeasi lucrare au chemat trei oameni ( ca sa aiba de unde alege ) si preturile pentru manopera au fost: 4.000.000, 10.000.000 si 20.000.000. O diferenta colosala intre preturi !

Poate ar fi bine sa intrebi si tu mai multi meseriasi ca sa ai macar inima impacata.
Si acum sa-mi dau si eu cu presupusul: 20.000.000 ? Am castigat prajitura ?
Iar dadaca ta chiar ca se arunca la pret ! O fi el tarif de Bucuresti dar mi se pare mult tare de tot 9.000.000, mai ales ca ar putea sa imbine menajul cu grija pentru fete . Oricum bafta multa in tot ce ti doresti sa faci !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Laura, ai castigat-o!!

Exact 20 milioane a zis ca face lucrarea, in conditiile in care eu ma gandeam la maxim 5! Mi-a picat fata.
Si ca sa nu mai zic ca el castiga maxim 4-5 milioane pe luna, deci orice ban in plus i-ar fi fost de ajutor. Nu zic sa-l platesc derizoriu doar pentru ca ar castiga putin si ar avea nevoie de bani, dar nici 20 de miloane pentru o munca de nici o saptamana! Pe bune, la atatia bani ma reprofilez, 80 de milioane pe luna n-o sa castig eu in veci, desi pregatirea mea profesionala si functia pe care o am in firma la care lucrez sunt cu muuuuult peste ce face domn instalator!!!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput